GLAAAAAD!!!

Jag fick världens bästa ide och när jag berättade för Emelie var hon på direkt!
Faaaaaaaan va glad jag är! Åååååh det ska bli såå himla kul och plötsligt blev det roligt
att komma hem och få börja planera inför framtiden!
TACK TACK TACK till mig själv för denna underbara ide!!!


En liten ledtråd... Själva ideen är dock en liten hemlighet än så länge :)


Är det ens möjligt?

Idag när jag skulle gå ner för trappen så gjorde det helt plötsligt jätteont i vaden - Jag hade fått sendrag! Är det ens möjligt att få de om man går nerför en trapp samtidigt!? Tydligen!

Idag ska jag bara softa. Göra klart pusslet vi håller på med och kanske packa i det sista. Har packningen under kontroll iaf och det är skönt, så man inte behöver panikpacka sista kvällen.

Jag har även en plan. Funderar starkt på att smyga ut inatt när alla sover och bara "försvinna". Lifta till flygplatsen och sen bara dra. Jag hatar att behöva säga hejdå till folk... Det är så jävla vemodigt och man vet lixom inte när man ses igen... Och djuren är ju nästan värre för dom kanske inte finns kvar om några år om jag kommer tillbaka då :( Usch och fy :( Känner mig som en riktig skurk som bara lämnar dom här och dom kanske inte förstår vart man tog vägen... Som hunden Keisha som ligger utanför dörren och väntar på mig varje dag och vet inte till sig av lycka när man kommer ut, eller hästarna som gnäggar och kommer mot en när man kommer ut.... Åååååhj jag hatar avsked :'(

        


Bra gjort

Gjorde ett ryck idag och tog tag i packningen så nu är det mesta under kontroll. Känns fint.

Se upp i backen

här kommer svenska attacken!

Idag drog jag, Martha, Aaron & Jeshua och åkte skidor. Det var skitkul å ashärligt att va i backen igen! Hyrde skidor den här gången för jag har upptäckt att det är väldigt kul att åka skidor oxå, inte bara bräda :)

Martha drog en del riktigt feta vurpor och det är så surt att vi inte fick dom på bild för vi filmade massa av åken. Det var riktiga vurpor som man bara ser på film typ... Haha :D Vi andra klarade oss ganska bra även om det såklart blir en vurpa då och då, säg den som befinner sig i en skidbacke och aldrig ramlar lixom, de hör ju till när man härjar :D Lärde mig göra 360 oxå så nu är jag stolt! :] Oturligt nog drog jag i armbågen i liften en gång när vi skulle gå på så nu gör den ont igen :( Det är ju sanslöst att man ska slå i just den armen oxå. Typiskt Sara.

           
Klicka på bilden om du vill se fullstorlek

Här vill jag leva här vill jag dö



Dit ska jag flytta och jag ska ta med mig en massa bra böcker, mat, musik och en hund.
Absolut ingenting eller ingen annan. Hejdå


Ingen rubrik idag

Tänk vad mycket olika anledningar man kan hitta på för att slippa packa.. Dagens anledningar är:
*Det är osocialt att gå upp på mitt rum när de är massa folk här
*Jag har saker i tvättmaskinen så jag kan ändå inte packa allt


Önskningar är till för drömmare

Ibland undrar jag om det är för mycket begärt att få sin högsta önskan uppfylld... De är ju för tusan inte mkt jag ber om här i världen! Och det är ingen sjuk eller orealistisk önskan heller för den delen.. Antar att det kommer när det är dags. Hoppas jag.


Under något av alla samtal med Emelie på Skype så kom vi fram till följande:
*Varför ska folk som har så mkt kärlek att de och inte vill annat än att ha en människa att älska inte få träffa någon, medans de som alltid bråkar och inte uppskattar det man har alltid har en partner.

Och en sak som jag tänkte på nu: 
*Varför blir folk gravida som inte vill ha eller är kapabla till att ta hand om ett barn medans andra inte kan få barn?

