Naajjjs!!

Nu är det klart att jag får lägenheten! Vågar dock inte tro på det förrän kontraktet är påskrivet men de känns skitbra iaf!! :) Ska strax dit å kika lite innan jag ska på träning så man kan börja planera hur man vill ha det med möbler osv. :)

I'm leaving home!

Nu börjar packningshelvetet igen! Har sjukt lite tid kvar hemma. De är exakt 2 veckor kvar tills vi åker men jag ska på hockeycup nu till helgen och helgen efter det åker jag till Stockholm, därför har jag sakterligen börjat packa redan nu eftersom jag känner mig själv och vet vilket helvete det är... Behöver inte säga mer än att jag har ställt fram 12 par skor som jag verkligen känner att jag vill ha med... Åhhjj.. Typiskt Sara.

Idag ringde dom om lägenheten i Leksand oxå och det lät som jag skulle få den! Mycket trevligt enligt mig!! :) Så nu kan ni ju gissa vad som känns roligast, kolla efter nya möbler å inredning osv eller välja skor? Exakt, sa ju att det var bäst att börja packa i tid! ;)

Kan bara nämna lite här på slutet att jag har fått tillbaka lusten för att åka dit iaf. Det har varit sjukt mycket på nu på sistonde och jag har jobbat som en idiot vilket har lett till att jag och Amelie inte har kunnat prata igenom allt och det har gjort mig ännu mer stressad. Nu har vi fått göra det i alla fall och det känns mycket bättre nu, även om man hinner få många toppar och dalar på två veckor. Har ju sagt att allt svänger jävligt fort när det gäller mig! Hehe :)


Grattis mormor!

Idag fyller mormor år! Grattis grattis!

?

Ibland undrar jag vad i helvete jag har gett mig in på... Känns som att allt man har tänkt sig å planerat bara rinner igenom fingrarna å jag har fan inte koll på nånting..

Det antar jag att jag har mig själv att skylla för eftersom jag jobbar 6-7 dagar i veckan å min hjärna är totalslut. Jag orkar ingenting å jag har inte tid att kolla upp grejer heller. Så jävla tråkigt.

Jag vill vara aspepp men de känns som de är så jälva mkt på hela tiden att jag aldrig har tid att sitta å fundera och faktiskt förstå att jag ska ju fan till Rhodos.. Det är jobbigt att vara så slut(utbränd?) att man inte ens ser fram emot det som kan bli mitt livs resa.. Jag skiter i vilka som jag ska bo med å jag bara tkr allt är drygt. De är inte likt mig för 5 öre å jag önskar att det kan gå över bara, men jag vet att de inte kommer kännas bättre förän jag är där nere..

Att Amelie börjar jobba 2 veckor innan mig känns ju oxå sådär.. vad ska jag göra ensam i 2 veckor? :S Får fetångest över att jag borde va hemma å jobba dom veckorna å åka ner senare.. Fan va drygt allting är bara..

Problem i paradiset

Hej där!

I helgen var jag till Stockholm på intervjun för jobbet vi först sökte på Pacha/toxic (och helst vill ha). Intervjun gick skitbra för både mig och Amelie och det kändes som att vi båda hade en bra chans. Dock blev det inte som vi hade tänkt utan som vi hade befarat, bara en av oss fick jobbet... Och de var inte jag förövrigt.. 

Jag har ju ett annat jobb så de är ju bra de men de är ju tråkigt om vi varken kan bo eller jobba tillsammans. :( Aja det är en fråga vi får lösa på plats antar jag.

Amelie var förövrigt en ritkgt trevlig tjej och vi funkade jättebra tillsammans under helgen å jag hoppas å tror det kommer fortsätta vara så! :)

Tankar små..

Visst är det ett konstigt "fenomen" att jag idag kan älska en människa så mycket att jag gör vad som helst för den; ger bort alla mina pengar, all min kärlek, all min tid och hela mitt liv, för att 1-2 år senare inte ens ha kontakt med samma människa. Det gäller både vänner och kärleksrelationer. Ibland händer det av en orsak och ibland "blir det bara så". Jag tycker det är så sjukt på nå vis hur det kan bli. Vissa saknar man inte ens. Ägnar knappt en tanke åt dem. Skriver inte grattis när de fyller år. Bryr mig inte om de har jobb eller inte eller vart de bor. Andra saknar men inte tillräckligt mycket för att orka ta kontakt och bygga upp vänskapen från början igen. Den tredje kategorin är dem man verkligen saknar. Dom som bara försvann p.g.a flytt/uppbrott/bråk. Det finns mycket här i livet som tål att tänkas på. Var rädd om dom du älskar, du vet aldrig vad som händer imorgon. 


En snabb uppdate

För er som inte vet så har både jag och Amelie fått jobb i Grekland och på samma ställe dessutom! El Corazon heter stället :) Som planen är nu åker vi den 12 april å kommer hem sista juni. :)

Idag har jag åkt skoter en vända å sen ääääääntligen åkt lite med folkracebilen! Tog bara typ 5 år från att vi köpte den tills vi fixa igång den men nu jävlar går den! ;) Va på Jäven lite å sladda runt. Gick helt ok för att vara nybörjare! Körde bara fast i en snödriva en gång! ;) (Och några gånger till men då kom jag loss själv)

Nu blir de mat å sen jobb, tjiao!

RSS 2.0