29 Juni 2010

Jösses en del människor förstår jag mig inte på! Vet inte hur de tänker lixom. Men de är ju inte mitt problem så jag behöver ju inte fundera på det egentligen, men de stör mig ju lite ändå när de drabbar mina vänner.
Skit samma. Orka.

Shit, de känns som jag har jobbat i hundra år. Är så slut. Va ledig idag å de kändes jättekonstigt! Men jag har ju jobbat varje helg plus gått skola samtidigt.. Å nu är de jobb på sommarland som gäller. Jobba fyra dagar, ledig fyra dagar osv. de helger jag inte är på sommarland ska jag jobba på pizzerian. Jag kommer nog arbeta ihjäl mig men jag antar att det är värt det sen när lönen kommer. Och i höst ;)

Imorgon ska jag iväg å va funktionär på Peace & Love oxå, ska hjälpa artisterna med en massa om jag har fattat det rätt. Blir nog nice. Är ju bara imorgon jag behöver jobba sen får jag festivalpass + camping för hela veckan, nice! :D Hade inte köpt biljett i år annars, inte alls lika bra band som andra år! :( Vi får hålla tummarna till nästa år.

Nu hörde jag en på tv:n som sa något klokt; "meningen med livet är att man ska leva i nuet. Inte idag och inte igår". Det var fint sagt tycker jag. Fast imorgon var det ett år sen det tog slut med dig Mattias. Antar att jag kommer att leva lite "igår" då. Tur att jag ska jobba så kanske jag inte behöver tänka så mkt..  Fast jag tänker på dig rätt så ofta. Jag saknar dig. Inte bara som pojkvän utan som människa. Och jag pratar om dig ofta. Inte som pojkvän utan om saker vi eller du gjorde. Uj uj nu ska jag ´sluta skriva om dig innan känslorna tar överhanden. Ska lyssna på mitt nya favvoband, Crashdiet, fast jag har bara hört en låt än, är inne på andra låten nu, men dom verkar bra.

Peace&Love, Sara!

24 Juni 2010

Nu är biljetterna bokade!

Åker den 5 September å kommer hem den 2 December. Känns helt overkligt.. Fattar de inte än tror jag :P

23 Juni 2010

Jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för länge sen
men du är överallt

Jag ska sakna dig imorgon
ja du vet hur jag kan bli
så kom och hälsa på om du tar vägen förbi



När jag stannar upp en liten ynka sekund kommer det. Eller när jag har pratat om dig.
Det går bra då, men på kvällen är det hemskt.

21 Juni 2010

Jag mår psykiskt dåligt av Sverige och jag är så jävla otålig å vill iväg nånstans hela tiden.. Utomlands bara, vet inte vart (Jo Mallis) :P Faaan :P

Å jag önskar att jag hade massa jävla pengar för de är så mycket jag vill ha och göra!!! :P

Skit oxå! :P Måste sluta kolla på bilder/folk därifrån!

20 Juni 2010

Just nu känns livet jääävligt bra! Det känns lite konstigt att säga de men faaan va bra allt känns just nu!
Jag har nyss pratat med Gary som jag ska bo hos i USA och allt låter så jävla bra och positivt! Ska få hjälpa till på en hästgård och troligtvis kan jag spela hockey där oxå! Åååh vad roligt det ska bli! Jag kan knappt bärga mig innan jag får åka!

Och nästa sommar (haha jag vet att de är lite tidigt att bestämma redan nu ;) ) men då vill jag skitgärna åka på bartenderkurs i Mallis! För er som är intresserade, här är länken; http://www.barskolan.net/bartenderutbildning-mallorca efter kursen tänkte jag stanna å jobba där över sommaren om det går. Faan va roligt! Jag hoppas verkligen att det blir av! Den som vill är välkommen att hänga på ;)

I vinter har jag ingen aning om vad jag ska göra. Typ jobba ihjäl mig så jag har råd med allt! :P Skulle va kul å jobba i Sälen eller så, men det är säkert försent att söka till de när jag kommer hem från USA. Fast jag ska ringa å hota dom så blir de nog bra med den saken ;)

Åh jag är så glad å upprymd och förväntansfull just nu! Jag hoppas verkligen att den här känslan får hålla i sig nu!
Puss!

19 Juni 2010

Jag vet inte längre vem jag är eller vad jag vill. Förut visste jag inte exakt, men jag trivdes lixom med tillvaron och jag visste att "de löser sig nog". Jag var nöjd så länge jag hade dig.