Livets orättvisor skulle man kunna säga! Man skulle kunna fundera tills man blir galen över detta, typ som när man tänker på var universum egentligen tar slut, eller finns det ett slut...? Ja man kan verkligen bli galen över att fundera på det!

Under ett annat samtal så hade hon träffat en som frågade vad hon gör, typ jobbar eller går skola osv... Hennes svar var typ (minns inte ordagrant) : "Jag går väl hemma å väntar på att livet ska börja". Fy fan vad jag tyckte det var ett bra svar, för det är precis så jag känner nu! Det här är slutet på mitt första liv. Skolan och allt som hände under den tiden var mitt första liv, USA är som en slags språngbräda till nästa liv men fortfarande en del av det första. När jag kommer hem till Sverige den 3 december 2010 börjar mitt nya liv. Det kanske låter helt sjukt men det är faktiskt så jag ser det! Tror t.o.m jag har berättat det förut för några månader sen för en person men jag är inte säker.

Imorgon är det Thanksgiving. Kanske borde fundera ut nått som jag är tacksam över.... HMMMM.....! Att jag har skickat vykort till 7 pers och inte en käft har sagt nåt? Njaeee.... No big deal, bara lite som en finne i röven att inte veta om det kom fram eller inte.

O_O

Ända sen jag kom hem från Miami har min sömn varit helt rubbad! Jag vaknar mitt i natten och jag vaknar jättetidigt på morgonen och på kvällarna är jag inge trött så jag kan inte sova, drygt! Igår va jag vaken till halv 4!

Gud va irriterande, jag har suttit å krånglat med den nya headern (bilden högst upp) till bloggen hur länge som helst å så visade det sig att det var hur lätt som helst! Som vanligt när man har krånglat i flera timmar.... Men skit samma, man lär sig väl nåt på vägen antar jag. Vet att den är ful men jag ville ha nå nytt lite snabbt och jag har varken fantasi eller tålamod att sitta å pilla i PS i 3 år.. Konstigt att jag gillar fina bilder men jag är så kass på att göra dom själv och har så dålig fantasi... xD Aja, fantasi var inget man fick på köpet när man gick media. Inte jag iaf.

Ökenritt & Rawhide

Vi lyckades ta oss upp för att se soluppgången över Grand Canyon! Det mesta av den iaf. :) Vackert!

På hemvägen tog vi en annan väg och åkte över Painted Desert och Navajo indianernas reservat. Naturen är så himla häftig ibland att man inte kan beskriva det på nå bra sätt, och då är jag väl inte världens största naturälskare heller... Men som Gary sa: "Det finns ingen som inte ler här vid Grand Canyon. Om man inte tycker att detta är fantastiskt och tar alldeles för många bilder så måste det ju vara något fel." Det var en ganska bra förklaring tycker jag :)

På vägen hem stannade vi vid ett ställe som jag inte minns namnet på för en timmes ridtur mitt ute i öknen. Behöver jag säga att det oxå var ascoolt?? Så himla overkligt att rida runt där bland alla kaktusar som en del av dom är flera hundra år gamla. De kan bli upp till 500 år tror jag guiden sa. Tänk att människor kanske red förbi på samma ställe för 200 år sedan och allt såg precis lika ut. Det tar andan ur en på nå vis. Och när man rider där längst stigen och sneglar upp på berget så är det inte utan att man nästan förväntar sig att det ska dyka upp en cowboy med geväret i högsta hugg eller kanske kika fram en indian bakom en sten. Jag kanske har sett för många filmer? Dock är det ju faktiskt sant... Människor har faktiskt levt där och det finns fortfarande indianer i området, och sen kommer jag, mitt i allt som man bara har sett på film. Hehe :)

På kvällen for vi till ett ställe som heter Rawhide. Det var som en hel stad uppbyggd i västernstuk. Riktigt snyggt gjort var det! Först åt vi på deras steakhouse och jag ska citera vad jag skrev till Johan Lundin i ett sms när vi var där: "Just nu sitter jag på ett steakhouse i en uppbyggd västernstad i Arizona. Har nyss beställt en fet köttbit och ett liveband spelar Johnny Cash........" Glömde dock att nämna att vi precis hade ätit skallerorm som förätt.

