Hårt slit lönar sig!

Idag fick jag veta att jag har klarat teoriprovet för dykarkursen Open Water Diver! Prickade 48 av 50 möjliga poäng, varav en bom var ett slarvfel som svaret var enormt lätt på men jag ändå har lyckats kryssa i fel! Det känns som en enorm lättnad att jag klarade provet så jag inte måste läsa om alltihop igen. Nu har jag ett bassängdyk kvar och sen är det utedyken som gäller, och dom kan jag välja hur jag vill om jag vill göra dem i Sverige eller utomlands. (Vilket tror ni lockar mig mest? Hehe..)

Mormor <3

Till en stad Du är på vandring,
synden där är utanför.
Livets träd står där i blomning,
där som rosor aldrig dör.
Där skall rosor aldrig falna,
ingen frostnatt dem förstör.
Till en stad Du är på vandring,
dit där rosor aldrig dör.

Svårigheter här vi möta.
Satans snaror här förför.
Inga frestelser i staden,
där som rosor aldrig dör.
Där skall rosor aldrig falna,
ingen frostnatt dem förstör.
Till en stad Du är på vandring,
dit där rosor aldrig dör.

Nära, kära är hos Jesus,
skaror sjunger nu i kör.
Väntar på att Du skall komma,
dit där rosor aldrig dör.
Där skall rosor aldrig falna,
ingen frostnatt dem förstör.
Till en stad Du är på vandring,
dit där rosor aldrig dör.

Du är min ros mormor.
Så trygg och snäll och rar
Jag har enbart vackra minnen av dig
och jag skall alltid förvara dem närmast mitt hjärta
Tack för allt mormor, vi älskar dig

God Jul!

Visst saknar man lite det där pirret i magen man hade när man var liten sådär dagen innan julafton. Jag undrar varför såna saker försvinner med åren? Lika så är det inte lika roligt att vara ute och leka i snön hela dagen utan man tröttnar rättså snabbt. Konstigt! Fast det är ju fortfarande kul, men inte på samma sätt! Hehe!

Men nu har klockan slagit över 12 och det är julafton! Så jag passar på att önska er alla en riktigt god jul för det ska jag ha! :)) Och nu ska jag skutta upp och lägga mig så det får bli morgon snart (precis som förr ;) )


Winnerbäck är en klok man

Du ville ändra på dig själv och på din värld
Men fick då ofrivilligt se att den var seg
Livet är en dans på rosor
Men det är en dans med svåra steg

Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom
Du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
Och att det gick att göra om

Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot som som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår

Och du fick höra att livet var en dans på rosor
Och det blev en dans som stack dig hårt

Det är en konstig känsla att vilja göra så mycket att du inte ens vet vad du vill längre!

!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag saknar dig Jag hatar dig Jag saknar dig Jag hatar dig Jag saknar dig Jag hatar dig Jag saknar dig Jag hatar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag hatar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag hatar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig Jag saknar dig

Jag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvarJag vill flytta Jag vill bo kvar Jag vill flytta Jag vill bo kvar
Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga Jag vill säsonga Jag vill inte säsonga
Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut? Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut? Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut? Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut? Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut? Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut? Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut? Ska jag skita i allt här hemma eller ska jag stanna kvar och stå ut?
Det kommer nog bli bra snart Kommer det verkligen bli det Det kommer nog bli bra snart Kommer det verkligen bli det Det kommer nog bli bra snart Kommer det verkligen bli det Det kommer nog bli bra snart Kommer det verkligen bli det Det kommer nog bli bra snart Kommer det verkligen bli det Det kommer nog bli bra snart Kommer det verkligen bli det Det kommer nog bli bra snart Kommer det verkligen bli det

Typiskt

Jag känner mig en smula förargad över att jag inte längre kan sno internet av grannen. Om han bara kunde koppla i det igen så skulle det förhindra många problem, såsom att jag slipper ladda hem film via mobilnätet och vänta i 100 år på att det ska bli klart.

Vem vet inte du

Vem kunde tro att jag skulle sitta och leta lägenheter i Borlänge? Absolut inte jag i alla fall. Men så är fallet just nu.

HAT

Känner hat mot mycket just nu. Mest mig själv och allting annat.

.

Ibland känner jag mig som den mest ensama människa i hela världen. Idag är en sån dag.

Älskade du

Älskade älskade lilla mormor. Jag önskar av hela mitt hjärta att du kunde få vara frisk och lycklig!


Dagens outfit!

Jag har varit väldigt sen att haka på trenden dagens outfit. (Beroende på att jag fullständigt skiter i hur folk klär sig idag eller imorgon) Men eftersom det är så oerhört populärt att skriva om det så är man ju inte sämre än att man kan testa! Så här kommer min dagens outfit, vad tycker ni?



Min outfit består av svettigt underställ, svettiga hockeystrumpor, pälsväst, stickade vantar och gamla slitna gympadojor. Har absolut ingen förståelse för att brudarna i laget skrattade åt mig när jag tog på pälsen utanpå understället och for hem för att jag hade varit dum och glömt handduk hemma!


Åka båååååt

Jag förstår inte riktigt hur jag ska kunna återvända värdigt till arbetslivet.. Idag gick jag upp klockan 8 för att jag är hundvakt, och det seriöst svider i hela huvudet för att jag är så trött.

Kryssningen va kul trots att jag spenderade första dagen med att spy. Så jävla orutinerat att få sjösjuka och inte ha tabletter med sig. På fredagen när vi kom tillbaka till land gungade hela världen. Oerhört pinsamt att sitta på ett cafe och hålla i sig i bordet och vara fullkomligt övertygad om att det är jordbävning, men inse att så är inte fallet då ingen annan reagerar på det (förutom Malin som också krampaktigt håller sig i bordet).

