Eftersom du frågar

Eftersom så många undrar hur jag har det osv (jag är ironisk) så tänkte jag att det börjar bli dags för en uppdatering.

Livet här är en berg och dalbana utan dess like. Du passerar start och hinner på 5 minuter pendla från överlycklig till ensam och miserabel, taggad till trött och allt däremellan. Jag tror jag mår bra och har det bra men jag har inte riktigt bestämt mig än. 

Sen vill jag passa på att välkomna rhodoshostan som mycket troget höll mig sällskap inatt. Den lämnade inte min sida för en sekund så jag vet inte hur jag över huvudtaget ska kunna stå på benen ikväll och kunna vara trevlig mot folk. Ikväll tänker jag dra i mig 3 jägerbomber precis innan jag går hem från jobbet så jag däckar av direkt för imorgon ska vi åka på partybåt och får jag inte sova inatt heller tror jag att jag dör.


Overkligt

Just nu känns det bara jättekonstigt att jag imorgon vid den här tiden kommer befinna mig på Rhodos å inte komma hem på jättelänge. Overkligt liksom. Hur ska man kunna föreställa sig det när regnet bokstavligt talat vräker ner? Men tanken på att komma till sol och värme känns ju helt okej ändå! ;)

Tokut

Om 5 minuter ska jag åka iväg på ett sista arbetspass innan jag glider ner mot varmare breddgrader. Hade hellre sett att jag fick jobba tidigare i veckan och ligga inne och kolla på film hela dagen, men men. Kändes lite konstigt att ringa till vikariecentrum å säga att dom inte behövde ringa mig mera. Haha! 

Måste bara nämna att det var trevligt att hinna se alla knoppar börja slå ut och att gräset har blivit grönt innan jag åker iväg. Det är så trevligt att se hur saker och ting vaknar till liv igen och det ger en själv extra krafter också.

Jag har blivit människa igen!!!



Skitdålig bild för att den är tagen på kvällen men jag vill bara tala om hur glad jag är för att jag har färgat håret och att det dessutom sitter kvar den här gången!! Hoppas hårförlängningen funkar bra oxå! :)

Idag åkte Jonas med mig hem från Borlänge. Det spöregnade så han skulle skynda sig ut ur bilen och springa in. Då gick det såhär:



Skitroligt om ni frågar mig. Hahaha!

Vilket konstigt fenomen

Är det inte konstigt att man tycker att man absolut inte äger några kläder över huvud taget, trots att jag har övervikt i både den stora resväskan och handbagaget. Dessutom underlättar det inte heller att vågen visar olika varje gång  trots att jag inte har ändrat något i packningen. Jag har trots det svettats och kämpat och lyckats komma ner i exakt på hektot 10 kg handbagage och 20,3 i stora resväskan. Tar tar en paus och ger mig ut på en powerwalk och hoppas på att magen ska krympa den med. 

Imorgon ska jag äntligen färga håret och sätta i löshår. Som jag har längtat efter att få känna mig som en människa igen, men jag valde ju själv att hålla ut såhär länge så det får vara nyfärgat och snyggt när jag kommer ner till Rhodos.

På tal om Rhodos så fick jag veta igår att även Jonna kommer ner och hälsar på och tar Viktor med sig. Åh va trevligt säger vi om det!

Myror i brallan

Det sägs ju att alla onda ting för något gott med sig, och så skedde även denna dag. Dagens frustration över både det ena och det andra fick sitt utlopp i vad som skulle vara en powerwalk men övergick raskt i en springtur. Medans jag sprang så rann frustrationen ut och in kom känslan av ett lugn och av tanken på att det är skönt att springa. På sista tiden har jag varit fruktansvärt rastlös nämligen. Jag tror att faktorer som resfeber, arbetslöshet och uttråkning spelar stor roll, men även att jag inte har tränat på länge. Jag får nog helt enkelt myror i brallan när jag inte rör på mig. Det kliar i hela min kropp och jag far upp och ner ur soffan, springer upp på mitt rum, packar lite, springer ner igen och så vidare. 