Efter maten gick vi å såg en "skjutshow". Dom spelade teater och sköt på varann typ.... Lite svårt att förklara men de var kul iaf. :)

När showen var slut gick vi till en fotostudio dom hade där. Där fick man klä ut sig i kläder de hade på den tiden och bli fotograferade. Hur kul som helst! Skulle vilja gå dit igen och göra det, fast verkligen ta sig tid att få bra bilder. Nu tog han bara några så man vart väl lite som man vart om man säger så... :P

Jag har säkert glömt något viktigt men skit samma. Det mesta har ni här iaf. Imorgon hoppas jag att jag kan få lite tid i solen vid poolen innan vi ska åka hem. Har ställt klockan iaf så de är bara att hoppas på värme och fint väder, men de borde de bli tkr jag eftersom de typ alltid är det här. :) Inga moln tack! Vore ju najs om man fick behålla lite färg på skinnet tills jag kommer hem till kalla vintersverige igen..!

Tänk att jag åkte när det var sommar och kommer hem när det är jul! Konstig känsla även om vädret har förändrats här med fast inte lika fort. Dom har haft den varmaste hösten på länge tror jag. :) Nej nu är det läggdags! Pusshoj!



En dålig bild men ja ni ser ju lite iaf.



    

I mitten är det skelettet av ormen vi åt. Lite udda dekoration kan man tycka. Dålig bild dock eftersom
min idiotkamera fokuserade på det bakom ist å jag glömde kolla hur bilden blev...


Grand Canyon!

Idag har jag sett Grand Canyon! Jag var tvungen att skriva ner de så jag förstår att det är sant.. Det var så overkligt att man inte riktigt fatta att man var där... Alltså Grand Canyon är så sjukt stor och så otroligt djup att det är svårt att ta in lixom. Man står där och kollar och kollar och ser inget slut.

Det finns inte så mycket att säga mer än att det var ascoolt att se. Det finns lixom inga bra ord för att beskriva det. Eller jo, stort! Stort på alla sätt! Och vackert! Resten får bilderna säga. Dock går det ju aldrig att fånga samma skönhet på bild tyvärr.

Imorgon ska vi försöka ta oss upp i tid för att se soluppgången där, om vi (jag) klarar det eller inte återstår att se.



Jag leker lite på kanten till Grand Canyon i solnedgången


Arizona & Tortilla Flats

Idag ringde väckarklockan vid 03.50, lovely! Nog för att vi skulle ut på nå skoj men det tar emot bra nog när man kollar på klockan och inser att man bara har sovit i typ 3 timmar. Det stämmer lixom inte. Trots denna vansinnigt tidiga tidpunkt på dygnet gick det relativt lätt att komma upp mot vad det brukar. Hade väl inte hunnit somna riktigt kanske. Eller så sov jag fortfarande, vem vet?

Måste säga att allt gick ovanligt fort och bra på flygplatsen. Allt flöt på och vi behövde typ inte vänta nånting alls, inte ens på väskorna i Phoenix där vi landade. De är ju najs att man har flyt ibland!

Efter att vi hade kommit hem till Garys mamma Shirley och ätit lite bestämde vi att vi skulle åka till Tortilla Flats. Det var hur fint som helst på vägen dit! Bergen är så otroligt vackra och naturen så himla häftig med alla kaktusar osv mitt ute i öknen! Stora som bara den är dom oxå, en del är säkert runt 3 meter! Jag visste nog inte att det fanns så stora på riktigt. Visst man har ju sett på film men man kan ju inte lita på allt man ser där.

Hur som helst, jag kunde inte sluta förvånas över det vackra landskapet medan vi åkte på den lilla, smala, slingrande vägen uppför berget. Jag satt och gapade hela tiden. Synd att det är så svårt att fånga på bild! Speciellt om man har en sån skitkamera som jag har! :( Lite läskigt att åka där dock när de var så tvära kurvor och inga staket längst vägen. Plus att de var kors lite här och där där folk har dött... Tkr de är skithemskt när jag ser såna, vilket man gör ganska ofta här i USA kanns det som...

