Spräckt

Ungefär såhär spräckt är skärmen på min iPhone. Jag blir så jävla matt så jag orkar inte ens bry mig alltså. Hann ju ha den en månad iaf...


Tid

Begreppet tid är en himla konstig sak när man tänker efter. Man kan liksom inte riktigt sätta ord på vad det är. Som när jag åkte till träningen igår, då kändes det ungefär som det gör efter sommaruppehållet. Ur form totalt. Hade då inte tränat på 6 dagar för vi har haft matchuppehåll förra helgen och kommer även ha nästa. Då kan man ju tänka sig hur en elitidrottsman känner sig efter att a varit borta i 6 dagar som annars kanske tränar 2 ggr om dagen. Det måste kännas som ett uppehåll på ett helt år!

En annan tid är den där på morgonen. När man ställer snoozeknappen 5 minuter senare än alarmet och sedan efter vad som känns som 10 sekunder välter ur sängen likt en död säl. Och den där halvtimmen när man gör sig i ordning känns mer som 5 minuter än 30. Konstigt. Skulle du däremot vänta på bussen i 30 min... Ja ni fattar grejen.

Jag tror jag är understimulerad. Det är nog därför jag skriver såna här meningslösa inlägg. Jag är ledsen men det händer inte så mycket i björbo som inspirerar mig att skriva. Jag skriver mest för att prata med någon. Nej jag är inte 75 år bara lite uttråkad. Hehe.

Imorgon börjar jag inte förrän halv 1 så jag tänkte att yes, ikväll kan jag vara uppe hur länge jag vill! (bara för att jag kan, sådär som man tänker när man är liten och trotsig ni vet) se på de programen jag vill utan att känna panik för jag kommer vara för trött imoron. Klockan halv 12 gav jag upp. Bara skit på tvn ändå. Tränade lite mage eftersom den växer snabbare än ogräs å kryper ner å läser en bok istället. Jag måste börja träna hemma. Jag tror jag skulle må mycket bättre då. Snälla snälla någon ge mig inspiration att ge mig ut i snön å springa ensam. Jag vill verkligen! Det går bara inte! Som en jävla spärr....

Den här bilden skickade Madde till mig. Söt va? :-)


Ja tack

Jag undrar vad det ska bli av mig egentligen. Hur vet man att man tar rätt beslut? När kommer jag kunna slå mig till ro? Kommer jag nånsin träffa en kille? Kommer jag någon gång att "hitta hem" och trivas? Kommer jag någonsin att slippa känna denna enorma press och dessa krav? Vad ska jag jobba med "när jag blir stor? (Nu???), vart ska jag bo?  
 
Det skulle vara nice att få lite inspiration och motivation. Anyone? Jag är öppen för förslag. 
 
Har sagt det förut och jag säger det igen. Jag hatar att vara ensam. Jag får någon slags inre panik. Konstigt att det alltid blir så. Jag har ju familj och vänner runt omkring mig. Ändå kommer den där dryga känslan förr eller senare krypande. Jag har jobbat hela dagen men finner ingen som helst njutning av att åka hem och ta det lugnt. Om jag hade en polare här skulle jag gladeligen ligga i soffan hela kvällen och kolla på film, men nu kan jag inte slappna av. Jag har den här känslan att jag har glömt något viktigt som jag skulle göra men jag kan inte komma på vad det är. Jag är rastlös och orolig. 

Jag undrar om det är någon konstig sjukdom jag har eller om det bara är en del av evolutionen. En del av livet att stötas bort av samhället för att jag inte har ett fast jobb, hund, volvo, sambo eller barn när jag har fyllt 21. 
 
Samtidigt som all denna ångest väller över mig älskar jag att vara fri. Det är den bästa känslan i världen att kunna göra precis vad jag vill. Men som man brukar säga, gräset är alltid grönare på andra sidan. 
 

Swedish house mafia

Jag sitter och kollar på bilder och videos från helgen i Stockholm. Jag kan inte riktigt ta in att jag faktiskt var där och såg Swedish house mafia! Det är så mäktigt!!! Och vi hade så himla bra platser! Klart det hade varit ännu häftigare att vara nere på ståplats men med tanke på att vi bokade biljetter halv 1 på natten dagen innan konserten (som var utsåld) så klagar jag inte!

Efter konserten så drog jag ut på stan med nåra rhodoskompisar för Frida skulle hem för hon jobbade dagen efter och Emelie skulle hem till Björbo. Hade en asbra kväll på först Nype och sedan White Room. Att jag inte spenderade knappt en krona känns helt underbart! Är så stolt över mig själv! (Och väldigt tacksam till er som finanserade min kväll ;) Att bli bjuden är väl inget man tackar nej till!) På lördagen blev det också utgång och inte många timmars sömn innan jag for hemåt dalarna kl 10 på morgonen. Kom hem 7 på fredagen och 5 på lördagen så det är väl inte så konstigt att man är sliten! Somnade på tunnelbanan också så det var bara att hoppa av och åka tillbaka.. Men på lördagen hann jag i alla fall hem innan Frida gick till jobbet till skilland från fredag, alltid något.

Avslutade en grym helg med att Hanna, Kris, Emelie, Patrick och Johan kom hit och vi lagade tacos å hade det allmänt trevligt! Bästa helgen på länge! Här kommer lite bilder!
 
