31 Juli 2010

Idag är jag hatisk som fan!!

30 Juli 2010

ÅÅååh så in i helvetes gööörskönt å va ledig imorgon så jag bara döööör! Kom dock på att jag inte är ledig, men jag behöver inte åka till Leksand iaf, jösses va skönt!! Jävla drygt å sitta å åka varje dag måste jag säga! Å minst 2 gånger om dagen (en gång på vägen dit å en gång på vägen hem) så får man hjärtattack när man möter nån som kommer fort som fan i en kurva eller nå djur som kastar sig ut framför bilen eller nå liknande. Inte bra för psyket de inte! Eller så kanske de är det? Who knows? :)

Ikväll har jag umgåtts med min goda vän Hanna Bergsten å jävlar va trevligt de kan vara att bara sitta å snacka om allt och inget en hel kväll!

29 Juli 2010

Nyjobbad. Nytränad. Nyduschad. Nyäten. Nysoffpotatisad. Nytrött.

Undrar varför i helvete jag är uppe nu egentligen... Har ingenting å göra ändå ju! Jag menar, de är ju så jävla skönt å sova så varför inte lägga sig i tid? Fast de är mest skönt att sova på morgonen, speciellt när man ska upp tidigt å jobba eller till skolan. Tur att jag inte börjar så tidigt i Leksand iaf, men å andra sidan är jag uppe så länge så jag är lika trött som om jag hade börjat klockan 8. Nu vet ni allt om mina sovvanor oxå, jisses vad jag delar med mig av mitt liv alltså!!

28 Juli 2010

Irlänsk afton på Panget ikväll. Va trevligt. Nu ska jag dra rotborsten över gaddarna å gå till sängs. Bye

27 Juli 2010

I bloggen ska man ju delge alla sina tankar so here you go, och detta är något jag tänker på dagligen och retar mig nå fruktansvärt över!


Turister måste vara det absolut dummaste och idiotiska "folkslag" som finns!!!

Exempel på idiotisk turist: står och läser på en skylt där det med stora bokstäver står STÄNGT! Knackar sedan på rutan å frågar; är det stängt??

Det är såna gånger man vill slita av sig allt hår å rök pyser ut ur öronen och man bara vill skrika; NEEEEEEEEEEJ VI HAR ÖPPET!!! DET ÄR DÄRFÖR DET SITTER EN SKYLT DÄR DET STÅR STÄNGT PÅ LUCKAN!!

25 Juli 2010

Idag kom Jonna hit en vända, skulle ha åkt vattenskidor men vädret vart ju skit så vi såg en film istället. Jonna vart helt till sig.. Hahah :) Sen på kvällen va jag på bio med Frida och Peter. :) Såg Twilight. Fattar fortfarande inte vad som är så speciellt med dom filmerna xD Helt ok men lixom inte så hysteriskt bra som alla säger xP

24 Juli 2010

Fixar och donar med inresetillstånd och körkort i USA! Fint söm snus serru!!

23 Juli 2010

Idag har jag, Frida å Jonas åkt vattenskidor och wakeboard, sjukt kul!! :) Och imorgon kväll kommer nog Jonna hit oxå, fint dä :D

Shit, klockan är halv 4 å jag är inte ett dugg trött... Nätter som denna skulle man ju ha vart på GG, grabbarna grus för er idioter som inte fattar.

Kyss i röva <33

22 Juli 2010

Under dagen har jag tänkt mycket på vad jag ska skriva idag, för jag har kännt att jag måste skriva något. Happy me så löste sig alldeles utmärkt när jag kom hem!

Har bara en sak att säga; FAN VA NÖJD JAG BLIR!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!




En parentes; har köpt två par ridbyxor idag, fett nice :D

19 Juli 2010

Har sökt jobb på Hard Rock Café i både Stockholm och Göteborg, nu är det bara att hålla tummarna!! :D

17 Juli 2010

Can't wait to get out of here!!!!!!

15 Juli 2010

Det är inte såhär det ska vara.. :( Minns du?







....... 24/12 2008 ♥ ♥

13 Juli 2010

Jävlar vilken natt! En lång jävla utdragen å svettig plåga! 2 timmars sömn sen upp å jobba... fy farao!
Vaknade av åskan å kunde inte somna om för jag va rädd å de va varmt i rummet å så vart jag pigg å ja sen va de kört! Hade jag vart på Mallis hade 2 timmars sömn vart helt ok, men inte nu :P Känner nästan samma känsla som när man är kär i nån för Mallis.. Man bara MÅSTE dit å se och träffa honom igen... Jisses jag börjar nog bli galen!

Nu ska jag skutta ner i badet, gonatt hööjj!

13 Juli 2010

Jag undrar varför man gör så dumma saker när man är full.. Sånt som man verkligen ångrar dagen efter. Syftar inte på något speciellt nu men lixom i allmänhet. Jag fattar inte hur de kan bli så. Och jag tror att många är villiga att hålla med mig.. hehe :P

8 Juli 2010

Jag hatar att du upplever våra drömmar tillsammans med någon annan! Vore väl konstigt om jag inte skulle bli avundsjuk... Men jag försöker vara glad för din skull även om det egentligen gör mig ledsen för att jag vill vara den som du gör det där roliga med. Å nu ska ni göra det som vi alltid har drömt/pratat om oxå.. :(

7 Juli 2010

Jag har tränat 3 dagar på rad, STORT kors i taket! En gång fys men två gånger själv... ujuj! Eloge till mig.
Ledig är jag oxå, oj så ovant måste jag säga!

6 Juli 2010

Just ju gör det förfärligt ont i hjärtat. Jag har sagt det förut å jag säger det igen, jag hatar facebook... :( Men som andra beroenden kan man inte låta bli de fast man hatar de.. Men jag önskar att jag kunde. :(

Usch, blev så jävla depp nu! Kollade först på massa bilder från Maggan å jag vill verklligen tillbaka dit NU, inte om ett år eller nåt, NU!! Grejen med de stället är att man verkligen kan skita i allt.. Man glömmer tid och rum å kan bete sig å göra precis vad som hellst utan att folk bryr sig ett skit. De är nog de jag saknar å därför jag vill åka dit igen. För att glömma (förtränga).

Har mått helt okej på sistonde ändå, men nu känner jag mig mest som en rutten frukt. Urpressad och gammal å rutten... Jag fräts snart bort och jag hoppas de går fort, can not wait!!

Jag är hatisk och missunnsam och vill inte att andra ska få ha de bra när inte jag får det! Fan va orättvist de är.

Åt helvete med allt. Nu ska jag läsa en så jävla skitbra bok tills jag somnar. Matildas sista vals heter den. Känner igen mig som fan men ändå inte. Skulle vilja rekomendera den men samtidigt inte, vissa kanske inte känner samma känsla som mig å då bllir de fel. Alltså känsla för boken. Böcker kan va bland de bästa som finns. Då kan man låtasas att man lever i en annan värld. Man delar deras lycka och sorgen försvinner när man stänger boken. De är bra. Finns det någon bok som stänger ute livets verkliga sorger när man stäger den? Jag betalar vad som hellst. Usch vet inte vad jag ska ta mig till. Bubblan är påväg att spricka...Igen...

RSS 2.0