Kap!

Eftersom jag typ för första gången i mitt liv har hittat något på rea så måste jag dela med mig av detta kap! 
 
Denna skitsnygga klänning från Whitney Port införskaffades i förbifarten för, håll i er.... 29 Kr!!! Orginalpris ca 600 om jag inte missminner mig. DET mina vänner kallar jag ett kap!!

ADHD kanske

Jag börjar mer och mer tro att jag har någon slags bokstavskombination. Jag är så rastlös. Kan inte ta det lugnt. Kan inte njuta över att vara ledig. 

Har bara jobbat på dagis mån och tis denna vecka. Men jag ska jobba i Romme lördag och söndag så jag tänker att det jämnar ut sig, jag får ihop en veckas arbetstimmar ändå så det är bra. Var dessutom på kurs i Romme i måndags så det blev dubbeljobb då. Idag ska jag iväg på möte för ett till jobb. Håll tummarna för mig!!! 
 
Önskar verkligen att det hade funnits ett gym här i Björbo! När jag flyttar till Borlänge ska jag fan köpa mig ett gymkort fast jag kommer jobba asmkt så jag inte har ork att träna. För jag VILL träna. Har jävligt svårt med motivationen bara. Om jag har ett gymkort som ligger och bränner i fickan kanske det går lättare. Värt att pröva i alla fall. 
 

Handikappad

Jag har lämnat in min telefon och jag är såååå handikappad!!! Jag kan inte kolla när jag har träning, jag har inga nummer kvar,kan inte skriva påminnelser osv osv osv... jag blir galen!!!! 
 
Idag har jag trott att det har varit måndag hela dagen. Förmodligen för att jag inte är van att jobba när det är helg. Men jag har i alla fall gjort första passet i Romme för i vinter idag. Kul kul! :) 

När jag kom hem skickade jag pengar till musikhjälpen,städade hela övervåningen, bytte gardiner och julpyntade i mitt rum. Tyckte jag förtjänade lite fika efteråt. Gott var det ska ni veta! 
 
Gårdagen var bra. Först får jag ett jobberbjudande och sen spelade vi match mot Sveg. Vi vann med 9-0. Om vi hade spelat i vårt vanliga tempo hade vi vunnit med 19-0 men aja, vinst är vinst! Jag ska på möte på torsdag ang. jobbet. Hoppas verkligen att det går i lås för det kan underlätta i framtiden vid ev flytt eller arbetssökande till sommar/höst. Efter matchen hade vi lite lagfest. Pizzaätning, pinsama avslöjanden, julklappsbyte och pulka i gropen som slutade med att jag drog halva laget i pulka efter bilen. Det var en kul dag som avslutades hemma hos Frida.  
 
 
 

RSS 2.0