GREKLAND!

NU ÄR DET KIRRAT OCH KLART! 12 APRIL DRAR VI TILL GREKLAND PÅ OBESTÄMD TID! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! :D


20 ljuva år!

ÄNTLIGEN! Dagen som jag har längtat efter sen jag fyllde 18! ÄNTLIGEN är den här! Kan inte förstå att jag verkligen fyller 20 idag! Kanske för att man väntar på den där känslan som man hade när man va liten när man fyllde år ska infinna sig, vilket den typ aldrig gör. Men man kan ju ha en riktigt bra dag ändå!

Vaknade upp i Vansbro av sång och frukost på säng med tårta och paket av gullJonna. Hur glad blir man inte då!? Har haft en lugn och skön dag förövrigt. Hade lite kalas igår för några och sen idag för resten. Fick lite gott och blandat, bland annat en ny digitalkamera och ett superfint armband från Laila Bagges kollektion :)

Är nöjd med dagen och firar med att bara ta det lugnt och vara ledig för en gångs skull. Har för första gången i år sett ett helt avsnitt av solsidan till och med! Det är inte fy skam! Nu ska jag fortsätta min lugna kväll i soffan framför nästa program- time out. :)




Friday I'm in love

Är trött och frusen och luktar pizzeria. Tror fan det får bli sängen för mig även om klockan är bara 11... Alltså på nåt sätt tar de emot å lägga sig så tidigt, just bara för att det är helg. Sjukt egentligen men så är det. Ska på match imorgon. Har samling i Djurås halv 11 men kommer ändå få en sovmorgon på typ 4 timmar, loooovely!! Nattinatt

Friday I'm in love

Är trött och frusen och luktar pizzeria. Tror fan det får bli sängen för mig även om klockan är bara 11... Alltså på nåt sätt tar de emot å lägga sig så tidigt, just bara för att det är helg. Sjukt egentligen men så är det. Ska på match imorgon. Har samling i Djurås halv 11 men kommer ändå få en sovmorgon på typ 4 timmar, loooovely!! Nattinatt

Rån blir mord

Det gör så ont i mig att se hur en människa jag älskar blir sämre och sämre för varke gång jag träffar henne.. Det gör mig så oerhört ledsen och jag känner mig så fruktansvärt hjälplös! :(

Idag jobbade jag över 1,40 tim å solade lite innan träningen. Kändes fint. Samma procedur kommer upprepas imorgon oxå men inte lika länge. Himla bra att man kan jobba över de dagar man har träning så att jag inte måste åka hem å vända bara eller typ gå runt i Leksand i en timme.

På tal om Leksand så har jag äntligen fått mitt inträdeskort till hockeyn och vad händer; jo, inte en käft skulle på hockeyn idag.. Fan jag blir så trött.. När ingen ska dit vill jag dit mer än nånsin så klart. Åhj.

Biljett bokad!

Nu har jag bokat biljett till Stockholm! Känns fint som snus! ;)

Men jag måste säga att jag är helt otrolig... Skulle fördriva lite tid mellan jobbet och träningen så jag åkte till Insjön för å kika lite i affärerna där. Hade 2 saker jag va tvungen ha, en ny mascara å nya strumpor. Gick å köpte mascaran å sen vidare in på Lager 70. Samma ögonblick som jag klev in i affären glömde jag allt vad strumpor heter.. Prövade tonvis med kläder på mkt kort tid och kom på i kön att jag inte ens hade kollat efter strumpor och att jag då inte hade tid att göra det eftersom jag var sen p.g.a all klädprovning. Så till träningen for jag med en ny mascara, en ny kofta, en skjorta å ett par jeansleggings, typ 700 kr fattigare men utan nya strumpor... Aja, sånt som händer! ;)


Frasse fnas!

Uj uj så jag är torr om händerna! Har aldrig varit så äckligt torr.. De svider å frasar å är drygt.. Fras fras! Huu va otäckt..!

Vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen men jag känner att nåt borde jag ju skriva.. Just nu känns det som det händer sjukt mycket i mitt liv. Vet inte vart jag ska börja eller vad som är värt att nämna.

