bogiee

22 maj 2011

Ligger i sängen å är helt död. orkar inte röra en fena. börjar jobbet om 40 min å jag har varken sminkat mig, ätit eller valt kläder.

Var ledig igår men misstolkade ordet ledig å gick ut iaf.. MÅSTE verkligen BARA vara hemma å sova HELA kvällen nästa gång jag är ledig!! (om en vecka?! :S) jag är så jävla trött....

Innan min powernap nu var jag och Michaela ute å gick i typ 1 ½ timme och vi avslutade promenaden med ett dopp i havet. De var najs. Små saker i livet som man uppskattar mer än andra lixom.

Nu borde jag verkligen ha panik för jag ska gå om 25 minuter men jag är för trött för att ha panik. Kryper ut i köket å börjar sminka mig istället..


Turgummor

Tänk vilken tur vi har haft. Åkte ner på vinnst och förlust och har bara vunnit än så länge! Träffade på kul folk redan första dan så vi har inte varit ensama en endaste dag. Känns lite som vi har glidit på ett bananskal faktiskt! Lite svårt att förklara såhär men ja, vi har haft mycket tur helt enkelt!

Imorgon ska vi flytta till en annan lägenhet och skulle då bli tvugna att köpa lakan osv, men vips så flyttade det in 2 tjejer nedanför oss som skulle flytta hem från Rhodos efter 4 år här och ville bli av med massa grejer! Rena tillfälligheter men sånt jävla flyt! Vi träffade dom när vi hade gjort oss i ordning för att gå å handla allt. Hade vi träffat dom 2 timmar senare hade vi redan hunnit köpa allt. Ja ibland har man tur och man får njuta så länge det varar! :)

RSS 2.0