Ett under har skett!

Hurraaa!! Skåda denna statusuppdatering! "Kreativiteten flödar efter midnatt. Det marineras kött, bakas bröd, dricks öl och bakas kladdkaka. Var är all denna energi dagtid?"

Jag har äntligen funnit någon som är som mig! Själv har jag på 1,5 timme förvandlat min fina lägenhet till så kal och ful att jag inte längre vill bo kvar! Allting ont för något gott med sig. Peace!

Pack!

Fyfaan vad otaggad jag är på att flytta. Känner enbart en enorm ångest. Fyfan. Dessutom har jag sjukt ont i halsen och tappar rösten hela tiden typ. Vill bara mysa ner mig i soffan och kolla en bra film! Men nu ska jag fan packa exakt allting utom ett glas och en tallrik så jag kan sova ända till 5 imorgon när mamma och pappa kommer. Är så fruktansvärt trött! Varje morgon när jag vaknar tänker jag "ååh vad jag längtar tills ikväll när jag får lägga mig och sova igen". 


USA jag saknar dig!

Ikväll har Sara och Emil vart här. Vi har snackat hela kvällen om massa USA-minnen vi har. Dom har berättat om sina äventyr och jag om mina och vi har diskuterat och analyserat och saknat och kommit ihåg tillsammans. Så himla kul att snacka med någon som också varit där och få höra om saker man själv inte hann med att göra och få tips på nya ställen att utforska. Naturligtvis känner jag ju att det rycker i fingrarna efter att boka första bästa flyg över atlanten men jag måste sluta med mina impulsgrejer och lugna ner mig lite nu. Hehe!


Idag har jag även hämtat nyckeln till min nya lägenhet. Att jag inte har packat ner en endaste grej än säger väl lite om hur jag känner inför flytten. Men nu när jag skrev ut det offentligt så känner jag att jag fick dåligt samvete och tycker synd om min nya lya. Måste ge den en chans ju! Bara jävligt tråkigt att flytta ifrån ett ställe man trivs bra på! :(

Thank god for the rain to wash the trash away from the sidewalk



Döcoola Marilyn <3


Hur går det ihop?

Hur går det ihop, jag älskar skor men har fotfobi. Hmm.. 


Andedräkten from hell

Puuh nu har jag ätit köttfärssås med så mycket vitlök i att jag tycker synd om mina lagkamrater som ska umgås med mig hela kvällen! Såna här dagar är det bra att vara singel. Då kan jag flåsa med min vitlöksandedräkt hur mycket jag vill utan att någon har nåt att säga till om! Perfekt!



Nu verkar det dessutom ha löst sig med lägenheten i Borlänge, så på måndag flyttar jag dit. Wooop woop!

Livet är inte dagarna som passerar utan dagarna du minns

Helgen i Stockholm i bildformat! :)
Petra med presenterna hon och Denise fick av mig och Amelie :)







Rana som vi bodde med i Grekland var oxå i Stockholm!! :D

Flytta... Eller?

Idag när jag som vanligt hade blivit väckt av en telefonförsäljare så fick jag en enorm ångest över att jag ska flytta. Det känns inte bra någonstans. Det har varit så mycket krångel med den nya lägenheten hela tiden och risken att jag plöstligt blir utkastad är 50/50. Tur att jag bara ska bo där i 2 månader. 

När jag tänker på att jag gör det här för att kunna åka tillbaka till Rhodos känns det bättre, samtidigt som jag inte vet om jag kan åka tillbaka ändå.. Eller jag kan, vet ju att jag har jobb där osv men man vill ju ha någon med sig från början. Och det är ingen som kan svara redan nu om dom kan åka eller inte för ingen vet hur dom har med jobb här hemma. Och det förstår man ju. Men det är svårt för om jag ska ner så åker jag i slutet av maj i så fall, och då måste jag liksom hitta jobb i en månad här hemma, och vem vill anställa för en månad bara!? Svårt!!

Idag är det jättefint väder och jag ska strax åka hem till Julia. Vi ska åka skridskor på hennes damm hade vi tänkt. Det ska bli skoj! Känner även starkt att jag vill åka å köpa tulpaner när det är så vårfint ute! Tyvärr tror jag inte att det skulle matcha så bra med mina julblommor som jag inte har haft hjärta att slänga än. Nej, julblommorna får stå så länge jag bor här och så inviger jag lyan i Blge med nya, fräscha tulpaner. Det blir fint det! Jag älskar blommor, precis som mormor. :)

Ett inlägg om bulgur

Har precis gjort mig lite mat. Varför jag valde mat som tar en timme i ugnen när jag är hungrig kan jag inte svara på. Att laga mat är drygt och tråkigt att göra åt sig själv. Speciellt sån där "fin" mat som tar lite längre tid att göra. Då hinner hungern alltid gå över innan det är klart. Idag tänkte jag lyxa med kyckling, bulgur, vitlöksbröd osv. När jag var och handlade i affären valde jag länge och noga mellan fullkornsbulgur och vanlig. Det blev vanlig.