Nu har jag inte dig och det är en helt ny situation att anpassa sig till. Det är läskigt och skrämmande och ensamt. Jag är förvirrad och rotlös. Jag står med ena foten påväg och den andra kvar, men jag vet inte vart jag är påväg.
Idag bestämde jag mig i alla fall för en sak, jag ska inte slå mig till ro än på länge.. Många år.. Jag ska ut i världen och göra så jävla mycket kul innan jag skaffar fast jobb och hus och ja ni vet allt.. Jag har alltid kännt att jag är så gammal, att har man ingen nu får man aldrig någon. Och skaffar jag inte jobb nu kommer jag aldrig att få nåt. Men vafan, varför ska jag sitta här hemma å ruttna hela livet? Varför ska jag skaffa mig ett troligtvis halvbra jobb med dåligt betalt och arbetskamrater jag kanske inte alls gillar men är tvingad att va med iaf?

Jag är inte speciellt posivit inställd till att stanna här och då borde jag inte göra det heller. Alltså jag vet, de kan bli skitbra här, men jag tänker att jag har all tid i världen att komma hem och ha de bra sen. Först måste jag ut och bort för att kunna komma hem och uppskatta saker.

Först måste jag leva! Och fan va jag ska leva! Jag ska leva livet till dess yttersta spets! Jag ska bli så hög på livet att jag har krafter att en dag återvända hem igen. Med hem menar jag förresten inte just hem till min familj, jag menar hem till Björbo, Dalarna, Sverige, vänner, allt som varit och massa annat som ni säkert kan tänka er.

Studenten är avklarad och nu börjar livet, mitt nya liv!

15 Juni 2010

Jag borde kanske börja skriva lite när jag har gjort något roligt eller haft en bra dag, så att ni inte tror att jag bara är en tragisk människa utan liv lixom. Jag var det förut men jag mår bättre nu. Jag har fortfarande mina dagar när jag inte mår så bra, men de är inte lika ofta nu som förr.

Kanske är det för att jag vet att jag ska iväg, jag vet inte. Tiden läker iaf inte alla sår, men med tiden så orkar man nog bara inte mer lixom. Man bara skiter i allt och på så sätt "glömmer". Jag vet inte men det är iaf det stuket jag kör på.

Släpp loss allt nu och skit i vad alla andra tycker om dig för det är ändå deras problem. Nu är det dags för mig att börja leva igen och det ska göras fullt ut.

Idag var jag i alla fall först på en cykeltur med Frida till Slihälla å vi köpte glass å myste i solen, och sen när jag kom hem så käka jag tacos med brorsan å sen drog jag ut å fiska med Emelie, Hanna, Pär, Robin och Johan. Det var väldigt trevligt och skönt att komma ut lite. Måste säga att livet kändes helt ok när jag satt där på sjökanten med tusen myggor omkring huvudet och med ett leende på läpparna eftersom jag nyss hade nått en fisk. Jag trides även ganska bra när jag låg i båten med spöt på magen å blundade i solen för jag hade tröttnat på att fiska. Såklart var det Emelies fel att jag missade att jag hade napp. ;)

Ja nog fan är livet hanterbart ibland även om du alltid finns i mina tankar :] Jag måste ju oxå få vara glad ibland för det vet jag att du vill att jag ska vara :]

14 Juni 2010

Du ska veta att jag saknar dig!
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut

jag har suttit med vänner
på en stökig resturang
och kommit på mig själv vara nån annan stans
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

JAG FÖRSTOD ALDRIG RIKTIGT
vad som hände den där gången
förrutom att allt blev fel
det fanns så mycket kvar att ge
det fanns kärlek mellan oss
varför packa du din väska istället för att slåss ?

Som vanligt, VARTENDA ORD!!!!!!! Sjukt.. Man tror att man är den enda som försvinner ut i det difusa fast man är bland folk, man tror att man är den enda som inte släpper det som varit bara för att det är över..

Att du är den som har betytt mest någonsin i mitt liv Mattias kan man aldrig komma ifrån. Självklart kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta <3

13 Juni 2010

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!! FY FAN VA JAG ÄR BRAAA!!!

Helt otroligt! Det är faktiskt sant! Den här gången var det min tur att skrika mig hes... Och jävlar va jag skrek, det var två dagar sen nu å jag har fortfarande ingen röst, haha! Precis som det ska va!

