Skitsnack

Kan inte riktigt släppa vad jag vet har sagts om mig och mina kompisar. Jävla skitsnack. Och det värsta är att folket som snackar är dom man trodde man var kompis med. Dåligt. Och att det är pga svartsjuka är väldigt uppenbart med tanke på vad som sägs men fan vad det stör mig ändå!


Fin dag

Solen lyser så fint på balkongen, jag är ledig och skulle så gärna vilja sätta mig ute på balkongen med en kopp kaffe och en tidning och känna solens strålar i mitt ansikte. Men det går ju inte alls för jag dricker inte kaffe, har ingen tidning och det är -13 grader ute. 

Ikväll ska vi åka go kart med jobbet. Det ska bli superkul och jag förväntar mig inget annat än en vinst. 

Äntligen!

Idag kom det äntligen, det efterlängtade falukorvsflinet!!!


Falukorv

Jag läste en i tjejs blogg att hon fick ett sms som frambringade ett riktigt falukorvsflin på henne. Jag går och väntar på ett sådant sms som jag dessvärre vet att jag inte kommer få. Undra om det är därför jag är på så jävla dåligt humör idag? Jag håller tummarna att träningen går bra ändå (vilket den aldrig gör när jag är på dåligt humör) annars blir det fan ingen rolig hemresa. Jag kan verkligen bli så jävla elak när det går åt helvete på träningen och det orkar jag fasen inte med idag alltså. Jag vill ha falukorvsflin!!!!!!!


Fattiglapp

Jag hörde på radion att januari var den fattigaste månaden. Stämmer bra.


Sol

Jag har solat min blekfeta vinterkropp idag och naturligtvis har jag bränt mig så jag känner mig som en bränd fiskpinne just nu som håller på att ta eld.


Flyttkalas

På en kväll har jag bott in och fixat lägenheten mer än Jonas och Mikael har gjort på 2,5 år.


Personalfest

Igår hade vi personaldag i Romme. Strålande sol, -17 grader, bara att bita ihop. Ett stort gäng från hyran träffades vid 12 tiden för att åka skidor och det gjorde vi också, raka vägen upp till toppstugan där det bjöds på pannkaka, haha! Bra start på dagen tyckte vi! Vi hann dock med 8 åk och en ölpaus innan liftarna stängde vid 3. Då for vi ner till lodgen och tog en god drink och snackade lite gott innan vi gick till matsäcksstugan där after skin skulle äga rum.

Som vanligt när hyran är i farten spårar det alltid ur och det tog inte länge innan det dansades på borden. Det var så roligt, en tjej som vi hade stört ihjäl oss så hela dagen försökte verkligen få alla att dansa, ni vet en sån där som skriker när hon skrattar för att alla ska höra just henne osv osv? Ingen hakade på henne men när hyran klev upp på borden då kom alla i huset till vårt bord och dansade. Man kan nog säga att hyran vann kampen mellan lodgen-hyran med hästlängder!! Hon blev så ÄGD!

8 timmar senare var vi hemma. Inte så konstigt att man är slut idag. Dock är jag inte bakis ett dugg men jag är fortfarande sjuk så jag hoppas att de kan gå över nån jäkla gång för idag är jag ledig från både jobb och träning så nu ska jag faktiskt vila för en gångs skull. Eller vila i form av att uträtta ärenden och hämta grejer i Björbo.

Börjar jag bli gammal för att jag brukar lyssna på lugna favoriter?


Plus i kanten

Det bästa med den är lägenheten är att Mikaels ljudanläggning är grym!!! Dessutom står den på mitt rum och den går varm varje minut jag är hemma det kan jag lova! Surround och fetaste basen! Jag har inte ens vågat maxa den av rädsla för att bli vräkt första veckan jag bor här, haha!

Det är ganska många minusgrader ute men det finns ett inne också och det är att jag tror jag håller på att bli sjuk. Har haft grym huvudvärk i 2 dagar nu och känner mig jättetrött hela tiden. Skulle ha köpt huvudvärkstabletter igår men när jag stod i kassan kom jag på att jag hade glömt köpa kanel till gröten som jag skulle äta och när jag väl hade betalt allt hade jag naturligtvis glömt Alvedon istället som jag hade tänkt lägga in korgen första gången jag stod i kassan. Det blev en kväll med sprängande huvudvärk och av gröten pallade jag inte äta. Har ni hört om lagen om alltings jävlighet? Allt som på något vis kan gå åt helvete kommer också gå åt helvete. Är lagen skriven åt mig kan jag ibland fråga mig.


Jag är inte redo att binda mig riktigt än

Sen jag flyttade till Falun har singellivet tagit raketfart, att jag inte har flyttat hit tidigare?!


Vem tror du att du är?

Nu har jag lite spontant och plötsligt blivit Falubo i väntan på att hitta lya i Blge. Har flyttat in hos min bror och min kusin i den värsta ungkarlslyan ever! Finns det fler eller är dom dom enda som verkligen inte bryr sig om inredning, städning, möbler osv? Jag får panik men jag andas lugnt genom näsan och biter hårt ihop tänderna innan jag kastar mig över dammsugare och disktrasa. Nu är det faktiskt ganska mysigt här om man bortser från soffgruppen från 1700 talet som jag hatar. Om jag kommer bo kvar här ska jag byta gardiner och pynta lite men det väntar jag med tills nästa vecka.

Tänkte smöra lite för brorsan och laga mat nu ikväll. Glömde kycklingen i ugnen, brände riset och hade inget smör till såsen. Tog ut kycklingen ur ugnen och ställer ner pappformen på spisen. Konstigt att riset aldrig kokar upp tänkte jag ungefär samtidigt som det började slå lågor om formen. Har naturligtvis slagit på fel platta. Hä kan int gå bra jämt häll som vi säger i Björbo. Hur som så blev maten faktiskt god ändå! 

Annars då? Jotack det är bra. Jag trivs bra på jobbet och har en weekendresa till Sälen inplanerad med några av tjejerna på jobbet första helgen i februari och det kommer bli grymt kul! Det blir en liten warm up inför Åre som stundar i april. :)

Har varit ut och flyttat bilen så jag slipper p-bot också. En gång räcker mer än väl. Synd bara att jag inte kan datumparkering så jag har suttit och googlat som en idiot.

Dagens fundering är varför sopnedkasthålet är så satans litet?! Får hamra in påsjäveln varje gång för det finns ju inte en människa som går ut med en halv soppåse bara för att den ska gå in i hålet?!


RSS 2.0