En del av frustrationen handlade om upptäckten av en trasig resväska. Det är det sista jag ville upptäcka just nu kan jag känna. Då får jag feber på riktigt. Nästa upptäckt var att jag inte ens har packat klart och redan har övervikt. Det är ju tur att jag känner mig själv så bra så jag visste att det skulle hända och därför har packat ganska långt i förväg så jag har tid att tänka på vad jag ska plocka ur. Fast nästa gång tänker jag faktiskt köra en ny taktik, packa typ en timme innan avfärd. På så vis slipper jag ju gå och ha ångest i en vecka. Värt att tänka på. 



Mitt i prick

Det här är sååå mycket jag just nu!



Som pricket över i så satt jag med handen under hakan på exakt samma vis. 

På tal om ingenting så är jag så sjukt nojig för mitt hår att det ska gå av när jag färgar det sedan det där aset på Salong Siv färgade av det i julas! Jag har till och med drömt mardrömmar om att håret ramlar av. Tack för att du har skadat mig för resten av mitt liv kärring. 






Vit flagg

Jag kapitulerar och hissar den vita flaggan. Det kommer aldrig någonsin sluta regna så det är väl bara att bita i det sura äpplet och börja städa akvariet och bli blöt när jag springer ut och in med vattenhinkarna. Peace

Hockeyavslutning

Idag var det hockeyavslutning. Vi körde laserdoome, åt tacos och hade trevligt. Avslutningar är ju alltid lite sorgliga och den här gången var det lite extra sorgligt eftersom jag var en av dem som räckte upp handen på frågan "Är det nån som kommer sluta till nästa säsong?" Jag vet ju inte än hur det blir men risken finns att jag tvingas välja jobb framför intressen.

Det suger att det ska vara så men jag ska inte ta ut något i förskott som jag ändå inte kommer få veta förrän i höst. Vi får se vart vinden blåser iväg med mig då helt enkelt.


Gud är god ibland!

Idag är det snudd på världens bästa dag! Okej okej lugn, jag skaaa berätta varför!

Jag blir inringd till jobb i ottan och det är bara att kasta lårfläsket över sänggaveln och ge sig iväg på stört. Då jag har en tendens att ha en tung högerfot gör jag mitt yttersta för att behärska mig denna ljuvliga vårdag då jag vet att farbror blå gillar soliga dagar precis lika mycket som jag gör. Allt flyter på fint ända till jag ska ta sista kurvan innan jag är framme vid jobbet. Då händer det. Likt en gräshoppa studsar en konstapel ut i körfältet och skjuter mig med lasern. Helvete. Jag vet ju att det inte gick riktigt 50 men det är inget annat att göra än att glida in på parkeringen och veva ner rutan och försöka se cool ut. 

Efter en stunds ordväxlande, körtkortskontroll och nykterhetstest har jag fått följande information; 
* Jag körde 77 på en 50 väg (Gick inte så fort om du frågar mig)
* Hade jag kört 4 km/h fortare hade körkortet rykt
* Jag får en böter på 3600
* Jag får frågan om jag har jobb och vad jag tjänar (tankarna börjar snurra, vadå ska dom sänka bötern?? Neej det kan ju inte vara möjligt)
* Jag åker därifrån med orden "Ja nu har du lärt dig två saker, kör inte för fort och det finns snälla poliser, hejdå, ha en bra dag! "
* Smyger försiktigt därifrån och fattar noll, vadå, slapp jag bötern?!


Snygga var dom också.

mjölkmusche

Jag sitter och kollar på bilder från Rhodos. Jag skrattar och gråter om vartannat. Jag längtar så himla mycket men har en klump i magen för jag vet att det aldrig kommer bli samma sak som sist. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, JAG MÅSTE SLUTA VARA SÅ SENTIMENTAL!! Allt kommer bli skitbra och du kommer få en skitbra sommar men med andra människor. Punkt.

RSS 2.0