Dagens sanning

Början på en ny vecka, det innebär slutet på en annan. Dagligen skriver vi historia, alla dagar som passerar placeras varsamt in i universums dagbok. Vissa dagar glömmer vi, vissa kommer vi ihåg. Men allihopa finns förevigt lagrade i historiken!

Glöm inte det, du är med och skriver mänsklig historia varje dag. Den med mest avtryck när man dör vinner! Jag har en bit upp till förstaspaden, men skam den som ger sig...

Jag saknar dig!

Hejpa!

Ikväll har jag och Julia vart till Borlänge å kollat på bio! :) Vi såg filmen "Jag saknar dig". Bra film som tyvärr totalförstördes p.g.a några tjejer som satt å tokgrina precis hela filmen. Det var en väldigt rörande film men stämningen förstördes liksom av deras vrål i bakgrunden. Synd!

Vem fan är gud att döma
Döda ett liv sådär på ett ögonblick
Säg vem fan är gud att döma
Så jag bygger en egen bro nu
För mannen vi ber till, han bara jävlas med oss
Så jag byggger en egen tro nu
Vem fan är gud med elden
Allt som vi trott på, har brunnit upp
Säg vem fan är gud med elden

En ny dag i livet

God afton!

Idag är det tisdag tror jag. Vet inte så noga. Försöker dock hålla koll så jag vet vilken tid jag har träning eller vem jag ska umgås med. Jag har medvetet sett till så att jag har något att göra eller någon att träffa varje dag den här veckan som jag ska spendera här i Leksand. Visst trivs jag i min lya men den är ju inte så hemtrevlig än eftersom jag inte riktigt har kommit i ordning. Mycket grejer fattas än och det är lite drygt. Smågrejer kan man ju köpa till men det ser ju förjävligt ut utan gardiner till exempel!

Julia sov ju här inatt och eftersom det blev sent igår var det skönt att få ligga och dra sig idag. När vi vaknat till fixade vi till oss lite för vi tänkte ta en promenad. Slutade dock med att vi hamnade på Leksands gymnasium för att fika. Jaja, så kan det gå! For till Insjön en vända på eftermiddagen och hann med att träffa Cissi en sväng innan det blev dags för att åka hem och sedan fika nr 2 idag (ja ni läste rätt. Jag, Julia och Erika hängde på Gårds (som vanligt) tills det var dags för mig att fara på träning. Idag hade vi sen träning. Eller rättare sagt, vi hade fys innan isträningen så jag kom inte hem förrän kl 23. Såna gånger är det skönt att jag inte ska upp kl 6 för att jobba dagen efter! Kom på mig själv att stå å laga mat klockan 12 på natten och kände mig för ett ögonblick lite knäpp, men vad ska man göra om man håller på att dö av hunger? Gå å lägga mig kan jag då rakt inte göra även om jag är trött så jag helst vill. Tänkte se det senaste avsnittet av Idol medans jag käka, men mitt i allt blev det lagg och slutade fungera. Fy så irriterande!

Imorgon kommer Jonna hit och vi har dessutom en ledig dag från träning, najsigt! Kan behövas eftersom vi har tränat fys+is mån & tis, is på tors och sen ska på träningsläger hela helgen.

The show must go on

Idag tog jag den röda faran och drog till Leksand efter noga övervägande av vad jag skulle ha med mig för att överleva en hel vecka här utan att vara tvungen åka till Björbo för att hämta något.

Vaknade klockan 11 med världens dunderhuvudvärk och tog mig iväg klockan 14, ganska okej för att vara lat och arbetslös! Mötte upp Julia och fick hjälp med att bära min skittunga gamla fula tv uppför trappen. När vi hämtat andan gick vi och kollade på lite tapeter eftersom mitt tvrum ska göras om, sen hamnade vi som vanligt på Gårdscafét och tog en fika. Det är standard. Hallå jag bor i samma hus, vad tror ni? Mat måste man ha varje dag så vi vågade oss på ett nytt recept vi inte hade testat förr och det smakade mycket bra i magen!

Efter alla dessa smakupplevelser var det dags för träning för min del. Julia är lat och har slutat (Läs tagit en liten paus). Efter träningen åt vi kex med ost, drack vin och kollade på 2 avsnitt av Idol. Helt okej måndag måste jag säga. Ibland är det härligt att vara arbetslös och inte ha ett jobb att tänka på dagen efter!

här var det dött som i graven...

Jaha mina kära vänner, här händer det inte mycket. Jag har varit hemma i 2-3 veckor (har inget tidsbegrepp) nu men känner ändå inte riktigt att jag har landat och vant mig att jag verkligen är hemma, därav anledningen till att jag inte har uppdaterat bloggen något.

För er som undrar har jag ännu inget jobb, och i ärlighetens namn har jag sökt bara 4 st tror jag, orkar faktiskt inte bry mig. Känner mig slut som människa och behöver ta det lite lugnt och hämta andan innan man ska tillbaka till verkligheten och ha ett "seriöst" jobb igen. Jag mår absolut inte dåligt, det är bara kroppen som fick ta mycket stryk nere på Rhodos och behöver få vila upp sig lite.

Just nu är jag påväg till Stockholm där jag ska träffa Amelie, Petra, Denise och kanske Ebba. Ett gäng sköna människor som jag var på Rhodos med helt enkelt. Nästa vecka flyttar jag nog till min nya lägenhet i Leksand. Eller jag har redan kört dit massa saker och sovit där nån natt men jag har varit hemma hela veckan för jag har hjälpt snickarna som håller på att bygga ett garage åt pappa på våran gård. Är skönt att ha något att göra och dessutom få en slant för det istället för att bara sitta å kolla på tv hela dagen, man blir så seg och lat då.

Imorgon ska jag ta ur mitt löshår och sätta i nytt, som jag längtar!

RSS 2.0