Falun IGEN!

Åter igen är jag i Falun. Borde nästan skriva mig här med tanke på hur ofta jag har vart här på sistone.... Ganska soft att va här å slappa, soffan hemma börjar bli utnött... ;) Har precis tvingat brorsan att diska men det kan han gott göra när jag kommer hit med mat som JAG har lagat.

Imorgon ska jag uträtta ett ärende å sen söka jobb som en jävla idiot. Gå runt med mitt CV till varenda butik i Falun och Borlänge! Eller ja, de var ju tänkt så iaf tills bläcket i skrivaren tog slut... :(


CV suger

Tänk att det ska vara så svårt att skriva CV! Att bara sitta å skriva bra saker om sig själv borde ju vara det lättaste som finns! Dock får jag lite ångest för man vill ju inte utge sig för någon man inte är. De vore ju hemskt pinsamt om man får jobbet och så kommer dom å säger; men du är ju inte alls den du beskrev i ditt CV! Jobbigt läge de där. Och å andra sidan får jag nog inte jobbet om jag skriver att jag vissa gånger är väldigt lättirriterad eller har svårt att komma i tid.... SUCK!

Nej skriva CV kan ta sig i röven. Baah

 

I april smäller det! (HOPPAS JAG!!!) Håll alla tummar och tår tillsammans med mig nu!! Vill så gärna utomlands nu så jag skulle kunna åka imorgon! Är såå trött på denna eviga blekhet och kyla!

Från glad till arg på 15 min

Nu ska jag berätta hur man går från glad och pepp inför kvällen till arg som ett bi och helt gråtfärdig.

Börja med att planera en fest
Tillsätt fint väder

Rör ihop och känn hur glad du är.

Tillsätt sedan att du upptäcker att du inte har några snygga kläder att ha på dig
Ta sedan en nypa irritation över att du jobbar till 22 och klubben du ska på har nyöppning ikväll så du troligtvis inte kommer in när du väl kommer till Borlänge
Strö över ilska över att du inte har några lämpliga skor och rör sedan om.

Låt detta gräddas ett tag och upptäck att du har ett kolsvart moln av ilska.

En liten räka som heter Emelie

Halloj folket!! :)

Fredag kväll och jag sitter hemma som vanligt. Detta börjar bli en mycket dålig vana! Positivt idag är iaf att brorsan är hemma så vi ska nog kolla på nån film tror jag. Jag hatar att jobba varenda förbannade helg från fredag till söndag! Dels kan jag inte vara med å spela match å dels kan jag inte va med kompisar eller dricka eller gå ut typ... Nog för att man försöker ändå men då är man ju helt död typ.. Plus att man alltid kommer jättesent till allt. Aja, ska väl inte gnälla utan bara vara glad att jag har jobb. Även om det är på de värsta tänkbara tiderna för en 19 år och 11 månader gammal tjej.

Denna vecka har spenderats i Falun. Påhälsning av broder, påhälsning av Emelie Räkan Lyck, matlagning åt Jonas och Ulla, slappning och shopping är viktiga ingredienser i denna Falu-vecka. Borde kanske oxå tillägga hysteriskt spring ut till bilen för att inte få p-böter igen. Hehe. Har blivit snudd på nojig när de gäller de alltså!

Var himla trevligt att träffa Räkan igen! Vi har inte setts på hundra år minst. Iaf inte sen innan jag for till Amerika å de va ju inte igår men samtidigt nyss. Vi hade en himla mysig kväll i hennes nya lya med tacopaj som vi gjorde å en bra film vi såg. Eftersom hon går design (tror jag de heter) så fick hon styla mig i några olika outfits för hon har så sjukt mycket kläder. Skitkul va det men de är skumt att se sig själv i kläder som man aldrig nånsin skulle ta i med tång annars! Eller om vi säger såhär, vissa outfits gillade jag bättre än andra.. haha :) Ni kan ju själva bedöma vilket jag passar bäst i ;) Och jag vet att jag har olika skor på mig.. Kunde inte bestämma vilka jag ville ha.. hehe

   
  

Tordagsfint

Åker å hämtar brorsan i skolan nu sen drar jag till Lycken :) Trevlans! :)


Hola Hola amigos!!