 
 

Kattigt

Alltså mina katter... Jag orkar inte. Det måste vara dom knäppaste varelser på denna jord. Det är mer jobb att passa dem än att jobba på dagis och de kommer på fler hyss än barnen. Dagens bus; jag ser på tv och de får för sig att de är jääääääättehungriga (det var ju säkert en timme sen dom fick mat sist, stackars liv) och Bamse hoppar upp i hyllan där han vet att han inte får vara och börjar tugga på en blomma som han vet att han verkligen inte får, Nisse väntar i hallen. När jag springer fram går han ner å jamar å går mot köket. När jag inte följer med hoppar han upp på hyllan igen och samma procedur upprepas. Tredje gången hinner jag inte ens fram till hyllan innan han hoppar ner å springer som fan till köket, Nisse tätt efter såklart. Jag har väl inget annat val än att hänga med å där står dom å jamar vid matskålen båda två. Herregud. Som att dom hade gjort upp i förväg hur dom skulle göra. Tur att jag älskar dem.

Nu har jag äntligen fått lägga mig. Har längtat sen kl 8 för jag har varit så uttråkad men jag känner att jag inte kan lägga mig innan 10 för då vaknar jag säkert mitt i natten.

På återseende


3 gången gillt

Nu har samma människa förstört rasten 2 gånger genom att gnälla på sitt jobb å att hon jobbar imorgon var oxå skit. Har lust att gå fram å skrika i hennes ansikte; JAG KAN GÄRNA JOBBA ISTÄLLET FÖR DIG IMORGON!! Byt jobb eller var tacksam för att du har ett för helvete! De finns dom som har de värre å de skriver jag under på!


Måndagstänk

Dagens funderingar:
 
1. Finns det någon i helva världen som äter limpsnutten? Eftersom jag tror svaret är nej så är följdfrågan: varför får man den med? Som svar på det kan man också fråga sig ifall man inte skulle få snutten med, skulle man då plocka bort den yttersta brödskivan då?
 
2. Varför går det inte att ta kort på stjärnorna? Idag var det super duper stjärnklart men när jag skulle fota var bilden helt svart. Konstigt när man ser det så tydligt.
 
Idag har jag hjälpt Jonna flytta lite grejer till sin nya lägenhet. Jösses vad jag blir att längta efter något eget då! Det är en så härlig känsla att ha sitt eget boende som man kan inreda och göra vad man vill med!
 
Förövrigt är jag lite irriterad över att jag inte kan ha lösnaglar under vintern pga att jag skulle bryta dem direkt på hockeyn och skulle det mot förmodan gå bra skulle jag förstöra dem när jag börjar jobba i Romme och skruvar skidor och bär pjäxor i ett rasande tempo.
 
På tal om hockey så köpte jag mig en ny klubba idag. Den var fin och bra och jag är nöjd!
 
 

Bästa stunden

Bästa stunden på dagen är utan tvekan rasten. Den är helig! Jag brukar försiktigt öppna dörren och kika in. Lyckan om jag är ensam kan jag bäst beskriva med ett lyckovrål!

Idag hade jag precis bäddat ner mig och slagit på musik när en dam kommer in. Rastlös och pratsjuk som aldrig förr med noll förståelse för en stackars tjej som legat sömnlös inatt och bara vill vara ifred en stund. Typiskt.


Pigg som en? Mört var det ja..

Jag har vandrat in i en sömnlös tid och den där skitbra boken som jag läste tog slut igår. Vad ska jag nu göra när jag ligger vaken? Räkna får?


Helt slut

Klockan är nu 22.20 piiiiip och nattsärken är på! Sara är däckad och slut som människa. Ungarna tar kol på mig! haha :) Efter en hel veckas ofrivillig (sjukt att det tog typ två minuter att komma på va ordet hette på svenska) ledighet är jag back on track! Höstlov för andra = lite jobb åt mig å de gillar vi inte! Jag vill jobba jobba jobba varje dag! :) cash is king!

Letar som en vettvilling efter lägenhet i Borlänge och har för övrigt fått en mycket glädjande nyhet idag!

På kvällskvisten va jag ut i däckverkstan å la om ett par däck. Jag är nog den mest kvinnliga av alla okvinnliga människor kan man säga. Jag gillar att göra okvinnliga saker men HATAR att bli lortig, bryta en nagel osv. Hur detta går ihop vet jag ej, men det är som vanligt när det gäller mig. :)


Week of hell

Kan inte vänta tills denna helvetesvecka är över. Höstlov in my ass


Otur

Det blev inte så. Ringen som jag sen flera dagar har kollat ut att jag ska köpa var slut. En i personalen hade precis köpt den sista. Jävla skit. Jag som aldrig beställer något via internet bestämde mig på fläcken att ringen skulle beställas så fort jag kom hem. Tror ni den finns kvar på nätet när jag kommer hem? Nej. Behöver jag beskriva mina känslor just nu? Nu ska jag gråta mig till sömns. Godnatt.

Bra shopping!

Idag ska jag åka till Borlänge och shoppa lite. Hoppas jag hittar något som får mig att känna såhär:

 
Om videon inte funkar klicka här: http://www.youtube.com/watch?v=VZ6tJLCt2_Y

RSS 2.0