På vägen dit stannade vi på flera ställen, bland annat vid ett ställe där självaste kungen Elvis Presley har varit och spelat in en film -Charru (tror jag den heter). Känns mäktigt som fan att ha vandrat på samma mark som honom! Coolt tkr jag! Och dessutom var de massa andra kändisar som har varit där å spelat in filmer eftersom det var uppbyggt nästan som en vilda västern stad.

Sjävla Tortilla Flats var oxå en syn i sig. Massa coola gamla västernsaker där. En av souvernirbutikerna var tapetserad av 1-dollarssedlar, så då signerade jag oxå en och satte upp på väggen. Lite kul :) Sen på vägen hem vet ni ju redan vad som hände. När vi åkte ifrån olyckan så var det världens finaste solnedgång där över bergen men den kunde jag inte njuta av knappt för jag vafr fortfarande skärrad efter olyckan, även om jag försökte.

Imorgon ska vi till Grand Canyon. Ska bli så kul att få se de alltså! Det blir en tidig kväll ikväll så jag kan njuta av det, ska lägga mig alldeles strax, ska bara måla naglarna först. Undra om jag ska börja med tånaglarna eller fingernaglarna? Vilka problem man har...

Förresten, känndes ju helt okej att lämna Minneapolis i morse i kyla och lätt snöfall för att komma till ca 20-25 grader och sol ;) Det är sånt som gör livet lite lättare lixom.



Jag och min polare Elvis

 


Motorcykelolycka! -Först på plats

Herregud vart ska jag börja!? Från början eller slutet?? Det får bli från slutet eftersom jag är lite upprörd och behöver skriva av mig.

När vi var påväg hem till Garys mamma så kom vi först till en motorcykelolycka! Faktum är att jag typ såg den, inte själva vurpan men jag såg hojen komma, men vi åkte på världens kurvigaste väg så de försvann när vi rundade ett krön för 2 sek och när vi kom runt hörnet så hade jag en omedveten tanke i bakhuvudet - vi borde ha mött dom nu! Sekunden efter ser jag dom liggandes på vägen och ropar: Dom har vurpat!! Jag vet inte om Gary förstod vad jag ropade om först men han stanande iaf och han måste ju ha sett dom alldeles precis efter mig. Jag och Gary kuta ur bilen medan Carol & Shirley satt kvar. Vi såg att bilen framför oss oxå hade stannat och dom stod å stoppa trafiken eftersom dom dels låg mitt på vägen och dels var det precis i en tvär kurva så dom hade lätt blivit påkörda om folk inte visste om att dom var där.

Jag kan säga att lättnaden var total när man såg att båda rörde på sig och kravlade sig av vägen! Vad gör skrapsår och brutna ben om man klarar sig med livet i behåll lixom?! Hur som helst, när vi kom fram till dom å fråga hur de var så såg vi ju att de var ganska okej båda två efter omständigheterna. Båda var rejält chockade och fattade nog inte hur ont dom hade eller vad som hade hänt men det var inga brutna ben å sånt, bara riktigt rejäla och otäcka skrapsår. Det var ett ungt par och killen blödde rejält från handen, det bokstavligt talat rann blod.. Och hans arm var riktigt illa skrpad, sådär så de är helt vitt vet ni? Trodde de va benet först men det var det inte som tur var. Dock kan man ju inte hindra sig själv från att säga "åhh fy faaaaan"! Tjejen hade skrapat knät rejält och även armbåden men inte så illa som killen. Tur att båda hade hjälm iaf och att de kom undan med blotta förskräckelsen. Det hade kunnat gå så mkt värre! Eftersom vi var å åkte på en brant klippavsats och en smal väg hade dom farit utför stupet med alla klippor nedanför om de hade åkt lite fortare! Usch!