Jag jobbar på och jag trivs. Trevligt folk som gör att arbetet känns mycket roligare än vad det faktiskt är om man ska börja fundera, vilket jag har lärt mig att man inte ska. Hoppas starkt på en förlängning en månad! Igår gick Kajsa med mig på pizzerian för att testa om det kändes bra och ifall hon ska börja jobba där. Fick vara lite chef över henne å visa henne hur man gör med allt. Jag gillar att vara chef och bossa över folk.. Ska fan bli chef "när jag blir stor". Hoppas verkligen att hon vill stanna för då får jag för första gången på ett år vara ledig en helg (en dag iaf). Känns även skönt att det finns någon där ifall jag drar till Grekland, hatar att lämna folk i sticket..

På tal om Grekland så vet jag inte vad jag håller på med. Boka en resa för 3-4 veckor med en människa jag aldrig har träffat.. Sjukt! Ska på intervju i Stockholm den 12 mars å vet inte ens om jag VILL träffa henne då! Tänk om vi inte tycker om varann! Vad ska vi göra då?? Avboka resan?? Nej usch va hemskt.. Men det kanske är bättre att veta innan man åker å sen sitter fast med varann? Å andra sidan kanske vi kommer jättebra överens! Om man tänker på Magaluf så hade jag träffat Sabina 3 gånger kanske å 2 av dom en gång, resten hade jag aldrig ens sett! Och det gick ju hur bra som helst! Men på något sätt så känns det skillnad nu när vi bara är två. Nej jag återkommer om detta för det är alldeles för komplicerat att gå in på idag!



Det är ju alla <3 dag idag så här följer lite dravel om det:

Högtider är till för de lyckliga. De som inte har familj hatar i regel julen. De som inte har partner hatar alla <3 dag. Fast de va så länge sen det blev slut mellan oss gör det fortfarande vid tillfällen som dessa så jävla ont i mig. Fel låt råkade komma på Spotity när jag var på jobbet och jag fick värsta klumpen i halsen å ont i magen å blev jättedeppig å ledsen. Det stör mig att det fortfarande ska påverka mig så sjukt mycket. Du har gått vidare för länge sen, är t.o.m inne på den andra efter mig och här står jag kvar och trampar och tänker på dig, oss... Minns du ens att jag finns? Kommer du ihåg det vi hade? Trots mina känslor har jag kommit en bra bit på väg, hm ja, påväg vart då? Jag vet inte, men bort ifrån allt det ledsna och deppiga iaf. Det har jag använt en livstidsförbrukning av så nu är det färdigt med det! Ska bara torka bort smularna som är kvar så är det bra sen...

Fan, hade bestämt med mig själv att jag skulle lägga mig för en halvtimme sen.. HUUUUUR kan du va så svårt att lägga sig/komma upp i tid?!?! Jag fattar bara inte!!

En snabb uppdate

Det är skitbra att äntligen ha jobb men allt för ju något med sig. Säger nu hejdå till mitt sociala liv. Kommer jobba 6,45-16 mån-tors, 7,45-1 på fre, sen vanliga helgjobbet på pizzerian fre, lör, sön.

Tillägger träningar och säger hejdåå, nu ska jag på träning!

(Jobbet var ok, verkar va trevliga folk man jobbar med iaf)

JOOOOOOOBB!!!!!

HURRA JAG HAR FÅTT JOBB!!!! :D

Fick ett sms av Hanna i morse att hon hade fått jobb i en månad på 3M i Gagnef och att dom behövde mer folk, så jag ringde nåra samtal och vips så var jag påväg på intervju! Var ingen direkt intervju heller utan mest en presentation och en massa info å sen var det klart. Har jobb där i 4 veckor till börja med men kan få förlängt sen. Sjuuuukt underbart! Att jag börjar kvart i 7 är smällar man får ta och som jag tar med glädje om jag tjänar 18 500/mån plus de jag får från pizzerian istället för bara de från pizzerian.

Ikväll kommer Jonna hit så då ska det firas med tacos å mys! GREAT!!

Final i Super bowl!!

Nu känns det precis som förr i tiden, (höstas när jag va i USA). Sitter med datorn i knät å det är amerikansk fotboll på i bakgrunden. Enda skillnaden är att jag är i Sverige nu å de är final och Packers är i Finalen! :D Så jag måste väl bjuda till å kolla tänkte jag. Här kommer delar ur min och Julias konversation på facebook ang detta.