Befinner mig för tillfället i Falun hos brorsan. Har precis diskat å ska strax hoppa in i duschen å sen göra mig i ordning. Inväntar Emelie som ska komma hit. Vi tänkte kila ner på stan å kolla in Faluns utbud denna gång eftersom vi var i Borlänge igår :) Hann dock inte klart (hann inte gå i precis varenda affär) för hon skulle hem på möte så de kan hända att jag svänger förbi där på fredag när jag åker hem. Den som lever får se! :)

På tal om shopping å sånt, har ni tänkt på vilket mode de är nu? Typ knarkar/trash/gammalt skulle jag vilja kalla det faktiskt! Typ håret ska se nästan lite okammat å nyvaketruffsigt ut, kläderna ska typ bara hänga som en sopsäck (stooora tröjor och linnen osv), byxorna som finns i affärerna har all världens konstigaste färger... bruna, lila, gula osv... Naturligtvis finns det "vanliga" oxå men mycket ser ut som jag beskriver det. Faktiskt.

Jag säger inte att de är nå fel på den här stilen, absolut inte! Men jag tycker man ska ha lite attityd för att kunna bära upp såna kläder på ett bra sätt och inte bara se töntig ut och som att man försöker va nån man inte är... Aja, bara min lilla åsikt! :)

Från det ena till det andra så har jag världens vårkänslor idag! Känns som att jag skulle kunna sätta på mig en klänning och ett par vårskor och knalla ut å plocka lite tussilago! Tyvärr är det dock 12-13 minus, men jag tänker behålla den här känslan ändå för man blir så glad då! :)


 


-----

Usch va jag känner mig trött å ful å äcklig å tjock å blek nu! Ont i halsen har jag oxå å jag hatar att springa när de är vinter! Varför finns det inge gym i Björbo? Varför finns det inget solarium här? Jag saknar Leksand!

Det gör ont att vaxa benen!

Igår var en bra dag. Greja här hemma först en massa å sen kom Jonna hit. :) Hon hade fått en "spakväll" i julklapp av mig så jag lagade först god mat, sen la vi ansiktsmask, bada bubbelbad, vaxade benen och avslutade med god efterrätt till en bra film. :)

Att vaxa benen var ju inte de skönaste jag har gjort måste jag säga... Men nu har jag testat iaf så vi får väl se om de blir nån mer gång eller inte.. :)

Är trött för jag gick upp ganska tidigt för att skjutsa henne till stationen så jag orkar inte skriva så detaljerat om allting. Antar att de inte är så kul att läsa min blogg nu för tiden men men... De kommer nog bättre tider även för den ska ni se ;)

Är shoppingsugen som fan förövrigt... Som vanligt... Haha!


Håll tummarna!

Det känns när det svänger och nu svänger det fort ska ni veta! London verkar inte bli av.. Eller de är så veligt fram och tillbaka nu när jag typ har bestämt att jag vill åka så vi får väl se hur det blir...

Men nu har jag och Amelie sökt jobb i Grekland över sommaren! Ååååh vad jag hoppas på att vi båda får det!!! Det skulle vara såååå himla kul å jag längtar så jag dör! Håll alla tummar och tår nu folket!! Wiiiie!! :D

Förvirrande

Tusen tankar och tusen känslor inom mig just nu!!! Jag blir fan galen! De är så jäääävla jobbigt att stå i valet och kvalet av tammefan resten av sitt liv. Det jag gör nu påverkar ju det som jag vill göra sen lixom. Och inte trodde jag att dom skulle höra av sig ang jobbet i London direkt! Jag hann inte ens smälta det innan det var dags att bestämma sig: "vill du åka eller inte!?!?" Ja inte fan vet jag!! Klart jag vill men jag vill ha mer än en dag på mig att bestämma om jag ska vara borta i ett halvår eller inte.

Grejen är att först känns allt så jävla omöjligt. Alla dörrar är stängda lixom. Sen helt plötsligt öppnas 5 dörrar samtidigt och du ska bestämma dig NU för sen stängs dom igen. Klart som fan man får ångest! Klart man undrar om man kommer välja fel! Och visst undrar man vad man går miste om ifall jag inte tar den här chansen nu...