Jag känner verkligen att det har varit nog med olyckor nu. Jag är ganska känslig för sånt har jag märkt. Jag lägger illa vid mig och jag tänker och oroar mig mycket. Jag menar, för mindre än en vecka sen var det en dödsolycka typ 5 min från där vi bor, på vägen som går utanför vårt hur som vi åker på varje dag, sen körde Frida & Simon av vägen och hamna på akuten, dagen innan vi åkte hit tror jag de var så var det en olycka med 3 bilar inblandade nära där vi bor och nu detta! Även om man inte känner alla så är det ganska otäckt att det händer så nära och på vägar som jag vet Gary & Carol (och många gånger jag själv) åker varje dag. Det kunde lika gärna ha varit dom lixom! Och ja, nämde jag killen som stod vid vägen och sköt på folk med hagelgävär i samhället där både G & C jobbar för typ en månad sen!? Gaaah!

Nu blev de ett så långt inlägg så jag gör ett nytt inlägg och skriver om vad vi har gjort idag.


Packelipack!

Håller på och packar för fullt. Som vanligt känns det nästan som. Den här gången bär det av till Arizona, Phoenix & Grand Canyon. Hade inte kunnat drömma om att jag skulle få komma till Grand Canyon på den här resan så det var ett stort plus! :) Ibland har man tur helt enkelt verkar de som. Kul att de händer mig ibland oxå... Hehe :)

Satt nyss å kolla tider för tåg hem från Arlanda. Usch jag känner för varje dag hur hemresan rusar mot mig! 2-3 veckor tänker ni, de är väl lång tid!? Men nej, det är det inte! Inte för mig som har varit här så länge. Och jag vet hur fort tiden går. Plus att jag har saker inplanerade nästan hela tiden tills hemresan, och som alla vet: tiden går fort när man har roligt!

För att nämna lite exempel: Vi åker till Arizona imorgon och blir där tills på söndag. Någon gång under veckan när vi har kommit tillbaka ska jag på bio å se den nya Harry Potter filmen, onsdag samma vecka ska vi göra en grej som ännu är lite hemlig då jag inte vet vilka som läser min blogg, på torsdag (eller därikring, är inte 100 % säker) är det Thanksgiving å massa folk kommer hit så de blir säkert fullt upp ända till helgen och vips så hade jag bara 4 dagar kvar! Plus att jag vill hinna träffa Linda och Martha några gånger mellan allt detta oxå! Nu kanske ni förstår bättre varför jag känner att jag inte har så mkt tid kvar när ni ser det ur ett annat perspektiv?

Du ska veta att jag inte glömt
Hur lång tid som än går så finns det ändå
Bilder som aldrig suddas ut
Vad som än händer så
Finns känslor som aldrig tar slut
Julen kommer alltid att vara din och min


Varför ger jag bara inte upp??

Jaha, nu sitter jag här på pottan igen! Trots att jag har svurit dyrt och heligt att aldrig mer baka eller laga mat så har jag gjort det - igen! Och det har gått åt helvete - Igen!

Den här gången är det kanelbullar jag har gett mig på. Kollade noga som en riktig inspektör om vi hade allt hemma och kors i taket det hade vi! (Även om de tog typ en halvtimme att förstå receptet och hitta alla saker)
Allt gick bra ända tills jag satt degen på jäsning. 45 minuter har den stått och "jäst" nu och de har inte hänt ett skit! Den är snarare mer insjunken om det nu kan vara möjligt. Det är tammefan helt jävla sanslöst alltså... Kan inte förstå varför det aldrig ska gå bra! Men den får fan stå där ett tag till å om de inte händer nåt tänker jag fan göra bullarna å grädda dom ändå för nu är jag vrång!

Dock hoppas jag att den kan skynda sig jäsa för nu har jag snart ätit upp fyllningen och jag orkar inte göra mer...

Tack du som uppfann raggstrumporna!

Perfekt att sticka ner sina blåfrusna fötter i! :) Jag tänker på hemresan allt mer nu. Jag längtar inte hem och jag vill inte åka hem, men jag ser fram emot att komma hem eftersom jag har massa roliga saker på gång. :) Stockholmsresa och div roliga saker med kompisarna, jag ser t.o.m. fram emot att börja jobba. Jag visste att jag behövde komma iväg och vila upp mig lite och det har jag fått göra nu så nu ser jag fram emot att börja jobba och dra in lite pengar igen! :) Precis så som jag ville att det skulle kännas när jag åkte hem igen!