Ironiskt nog hittar vi perfekt i Sthlm och alla tunnelbanesystem, men missar att gå av tåget i Borlänge och hamnar i Falun strax efter att sista bussen hem har gått. Där står vi i slask och regn och verkligen INGEN av våra vänner vill hämta oss. Tack för den :) ca halv 1 på natten var jag äntligen hemma och halv 8 skulle jag upp dagen efter. Finfint!

Idag ska jag åka till Falun och umgås med min bror! Det ser jag fram emot!

Otursdag!

Idag har det varit en riktig otursdag! Dagen började med att även Michaela ballade ur för kryssningen, vilket betyder att jag får åka ENSAM. Kul... Fick dock tag i Malin och jag ska få bo med henne och Kim (det enda positiva idag). Dock litar jag inte på att det kommer funka förrän vi sitter i hytten tillsammans.

Dagen fortsätter med missöde efter missöde.. Jag hittar inte det jag ska ha med mig, jag sparkar i tån så jag blir helt illamående för att det gör så ont, jag bröt nageln när jag öppnade bildörren och sen nös jag så att läppen sprack! Och klockan är bara halv 1 än!!

Kommer förmodligen köra av vägen påväg till Borlänge, få veta att tröjan som jag åker dit för att köpa inte längre finns kvar, försova mig imorgon och missa tåget till Stockholm.


Fortsättning på otursdag; Skulle fylla på spolarvätska, ringde pappa för att höra vart den har tagit vägen och får svaret; jag tog det sista imorse. Aha tack...

Inne på kuplolen va jag in på Gina å kika lite, en stund senare, inne på H&M börjar jag fundera vart mina bilnycklar hade tagit vägen... PANIK! alla mina grejer till kryssningen är i bilen! Som tur var hade dom hittat nycklarna. Herregud vilken dag...

Typiskt mig

Så himla typiskt mig. När jag blir stressad, vilket jag är nu, då blir jag helt stel och paralyserad och gör ingenting av det jag egentligen måste. Mycket vanligt är att jag sätter mig vid tv:n eller datorn och bara skiter i allt.

En annan sak som är typiskt mig är att om jag ska få något gjort ska det göras nattetid. Städa, diska, packa osv.

Eftersom jag nu har gjort del ett hela dagen ska jag nu göra del två och börja packa för nu har klockan passerat halv 12, så tekniskt sett så åker jag imorgon (och en halvtimme). PANIIIIIIK. När jag har packat ska jag plugga teori. Beräknar att jag kommer börja läsa ugnefär klockan halv 1-1. Standard.

Jag ser det snöar!

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt HURRA!! Små fina flingor dalar ner från himlen och gör mig lycklig! Nu hoppas vi att det tilltar så jag får börja jobba snart och så julkänslan kan få infinna sig! :)

Jag kämpar på med att ta mig igenom dykboken som ibland känns väldigt tjock med många sidor, trots att den inte är så tjock egentligen. Det är bara jag som vill bara säker på att jag kan och inte bara hetsläser.

I eftermiddag ska jag börja packa inför Rhodos-reunion kryssningen som skall avgå på onsdag och ta mig och många fler tokiga Rhodosfolk till Riga! Kommer bli så kul och skönt att få komma bort från soffan och göra något annat ett tag!


Fredagsångest

Jaha, då var det fredag och här sitter jag med samma fredagsångest som vanligt. Ensam och vet att alla andra har kul. Det första jag alltid gör när jag kommer hem från jobbet är att slita av mig kläderna nästan innan jag har hunnit in och tar på mig andra kläder. Fel lukt på fel ställe kan vara det värsta som finns. Dessutom fick jag se när jag kollade mig i spegeln att jag hade en svart prick på kinden. Tack för att ni har sagt något liksom. Har säkert haft så hela kvällen...

Något som jag har funderat ganska mycket på den sista tiden är hur magen kan bli större och större när jag tränar mer än jag gjort förut? Det är ett himla konstigt fenomen för inte är det magmusklerna som spänner ut sig därinne kan jag lova! Gör det verkligen så stor skillnad att gå mellan klassrum och sitta på trästolar hela dagarna gentemot att kolla på tv. Tydligen. Om det vore fint väder lite oftare skulle man kanske försöka sig på att gå ut och gå, men det gör jag också mycket oftare än förut! 

Idag har jag städat akvariet iallafall. Såå härligt att ha det gjort, så slipper jag göra det på väldigt länge förhoppningsvis! Att jag tvättade bilen är att ta i, men jag spolade av den för att få en skymt att rött istället för brun, men när den torkade var den lika brun ändå. Dagens lärdom; åk inte över skogen till Leksand.  

Nu ska jag kolla på film. Det är två filmer jag ska välja mellan; Cocktail, som jag har sett och jag vet är skitbra, eller brölloppsprovet, som jag inte sett men som verkar vara bra. Jag får klicka mellan helt enkelt.

Förövrigt är jag så jävla sugen på en drink som jag alltid drack på Sand i Grekland. Vet inte riktigt va den heter (idiot som inte minns!!!!) Men typ Razz Bacardi Razznånting... Så jääääävla goooooood!!!!!!!



Här är den! Bilden ger dock inte alls rättvisa för smaken!




Här är kycklingnudlar som jag också alltid åt på Sand. Världens godaste!


RSS 2.0