Mallorca var iaf underbart och varje dag (flera gånger) så tänker jag på resan och hur gärna jag vill tillbaka. Som jag har berättat för en del är jag helt seriös med att om jag inte skulle ha tagit studenten när vi kom hem skulle jag ha skitit i å åka hem å stannat på obestämd tid. Studenten var klart värd att åka hem till men nu vill jag tillbaka... Saknar att äta nudlar i stora skålar på rummet, ta den dåliga hissen när till mataffärn å inhandla dagens alkoholkonsumtion, förfesta på grabbarnas balkong å dra ut å dansa tidigast klockan 12. Dansa hela natten till klubbarna (Grabbarna Grus oftast :D ) stängde vid 6, inte hitta hem å va tvungen ta taxi, äta fet hamburgare varje dag och kväll, gå upp klockan halv 9 å ligga vid poolen å inte va bakis utan bara ha det bra, käka lite på restaurangen där ingen kan engelska, ibland käka på e4:an å kolla på lite killar, sen hem å börja om igen.. Ja de va min semester å de va verkligen underbart. Snacka om att leva livet fullt ut.. Å alla är så hilma glada å roliga på barerna å ingen är osams å slåss å det är mer eller mindre en lag att dansa på bordet eller ta ett varv runt strippstången (med kläder såklart). Åååh jag saknar det och måste tillbaka SNARAST!! Men jag är sjukt glad över att jag åkte och det är en resa jag kommer att minnas resen av mitt liv!

Nu till studentveckan! Vi tar dag för dag.

En liten parentes först;
(torsdag 27/5: Klassresa/studiebesök i Stockholm. Besök på tv4, sen blev Emma dålig så vi spenderade resten av dagen på akuten. Trodde de va blindtarmen men läkarna hittade inget fel. :S
Fredag 28/5: MALLORCA!! )

Fredag 4/6: Kommer hem från Mallis, åker upp till Pärsa en vända där de är lite folk. Är slut som jag vet inte vad eftersom jag kom hem ca 23.00 efter en hel dags resande men åker iaf (man lever ju bara en gång).
Lördag 5/6: Soooova! Crusing i Vansbro. Förfest hos Frida och Peter. Sov hos Emelie.
Söndag 6/6: Vakna hos Emelie, resten minns jag inte! Antagligen inget viktigt. Åkte med Emil H till Leksand, höll på att köra på en älg.

Studentveckan:
Måndag 7/6: Studentfotboll. Jag och Emma spelade med en annan klass eftersom ingen ville va med. (Som vanligt). Färgade håret på kvällen, åkte sen till Leksand å va med klassen. Spraya lakan, drack, busade.. Satt upp lakan i flaggstången på skolan å skum i fontänen bl.a.
Tisdag 8/6: Fixade balfrisyr. Frida kom upp å umgicks en vända. Johan Lundin (min balkavaljer) kom. Fick en jättefin ros och ett superfint armband. Tog massa bilder och åkte sen på bal. Emmas pappa körde oss i sin fina bil. Finns inte så mycket att säga om balen mer än att det var väligt trevligt, alla va jättefina och de va skitdyrt att handla i baren.
Onsdag 9/6: Studentgala=nomineringar typ årets spännis osv. + studentfilmer=filmer avgångsklasserna har gjort. På kvällen utgång på skutan. Trevligt.
Torsdag 10/6: 5-kamp i skolan. Skrev studentsången. Fixade present åt vår lärare Birgitta efter de å sen åkte vi hem till Hanna å fixade flaket. Efter de så bakade jag och Emma tårta, de blev en vanlig, rund där det stod MP3 på som va asfin, sen gjorde vi en i snoppmodell där de stod NV3 suger på. (Blev väldigt populärt). Höll på till typ halv 1 på natten. Efter de va jag tvungen locka håret så jag la mig typ halv 2.
Fredag 11/6: THE BIG DAY! Champangefrukost 8.00 i mediahuset. Fotografering. Kyrkan + betygsutdelning (seeegt), studentmiddag, utspring, flakåkning, hem för middag med släkten (Tack alla som kom <3 <3), fick presenter (bl.a. en ny dator <3<3<3), tillbaka till Leksand för utgång på Lucky, helt galen kväll, slagga hos Emma, ont i fötterna, regn, trött å slut, hamburgare på Sibylla. SKITBRA DAG!
Lördag 12/6: Flytta ut från lägenheten :'(
Söndag 13/6: Flytta ut det sista, lämna tillbaka nycklarna. OVERKLIGT OCH TRAGISKT!!


Ja de var nog det mesta, kortfattat. Haha :P
Dom två senaste veckorna har iaf varit skitbra å jag är så jävla nöjd med precis allt, från resa till bal till student. TACK alla som har varit med under den här tiden och tack alla som har funnits i mitt liv de här 3 åren!! Det är många fina stunder jag aldrig kommer att glömma och jag är sjukt glad och tacksam för (nästan) allt som har hänt. Det har gjort mig till en starkare människa och förhoppningsvis bättre oxå.

Tack alla, än en gång. <3


RSS 2.0