Eftersom jag som sagt lessnar ur efter en stund när jag lagar mat fick jag nog och bestämde efter vad jag tyckte var en lagom stund att bulgurn var klar, vilket resulterade i allför hårt tuggmotstånd för att vara perfekt. Dessutom luktade det honung när jag tog av locket och om jag inte hade tappat aptiten redan pga för lång matlagningstid så gjorde jag det definitivt nu.

Förövrigt hatar jag alla som skriver på facebook att dom ska till Thailand nu. Och ja jag erkänner - hatet grundar sig i djup avundsjuka.

Slut som människa

Sitter på bussen hem från Stockholm. Är så slut att jag inte ens orkar skriva om helgen. Att åka på träning känns som det drygaste i hela världen just nu. Hinner inte ens gå på toa innan jag ska dit, utan det är bara att springa uppför trappen, hämta väskan å springa ut till bilen igen.
Jag stannade lite spontant en dag extra i Sthlm. Det var trevligt men jag var helspeedad hela natten vilket resulterade i ugnefär noll sömn hur mycket jag än försökte. Konstigt att jag inte var trött med tanke på att jag har ganska många timmar att sova ikapp.

Begravning

Idag var det begravning för mormor. En solklar plats bland de topp 3 värsta sakerna som jag någonsin vart med om. Tänker inte gå in på detaljer, ni som har vart med om samma sak vet hur det känns. Ni andra kommer tids nog få veta. Begravningen var väldigt fin i alla fall.

Ett måste och en god gärning!

Idag efter jobbet åkte jag till Kupolen. Jag kände att jag verkligen var tvungen att åka dit å köpa en tröja eller något dylikt. Jag behövde det verkligen. Inte behövde som i att jag inte äger någon tröja, utan behöver som i att jag blir så lycklig när jag köper nya kläder! Okej jag erkänner, det slank ner ett par örhängen och ett nagellack i påsen också. Men det är sånt som händer. Dom var ju fina!! ;)
För att lindra mitt dåliga samvete för att jag handlar när jag inte har råd skänkte jag lite pengar till barncanserfonden istället för att köpa glass innan jag åkte hem. Det kändes bra!
Såhär ser tröjan ut typ. Eller det är det här mönstret på den. Tröjan som jag köpte är en t-shirt med blommönster som är genomskinlig typ. Eller det är stora maskor kanske man kan säga, så i sommar kan alla se min förhoppningsvis bruna mage genom tröjan! Haha! :)

Jag i ett nötskal

Det är så typiskt mig det jag gör just nu. Jag ska jobba imorgon och alltså gå upp typ kvart över 6. Känner mig klar med förberedelser för morgondagen, har ätit kvällsmacka och kollat klart facebook, läst alla bloggar jag vill läsa och kollat mina mail. Ändå sitter jag här. Klockan är ju bara halv 11 tänker jag. Jag måste inte lägga mig riktigt än. -Va i helvete Sara ska du sitta uppe för när du kan lägga dig och va pigg imorgon istället? skriker en liten grön jävul i mitt huvud. -För jag kommer ändå inte kunna sova än å kan jag de så vaknar jag tidigt och blir trött ändå! svarar den röda jävulen då.
Sara Ohlsson i ett nötskal. Tack hej hörs

Confused...

Jag är så förvirrad. Vet inte hur jag ska orka ta tag i allt eller kunna bestämma mig för vad jag vill eller borde göra. Vart jag ska jobba eller bo. Resa eller vänta med det till senare? Skaffa lägenhet eller inte? Jag blir tokig! Jag vill iväg och se nya saker och nya ställen, samtidigt som jag inte vill lämna alla vänner och familj som man har hemma. Jag har alltid kännt mig som en skurk för att jag åker iväg på resor och gör saker. Som att jag är taskig mot dom här hemma då. Jag vill ju verkligen inte åka ifrån er, jag vill göra allt detta med er! Men man har ju olika intressen och möjligheter och i verkligheten kan man inte följas åt varje steg man tar. Svåra beslut hade varit lättare om man inte hade så många fina vänner här hemma. Det är ju inte det att vi inte ses mer, men möjligheten att träffas varje dag kommer inte längre finnas om ni eller jag flyttar. Jag vet att jag har en hel underbar värld och ett förhoppningsvis långt intressant liv framför mig men det gör också att jag känner en enorm press att välja rätt. Jag har redan "slösat bort" 3 år av mitt liv på fel gymnasieval. Jag vill inte göra samma misstag igen. Men hur vet man att man väljer rätt innan man har prövat?

