På den här vägen skulle jag inte vilja ha min uppkörning


Jag har väntat så länge på just denna dag!!

Idag har det varit en trevlig dag! Jag har fått googlebränna, hunnit sola bort den, gått på promenad, cyklat och setat på pizzerian med Frida, Emil och Simon och druckit öl och käkat pizza. Sammanfattningsvis en riktigt trevlig dag och världens tråkigast skrivna inlägg men jag är så trött så jag måste stupa i säng på direkten. John Blund kallar! 


Ops I did it again

Så fort lönen landar på kontot måste jag iväg å shoppa. Det är lika varje gång! Men shit happens och jag blir ju glad av det så vafan..

Köpte massa grejer som jag ska ha till Rhodos. Tråkiga grejer som snoddar, ansiktsmasker, smink osv, men även en del riktigt snygga kläder! Väligt olikt min stil men det är kul att ha lite annat ilband. Dock MÅSTE jag sluta köpa svarta och vita grejer, så från och med nu har jag KÖPSTOPP på allt utan färg! 

Köpte en aaascool ring på Bikbok som är to die for! Kärlek på riktigt är just vad det är! 



Köpte även denna skitfina väst som inte alls gör sig rättvisa på bild!



Nu ska jag och mensvärken from hell lägga oss och se på film. Hej så länge!

Alla vill vi ha någon att älska

Jag har kollat på The Notebook. Igen. Jag måste sluta kolla på den filmen för den berör mig så himla mycket. Jag vet inte varför egentligen men det känns som tusen knivar skär i mig varje gång jag ser den filmen. Konstigt att jag ändå älskar den. 

Jag lever i en tid där många runt omkring mig bor med mina partners och den ena efter den andra får barn. Klart det känns att man är ensam. Klart jag också vill ha någon att dela mitt liv med. Men prince charming står väl inte runt hörnet och väntar bara för att jag sitter här och längtar efter honom antar jag. :)


Fail

Att komma till jobbet lite för tidigt är ju ingen big deal direkt, men att komma en hel dag i förväg det sög ju faktiskt lite! Som tur var så skulle jag jobba i Björbo så jag hade ju inte så långt hem igen. Har precis tvättat av mig sminket och tagit av mig alla smycken å nu ska jag vila mig i form på soffan resten av dagen. 

På tal om form så fick jag ett ryck igår och gav mig ivrigt iväg på en powerwalk! Helt galet men helt sant. Jag tror jag ska göra om det idag med, det var sjukt skönt! 

19 dagar

Idag skrev jag på facebook att det bara är 19 dagar kvar tills jag åker till Rhodos. När jag hade tryckt på skicka fick jag panik. Jag har inte hunnit fixa med något (försäkring, nya kläder och skor och diverse andra nödvändigheter). Dessutom vill jag umgås med mina lovely friends här hemma varje dag innan jag åker iväg och lämnar er ännu en gång! <3 Nu måste jag skriva inköpslista och packningslista! Tjao!

Kärlek

Kan man annat än älska denna skönhet?


Vanor är till för att brytas

Dåliga regler och vanor är till för att brytas! Redan idag går jag emot min grej att vara produktiv nattetid och har nu mitt på dagen avklarat ett rejält styrkepass! Tro det eller ej men jag vill ut och springa, mina ben är så jävla rastlösa! Men när man vaknar och ser en dec blötsnö utanför fönstret avtar lusten ganska snabbt!

Tillbaks på ruta ett.

Kära vänner, ovänner och annat löst folk som hittat hit, jag har nu ännu en gång slirat in på gamla spår där jag är mest produktiv nattetid. Jag har nämligen gett mig fan på att när det på månadsdagen var en månad kvar tills jag flaxar neråt varmare breddgrader skulle jag börja träna varje dag. Det har gått sådär. Jag har gjort situps varje dag men det är väl löpning som bränner mest fläsk, påskgodis och annat eventuellt daller som lagrats under vintern. Jag hann till och med göra det i lördags kväll eftersen jag hade varit ut på Legends. (visserligen endast 10 hets-situps innan Rebecca skulle komma tillbaka från toan men jag gjorde det i alla fall). 