Sen när man nästan har bestämt sig så är de inte säkert att de går iaf. Åååh jag blir så trött och förvirrad.. Det känns inte ens roligt nu utan bara jobbigt! Önskar att jag hade någon att dela detta med. Någon som ville samma sak och man kunde åka tillsammans med. Det värsta med att vara borta så länge är ju att åka ifrån alla... Skulle va så mkt lättare om det fanns någon mer som åkte som man hade där att umgås med ibland eller så. Man vet ju aldrig vart man hamnar. Det kan blli skit och det kan bli så himla bra. Det är ju risker man får ta men saker som man önskar att man visste innan man åkte för de skulle bli så mycket lättare då.

London?

Och så gick det så att jag har sökt jobb i London. Ojojoj vad ger jag mig in på??

Jobbigt

Den här veckan har varit en jobbig vecka (jobb-ig). Har jobbat 3 gånger med inventeringen och var på pizzerian ikväll å jag ska jobba där imorgon med. De är bra :) Mindre bra är att jag åt en hamburgare där idag så nu känner jag mig fet xD Alltså jag har tänkt att jag ska börja tänka på lite mer vad jag stoppar i mig å nu har de vart mycket slarv på sistone... Men jaja, de är bara att ta nya tag!

Nu ska jag fortsätta skriva ett personligt brev på engelska för mamma har hittat en annons på ett jobb i England som lät trevligt. :) Hoppas jag får det! :)

Dags för en kopp te! Bye bye :)

Lapplisafisa!!

För att lixom markera de jag skrev igår så låg det en p-bot på rutan imorse (när jag förövrigt hade försovit mig så jag hade 5 min på mig att göra mig i ordning för att hinna till jobbet - jag hann). 600 spänn ska jag punga ut för att jag fattar noll av datumparkering och det dessutom inte ens syns nå husnummer osv så man verkligen kan inte veta vart man ska stå! Så därför ställde jag mig där alla andra bilar stod och där jag alltid brukar stå för har man stått där 100 gånger förut tror man väl att de ska gå bra den 101 oxå.. Men icke.. Dom jävlarna va uppe före 5 å lappa...

Trots detta är jag inte alltför bitter. Kanske de beror på att jag ska till Ulla å käka tacos snart? Eller kanske för att jag har haft körkort i 2 år å de här är min första anmärkning? Hur som helst så orkar jag inte bry mig faktiskt. Bara betala å se glad ut.

Förlåt

Alltså va fan har jag gjort dig Gud? Jag gör lixom mitt bästa hela tiden å ändå ska de gå åt helvete jämt! Allra helst med bilar å sånt som är kul men jag absolut inte förstår mig på... Så jävla irriterande så snart ska jag fan inte ha nån jävla bil! Låter kanske knäppt nu men grejen är ju att jag inte gör nå fel heller, dom har bara en tendes att gå sönder just när de är jag som kör.. :S Å jag är så pank som man kan bli så jag kan inte göra något åt de heller. FY FAN!


Dagar kommer och dagar går...

Dagarna bara flyter förbi... Går in i varann och blandas med andra dagar.. Har vänt på dygnet så man vaknar för sent (enligt vem egentligen?) och kan inte sova när de är kväll. Men jag undrar vem som säger att man inte får sova hela dagen om man inte har nå bättre för sig. Söka jobb är så jävla tråkigt. Man får så väl nog ibland så man måste ta de i perioder, ibland en hel dag och andra dagar en paus.

På tal om jobb så har jag faktiskt fått ett! Ska inventera på ÖoB 4 ggr :) Alltid något och det kanske leder till mera sen, vem vet? :) Ja nog fan ska allt slit löna sig ibland tycker man så de känns fint som fan att de äntligen lossna lite iaf! :)

Nu har Hanna kommit på att hon vill till Norge oxå så de är väl bästa att passa på innan hon ångrar sig.. Haha :P

Har inge mer att säga just nu. Eller jo, vi va ut i Borlänge igår på en ny club dom har där, himla fint å fräscht ställe! Dit bär de av fler gånger :) Snart dags att börja planera inför min å Hannas 40-års fest oxå, kommer bli fett som smör ;)

HOHO

Jag vill jag vill jag vill och jag vill NU NU NU!!!! Jävla skit att allt ska kosta så jävligt som man vill göra!!!


Kat är snygg!


RSS 2.0