Mamma jag fyller år snart....

Hur söta va inte dom här då!? Otroligt hur många fina skor det finns här i vår värld!

It's so fluffy!!!

Idag blev det invigning av min nya mixer!! Bättre sent än aldrig var det va? :)
Imorgon ska jag till Romme och åka skidor med massa roliga arbetskamrater, och vet ni vad som är så fantastiskt med det? Jag får betalt för det! Ibland älskar jag verkligen mitt jobb! :) Telefonsamtal med obligatorisk skidåkning vill jag ha oftare!
Efter "jobbet" ska jag hem å klippa av mitt äckliga och fula hår som jag faktiskt aldrig i hela mitt liv har hatat mer än jag gör just nu. Så kommentarer om mitt hår just nu, nejtack.
Jag vet inte om jag har sagt det eller ej, men det är klart att jag ska flytta till Borlänge nu.. Känns sådär. Det roliga man brukar känna i och med en flytt försvinner lite eftersom jag är "tvungen" att flytta. Men det blir säkert bra. Ska ju inte bo där så länge ändå. :)

Wooop Wooop

Gör ansiktsmask och hoppas på underverk!
Ni vet jag sa förut att jag ville bli rockstjärna? På köpet blir man ju rik som fan förhoppningsvis och då skulle jag börja med att köpa massa skor! Skor kan man aldrig få för många av! Kolla bara in dessa underbaringar! Kärlek.

Hat

Jag hatar när man är så pigg att man verkligen inte vill sova, men har så lite att göra att man måste lägga sig och tokblunda och försöka somna ändå bara för att få något att göra.


Prisa gud!

Efter ett litet smärre panikanfall så kände jag att jag verkligen saknar min långa hår. Sprang till badrummet och hittade otroligt nog mitt löshår på clips!! Tack gode gud! Löshår i'm back!



Jag sökte på långt hår på google och då dök Kate upp. Är det inte ödet så kalla mig Rolf.

Nästa fredag ska jag åka till Stockholm. Längtar jättemycket faktiskt! Ska bli så kul! :)


Moviestar

Idag har jag ont i halsen och nackspärr. Det är drygt och gör ont. Ofta tänker jag på att jag önskar att mitt liv var som i en film. Man skulle alltid vara sådär perfekt snygg och har man ont någonstans får man massage av en snygg kille. Jag sitter och kollar på en film nu, How to lose a guy in 10 days. Tjejen som har huvudrollen är så jävla snygg! Kate Hudson heter hon. Det var hon som var "orsaken" till att jag bestämde mig för att ta dykarcert också, för att hon var med i filmen Fools Gold. Den tjejen är snygg oavsett om hon skrattar, gråter, är lycklig eller arg. Så skulle jag också vilja vara. Sådär helt naturligt skitsnygg helt enkelt.


Trevliga dagar!

Har haft besök i flera dagar och det har varit mycket trevligt! Mycket har hunnits med samtidigt som många timmar har spenderats med slapp och soffmys. För att nämna några saker vi gjort - Varit i gropen å härjat, varit på bio och åkt skidor i Romme. Jag och Nicklas testade en jätterolig grej. Vi höll båda i hans stavar, stående med ansiktet mot varandra. Sen åkte vi så nerför backen samtidigt som vi snurrade. Alltså ibland åkte man framåt och ibland bakåt och ibland sidled. Skitkul var det!
Första kvällen kom Malin och hälsade på också! :)
2 roxstars i backen! ;) Jenny åkte med oss också men hon blev inte med på bild..
Igår kom Julia hit efter hockeyn. Det känns som att det var 100 år sedan vi sågs nu! Idag blev det slappardag som vanligt. Ni vet det där vanliga arbetslöshänget på Gårds med fika i ca 3 timmar. Erika kom också dit och höll oss sällskap. En fin dag med andra ord!
Imorgon ska jag jobba och sen blir det revy med Frida o co. Kul som fan. Det här har varit en riktigt bra vecka! Den bästa på väldigt länge faktiskt! :)
(vill tillägga att som ni ser funkar inte styckeindelningen nu igen.. skitgrejer!!)

Vilken fail!

Jag hade köpt god mat, men när den var klar så åt jag bara två tuggor! Ursäkta? Jag brukar dööö av hunger efter en match! Hade även laddat upp med en feeet jävla godispåse. Inte ens det är jag sugen på. Konstigt som fan. Har aldrig hänt förut..
Hur som helst så vann vi matchen med 4-2 och jag bröt nageln å de gjorde fett ont. Kunde inte koncentrera mig alls när jag kände hur den satt å slang inuti handsken! Å inte fick jag byta heller för neeej då blev det icing. Typiskt.