Jag ser det snöar

Jag ser det snöar jag ser det snöar! :D Jajjemän, idag när jag kollade ut var det vitt! Första snön är alltid mysig tycker jag. Dock är det blötsnö så de är inte sådär fint som när flingorna faller sådär lugnt å fint som de gör när de är lite kallare.

Har nästan lust att gå ut å göra en snögubbe, men eftersom det snöar och blåser ganska mycket så undrar jag nog om det inte är jag som blir snögubben istället. :)

Idag ska jag på bio med Leah och jag skulle tippa på att Tanya ska med oxå. Vet inte rikitgt vilken film vi ska se men det blir trevligt iaf. Ska väl strax gå å göra mig i ordning. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska köpa i julklapp åt folk. Det är alltid så svårt att komma på tycker jag för jag vill köpa något som de verkligen vill ha, inte nå skit bara för att lixom!

Upptäckte att jag hade massa gamla låtar på datorn från högstadiet osv häromdagen som jag inte visste att jag hade lagt in på den här datorn så jag sitter å lyssnar på dom nu. Vissa framkallar underbara minnen och vissa skyndar man sig att bläddra förbi. Det känns som att det var så himla länge sen men ändå så minns man vissa saker som att det var igår. Hur ska det då kännas när man är 80 år??


Snö :)

Det sägs att det ska bli snö imorgon. Ganska mycket dessutom. Det gillar vi! Gud va mysigt! Jag med min julstämning tycker naturligtvis om snö :) Hoppas den ligger kvar bara för det är fortfarande ganska varmt.

                                                                             
                                                                  

Förresten, har ni tänkt på att ifall det är en fluga i rummet när man ska sova, då är den alltid helt hysterisk å flyger in i sänglampan så de bara smattrar om det, men sen när man ska slå ihjäl den, då drar den iväg upp i taket och studsar runt där ett tag, och när den väl sätter sig stilla så man kan slå ihjäl den så sätter den sig ALLTID precis ovanför sängen så att den ramlar ner bland alla kuddar eller ner på golvet bakom sängen så det är omöjligt att hitta den, och så måste man först riva ur alla grejer i sängen för att upptäcka att den inte är där, sen lägga sig och vara rädd för att den helt plötsligt ska vakna till liv igen om man träffade lite dåligt å komma krypande på en eller efter väggen precis bredvid ens huvud. Otäcka djur!

 


Julstämning!

Jag fick en plötslig längtan efter jul så nu sitter jag här med raggstrumpor på och lyssnar på "jag kommer hem till jul". Fint skit! Jag gillar julen som fan. Jag blir som ett litet barn när det närmar sig jul! Och det är så mysigt att julpynta och köpa julklappar i all julstress och lyssna på fin musik samtidigt som man bakar pepparkakor och lussebullar.

Pratade nyss med Frida och vi blev att tänka på när vi skulle göra pepparkakor men inte hade någon kavel så vi var tvugna att kavla ut degen med en flaska hårspray. Sen bestämde vi att när jag kommer hem ska hon, jag och Simon göra ett pepparkakshus, eller ja, slott enligt Simon. Gud va trevligt! Nu blir jag nästan att längta hem lite :)





  
 


Iphone och långa samtal på skype

Jag har alltid retat mig på folk som tvunget måste ha den nyaste telefonen först av alla, alltid ha superdyra kläder osv. Alltså skryta om att man har pengar. Seriöst, finns det nå mer irriterande än folk som tror dom är viktigast i världen och som snackar i sin nya Iphone ända till typ flyget ska lyfta å flygvärdinnan säger åt dem att stänga av telefonen, bara för att alla ska se att dom har en dyr telefon?

