19 Maj 2010

Det var länge sen jag var ledsen nu... Men ack det som säger att det börjar bli bättre! Det ska man nog snart få äta upp minsann! Jag tror att jag måste få vara ledsen ibland, annars blir det lixom så mycket som kommer på samma gång... Man kanske skulle gråta en skvätt varje dag så skulle allt bli bra?

Faan vad jag längtar bort! Jag längtar så jävla jävla jävla mycket till USA i höst så jag knappt kan bärga mig!! Jag måste få komma bort bort bort! Jag ska tvinga mig själv att glömma allt som har med livet här att göra. Det gör alldeles för ont att minnas, och jag har tänkt på allt så mycket att det räcker för en livstid framöver!

ÅÅÅåh om någon kunde ta bort den eviga smärtan jag känner! Jag blir tokig! Jag står inte ut! Vad var det för mening med allt om det skulle sluta såhär????

I don't wanna talk
About things we've gone through

Though it's hurting me, now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say, no more ace to play

The winner takes it all
The loser's standing small
Beside the victory, that's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there

I figured it made sense building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool playing by the rules




But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed

5 Maj 2010

Ofta undrar jag vad jag gjorde för att förtjäna allt detta...

Jag tänker på vad jag gjorde för att förtjäna den totala lycka och glädje jag fick uppleva en gång. Jag har ingen aning.
Jag tänker på vad jag gjorde så fel att hela mitt liv skulle gå i kras och aldrig mer bli detsamma igen. Jag har ingen aning.
Jag tänker på att det kanske är så att alla har en viss beskärd del av lycka tillgodo, en viss del sorg och resten bara är lixom. Jag har ingen aning.
Jag tänker på om det skulle vara bättre att få svar på alla mina frågor, kanske skulle min hunger och längtan stillas då? Jag har ingen aning.
Jag tänker på att det kanske är bäst att inte veta. Jag har ingen aning.
Jag tänker på att det kanske är bäst att fortsätta låtsas, drömma, förneka och ljuga för både mig själv och andra. Jag har ingen aning.
Jag tänker på att det kanske är bäst att fortsätta med min lilla miniteater, jag börjar bli riktigt skicklig nu. Det vet jag.

Jag tänker på att det kändes ju så bra den där dagen när hon sa att det var en märkbar skillnad på hur jag var nu mot då, då kände jag mig så stark och glad. Sen sa en annan person något som gjorde mig så himla ledsen att höra. Att bara mena väl kan ibland betyda att det blir så fel. Nu känner jag mig inte så stark längre.


RSS 2.0