Åter till ämnet om att vara produktiv nattetid. Det är nu dags för dagens träningspass (egentligen underkänt eftersom klockan har passerat 01,13....) Jag har fet ångest över att jag är vaken än för jag vet inte om jag ska jobba imorgon eller inte då de ringer mig på morgonen. 

Peace & Love

17 April

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun


Skärtorsdag

Dagens outfit



Vem gillar inte att klä ut sig ibland? Det gör då jag så det har ju sina fördelar att vara dagisfröken ibland så slipper man skämmas! ;)

För dig som har klent att göra

Sara levererar lite roliga videos.












Shop til you drop! (Eller tills pengarna tar slut)

Jag skulle ju bara till Borlänge en snabbis och köpa en mascara och en bikini. Varför ska det sluta lika varje gång...? Men jag behöver ju faktiskt allt så det är inget onödigt skit. Men det är lite jobbigt att jag ska till Åre om två veckor och absolut inte har så mycket pengar kvar på mitt kort som jag hade räknat med. Hmm!




Dagens inköp bestod av: skinnjacka, 2 BH:ar, 3 trosor, ögonskugga, mascara och bikini.
Som ni ser helt nödvändiga saker! :)

Nära döden

Det har varit dåligt med uppdateringar på slutet men det har sina orsaker. Jag har till exempel hunnit med att både vara dödssjuk och flytta hem till Björbo. 

En förkylning är ju inte så ovanligt att man råkar ut för, men det är mycket sällan jag är så sjuk att jag blir sängliggande och inte kan gå till jobb/skola. Det blev jag nu och det med råge! Jag hade under hela torsdagen känt mig rasslig när jag jobbade som vikarie och när vi var ute med barnen frös jag så det gjorde ont i revbenen! Jag försökte intala mig att det var för att jag var dåligt klädd, men att jag inte hade ork till någonting över huvud taget kunde ju inte bero på kylan, och inte heller hade jag fått för lite sömn. Jag fick till slut gå hem en timme tidigare för huvudvärken höll på att ta kol på mig och jag var så yr så jag var svimfärdig. När jag kom hem däckade jag på soffan och där blev jag liggande resten av dagen. Jag försökte med det gamla klassiska- äta glass och kolla på barnprogram, men med Lejonkungen i bakgrunden så frös jag mig igenom resten av kvällen under två täcken och en filt. Jag frös även då så mycket att det gjorde ont i hela kroppen, och om jag hade armen utanför för att svara i telefonen så hackade jag tänder längt efteråt. Det här kommer bli en lång natt tänkte jag och ack så rätt jag hade!

Följande natt var det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Jag hade nu övergått i att svettas och frysa om vartannat och hade dessutom fått en fruktansvärd värk i ryggen som jag aldrig tidigare varit med om! Dessutom gjorde det sjukt ont i mitt nyckelben för varje andetag jag tog. Konstigt! Så där låg jag ensam i min lägenhet och kastade mig fram och tillbaka i sängen, sov, vaknade,jämrade mig och grät om vartannat. Jag övervägde helt seriöst att ringa efter hjälp men jag visste att jag inte skulle kunna ta mig till dörren och låsa upp. En hopplös situation alltså och då grät jag ännu mer. Det låter ju så tokigt nu när jag berättar om det men jag var stupsäker på att min sista stund var kommen!

Gissa min lättnad när det äntligen blev morgon! Att mitt tillstånd dock inte var ett dugg bättre och jag dessutom skulle flytta hem samma dag gjorde mig så stressad att jag snudd på fick magsår. Jag hade ju inte packat en pryl eftersom jag hade planerat att ha hela fredagen att fixa med det! Efter att ha hämtat några kartonger ur förrådet och svettats ugnefär 14 liter under tiden gav jag upp mina försök att packa. Tur jag har snälla föräldrar som kom och hjälpte mig medans jag låg på golvet och feberyrade! 

Nu har jag i alla fall återvänt till Björbo för en liten stund innan jag ska till Grekland och jag har äntligen blivit någotsånär frisk, har till och med tränat idag fast det var sjukt jobbigt. Vill inte ens tänka på att vi har SM final i helgen....


RSS 2.0