Klart man får köpa vad man vill för sina pengar, men grejen är att jag får känslan av att folk nervärderar dem som inte alltid har det senaste... Inte okej. Men visst, jag vill oxå ha en ny telefon, och ska man köpa en ny så kan man lika gärna köpa en bra, grejen är nog den att jag bara inte tål folk som är skrytsamma.. En besserwisser är tammefan det värsta jag vet! Usch! Det är nog det jag vill komma fram till helt enkelt! Köp vad du vill men tro inte att du är bättre än någon annan för det!

Nu låter de nog som jag är superavis på alla som har massa pengar å nya saker hela tiden. Klart jag är det! MEN, å andra sidan kunde jag oxå ha haft det, men jag la mina pengar på något jag tycker var mycket mer värt än att betala hur mkt som helst för en telefon- Jag åkte till USA som jag har drömt och längtat efter i hela mitt liv. Fett värt pengarna och ingen mobil i världen kan väga upp allt som jag har fått uppleva här! En mobil håller ett tag men detta är minnen för livet!

Nu blev det mycket tjat om mobiler men jag vill bara att ni ska förstå hur jag menar. :) Dock ska jag medge att det ser lite flashigt ut med en touch telefon och nog skulle jag vilja ha en liten rosa telefon allt. De skulle väl vara fint? :)
Idag pratade jag med Emelie Yoko Pollack på skype. De var fint som en stor snus! Vi pratade om livet och planerade lite inför framtiden. Jag hoppas verkligen att det blir som vi vill!

Just nu har jag bara 2 mål tror jag, skaffa jobb och tjäna pengar så jag kan göra det jag vill i vår. Jag tar dagen som det kommer och jag sätter upp nya mål när jag får lust. Det kan verka ynkligt, sorgligt och patetiskt men jag trivs att ha det så, iaf just nu. Det är så jag vill att mitt liv ska vara nu å de ska jag tammefan se till att de blir oxå. Jag har all tid i världen på mig att "bli vuxen" och ta ansvar och allt de där sen. Just nu vill jag bara leva livet och de kan ni ge er fan på att jag ska oxå!


Min nya mobil? :D


Let it rock!

Idag har jag en trött och seg dag. Det får man väl ha ibland? Men jag får fortfarande ångest om jag bara har suttit på samma fläck hela dagen när G & C kommer hem så jag ska ge mig ut till hästarna nu. Dom har skaffat en ny häst så det kan ju hända att jag slänger upp en bild på henne sen. :)

Blev så sugen på att göra nån cool frisyr sådär helt appropå. Huum.. Undra va man kan göra? Alltså bara en uppsättning just nu idag, inte klippa eller så. Ja de ska jag fundera på ett tag få se vad det kan bli. Som sagt har jag ju en trött och seg dag så det kanske inte blir något alls. Hehe :)

Förresten, om man vaknar av sig själv på morgonen så tar jag det som ett tecken på att man har fått tillräckligt med sömn och borde vara pigg resten av dagen, men så kan de ju inte va eftersom jag vaknade typ halv 9 idag å är trött som satan!


Tankar från ett flygpan (påväg hem från Miami)

Jag undrar varför skylten med säkerhetsbältet tänds ibland när man flyger och även vid start och landning. Jag menar, vad hjälper bältet om man störtar? Om den tänds för att man ska sitta still och inte ramla och slå sig om det är lite guppigt borde ju en skylt tändas där det står SITT STILL! Eller? Bara en liten tanke.. Jaha, nu har tanten bakom mig tagit av sig skorna och det luktar fotsvett som fan. Usch! Nu vill jag ju verkligen inte sitta still!!

Miami var bra. Inte som jag hade tänkt mig men bra ändå. Vi hade mulet och regn hältfen av tiden, men då kunde man ju passa på att göra andra saker än att sola, som t.ex. åka runt och kolla in stan, shoppa och åka ut till Key West. Vi var inte ända ut men man såg ju massa ändå. Och när vi va på en liten shoppingtur hittade jag en supersnygg klänning att ha på t.ex. nyår. Skitskönt att ha det fixat och inte behöva tänka på det när man kommer hem till Sverige mitt i all julstress. Tillbaka till Miami, det var ju inte som jag hade tänkt mig, men det var för att man är ju van att bo på hotell och ha hundratals turister omkring sig hela tiden. Nu bodde vi i en lägenhet där det var lugnt och fint och skönt att hänga, plus att de hade en pool där oxå så det var ju inget man direkt saknade, bara annorlunda mot andra gånger man har vart utomlands.