Dunka dunka

Det känns som att jag har fått ett slagskott i huvudet, men det kan jag ju inte ha fått för jag har inte spelat match än. Vi hade samling för 8 minuter sedan och jag kan inte förmå mig att ta mig upp ur soffan. Det känns tufft att spela match när man inte är i form men det är bara att bita ihop och hoppas det går bra ändå. Var förresten nyss påväg att äta upp limtuben också. Jag trodde det var en smörgås. Trött tjej. Längtar till sängen ikväll.

Trevligt

Idag har jag haft en förbannat bra och trevlig dag i skidbacken tillsammans med brorsan och Joar!
Trots att inte alla backar är öppna så fanns det ändå bra ställen att åka på. Dessutom gav vi oss ut i en offpist backe och hade inte den blekaste aning om vart vi var. Inte en lift eller människa inom hör eller synhåll.. Kom tillslut till en slags återvändningsgränd kan man säga och då var det bara att slänga skidorna på axeln och traska uppför en lång dryg backe. Som vanligt hade jag givetvis redan tänkt ut hela "ringa på hjälp-proceduren" men vi lyckades faktiskt ta oss ut i en pistad backe och hitta tillbaka. En stund senare kände vi oss djärva och ville åka mer offpist men försöka ta av lite tidigare så vi slapp gå. Jo tjena varför skulle det gå den här gången när det inte gick första? And there we go again. Uppför backen en gång till. Typiskt oss.

Rockstjärnedrömar

Ser på AC/DC konsert. Fick just veta att det är 200 000 pers där å kollar. Så jävla tufft. Om jag kunde bli vad som helst i hela världen så skulle jag lätt bli rockstjärna. Så jävla ballt! Tänk att stå där på scenen och alla vrålar ditt namn och sjunger med i låtarna som du har skrivit. 200 000 pers. Fattar ni hur mycket folk det är eller?



Så orättvist!!!

Jag är så jävla jävla ledsen och jag vägrar acceptera att jag aldrig mer kommer få träffa dig, prata med dig, umgås med dig... Inte förän det är min tur att åka till himlen ses vi igen och förlåt mormor men jag vill inte komma än. Jag vill leva och jag vill att du ska leva med mig!!!


Det är natt långt borta, när jag får besked
allting är över, du finns inte mer
sista gången jag såg dig, var du gammal och trött
hela ditt liv, höll du huvudet högt

molnen på himlen, seglar förbi
ditt liv är över, själen är fri
och fast nånting gick sönder, hos mannen du fött
ligger han på sängen och håller huvudet högt

för man kan bara älska och förlora stort
det finns alltid saker man inte skulle ha gjort
man kan bara förlora och hålla huvudet högt


Vilken tur!



Jag tror nog inte att jag behöver känna mig görlös på ett tag! :)
Lägg till jobb på detta oxå. Fint skit!
Jag har suttit och kollat på junior VM och är skittaggad för att träna och spela match just nu!
Om inte klockan va 2 på natten hade jag lätt gett mig ut å sprungit.
Jag får så mycket energi när jag ser andra tävla och träna!
I helgen ska vi spöa skiten ur AIK! Och ang det jag skrev om igår är det fortfarande inte klart,
men det ser jävligt bra ut!
Nu ska jag göra sittups och sen krypa till kojs.
Hejs!


Vadå 2012?

Jag tycker det ser så klyschigt ut med alla som skriver " ååh nu är det nytt år och nya tag" osv osv osv... Det enda som egentligen händer är att du måste köpa en ny kalender och blir 50 kr fattigare, och förmodligen har en rejäl baksmälla första dagen på det nya året. Vilken bra start.. Eller? Alltså jag menar inte att om nån har haft ett dåligt år att man inte får hoppas att det blir bättre, utan jag menar såna som tror att det helt plötsligt blir lättare att sluta röka första januari typ.. Nää jag tycker nog att vill man ändra på livet kan man göra det när som helst, man måste inte vänta till nyår, det blir liksom inte lättare då. Men alla har vi väl något gång avlagt ett duktigt nyårslöfte och sagt att "nu ska jag bli bra!" så jag ska väl inte yttra mig antar jag. Jag undrar hur många som håller sina löften. Det skulle vara en sån där intressant men ack så onödig fakta som man kunde skryta med att man visste.

Nyår firades i år i Borlänge tillsammans med fina vänner. Roligt men ovanligt lugnt eftersom jag skulle jobba tidigt dagen efter och en av oss åt pencilin och var nykter. Det var ändock en mycket trevlig kväll med 3 rätters middag och roliga spel!
Nu har jag fixat och trixat lite så håll tummarna hårt som fan nu och så uppdaterar jag er om det gick bra eller om det gick åt helvete!
Puss och gott nytt år, nu tar vi nya tag! Hahaha.. Fan jag måste sluta driva med allt och alla... Hahaha

RSS 2.0