När vi va i Wisconsin och jag vaknade av att Jonas ramlade ur sin säng på natten (vi delade rum) skrattade jag naturligtvis så mycket att jag nästan inte kunde somna om, och morgonen efter sa jag: "Sjukt att det där hände dig, annars är det så himla typiskt mig att göra något sånt!" I Miami kom förklaringen till vad jag menade... Första dagen med sol (andra dagen vi var där tror jag) så traskade jag lyckligt ut ur lägenheten för att bege mig ner mot poolen, med en skål glass i ena handen och lite andra saker i den andra, lyckligt omedveten om vad som väntade. Halvvägs ner för trappen händer det. Woooop! Skålen med glass flyger all världens väg och påsen med mobil, MP3 mm flyger åt ett annat håll. Själv faller jag handlöst nerför trappen och glider på rumpan/ryggen en bra bit. Har egentligen inget minne av själva vurpan. Alltså jag vet inte om jag hann få tag i räcket med högerhanden eller inte, men troligen eftersom högersidan klarade sig ganska bra men vänstersidan är helt förstörd. Slog ner armbågen så jävla hårt att jag fortfarande har ett blå/svart/lila blåmärke på typ 10x10 cm runt hela armbågen och vänstra delen av svanskotan är oxå helt förstörd. Hade superont i början när jag gick men de är lite bättre nu även om jag inte kan gå fort eller så. Man får väl säga att det var tur i oturen. Jag kunde lika gärna ha dragit i huvudet å hamnat på sjukhus för kanterna på stentrappen var inte speciellt mjuka kan jag lova! Anledningen till att jag hade halkat fick jag veta sen... En kille hade precis spolat trappen för att göra rent... Men de fick han sitt straff för eftersom min glass låg över hela trappen.. Haha..



Nu över till något annat.. Hemresan känns nära nu... Man har ju börjat fundera mer seriöst på vad man ska göra när man kommer hem och jag kan ju lika gärna skriva det här så slipper alla fråga. Jag ska söka jobb, vad som helst, men helst vill jag till Norge för att tjäna ordentliget med pengar. Men om jag ska dit vill jag ha någon med mig å de vet jag inte om jag får. Folk verkar ha så svårt att bestämma sig. Hur som helst vill jag ha nåt jobb över vintern bara (allra helst ville jag ju till Sälen från början med de sket sig ju) och jag ska spara varenda korvöre jag kan och sen i vår göra något som jag har tänkt på och velat göra på ett eller annat sätt i hela mitt liv. Vad det är tänker jag inte säga nu men de som känner mig vet nog vad jag menar. Jag skulle nog inte vilja få ett "riktigt" jobb nu. Jag känner bara att det är så jävla läskigt att "sitta fast". Jag är livrädd att bli någon som säger; "Jadu, här har jag jobbat i 24 år..." Det skrämmer mig till döds och jag tycker så jävla synd om de människorna som säger så. Grejen är att de kanske trivs jättebra och vill jobba där föralltid, men själva tanken skrämmer mig oerhört.

Nu måste jag sluta skriva för vi ska snart landa i Minneapolis och det är lite luftgropar eller vad de nu heter och jag är superkissnödig bara för att jag inte får gå på toa så nu måste jag koncentrera mig på att knipa. So long suckers!
           

mjaa...

Den sista färden skulle man kunna säga!


Miami!

Imorgon drar vi till Miami! Kan det bli bli bättre!? Först New York och nu Miami, två drömmar som blev sanna! Wow, livet är inte så illa ibland! Att jag dessutom fick en trevlig nyhet härom dagen gör ju inte saken sämre! :)




RSS 2.0