Jag: men nu får dom väl faaan börja! inte konstigt att de tar 4-5 timmar...
Julia: jaaa! jag vill se första och sova sen
Jag: jaa ring å säg åt dom
Julia: kan ja väl
Jag: säg att dom kan snabba på lite

Lite senare

Jag: jaha å så blev de mer onödigt skit
Julia: jaa fan va dryga de var.. jag ringer igen..

Senare

Jag: nu känns det precis som usa.. fotbollen på i bakgrunden å jag sitter vid datorn :P:P
Julia: hahaha ;);) och jag fattar redan ingenting
Jag: ingen ide å försöka lära sig.. kolla på poängen nån gång ibland ist
Julia: alltså hahahaha sjuk sport alla bara lägger sig i en hög 
Jag: verkligen.. å avblåsningar heeeeeela tiden.. kommer dom ens igång?

De är säkert bara jag å Julia som tycker det är roligt å läsa de här för jag vet själv hur mycket jag hatar när folk lägger ut konversationer men skit samma, tyckte iaf de va lite kul... ;)

Strössel

Sådär ja. Då har man suttit inne ännu en dag å sett den fina dagen gå till spillo genom fönsterrutan. Undrar lite för mig själv vad som blir bättre när man blir "gammal". Alla kompisarna flyttar eller har aldrig tid att ses för om folk väl har jobb så är de på så ruttna tider så man aldrig har tid att ses. Vissa nära vänner går det månader mellan gångerna vi ses. Skittråkigt tycker jag. Men det kanske är så det ska vara när man blir stor, flytta iväg nånstans och glöm alla vänner och allt du hade förut och börja om. Jobba och aldrig ha tid med något annat. Det är inget du vill göra men det är så det blir. Det är så verkligheten ser ut. Eller?

Nu låter det som att jag inte har nå vänner men så är det absolut inte. Jag har massa fina, bra vänner! Jag bara hatar att inte ha något att göra. Det kryper i hela kroppen å jag känner mig så jävla lat! Att jag sedan skulle kunna städa eller göra massa nyttiga saker här hemma är en helt annan sak. Det kan jag lika gärna göra sen.... Nångång...

Det blev ett berg!

Eller det kanske låter bättre att säga topp för de är just vad det är nu, toppen!! :D Har nämligen fått ett mycket trevligt mail idag: 

Hej

Vi från Pacha/Toxic rekryteringen tycker du verkar intressant och skulle vilja träffa dig för en intervju.

Vi kommer att hålla ett rekryteringsmöte lördagen den 12mars 2011 på Hilton hotell i Stockholm (Slussen), där vi kommer att samla alla dem vi tycker är intressanta och samtidigt hålla personliga intervjuer med samtliga.

En föranmälan krävs per tel. för att bekräfta att du fortfarande är intresserad och för att erhålla den exakta tiden för den personliga intervjun.

OBS Ring snarast annars går din intervjuplats vidare till andra sökande.

Behöver jag säga att jag slängde mig på luren?! Ååååååhhh jag är så glad så jag nästan spricker!!! Jag vet ju att jag inte har fått jobbet än men det är en vinst i sig att äntligen bli kallad till intervju och dessutom till ett jobb jag supergärna vill ha! Ååååh nån som vill komma med champangen så vi kan fira eller??? Haha :D

Lika bra att passa på å njuta när det för en gångs skull är på topp! :] Har redan börjat oroa mig för vad jag ska ha för kläder... De är ju på Hilton hotell oxå så de är inge jävla skit lixom... AAAAOOOOHHÅÅÅHHH SPÄNNANDE, NERVÖST, KUL, HEMSKT... Haha!

Nu ska jag se på Paranormal Activity 2 få se vad den går för. Hooj!

Kolla in detta, fatta va grymt om vi får det (Amelie är ju oxå kallad till intervju) http://www.clubpachatoxic.com/


Idag dalar det

Fick precis ett mail från han jag ringde igår:

Hej Sara och tack för din ansökan!

Jag hade ett samtal med chefen angående personal och tyvärr, måste jag
säga att vi har nog löst personalen för sommaren. Du verkar dock vara
en riktigt driven och bra tjej och jag ser potential i dig. Men tyvärr
kan jag inte ta med dig till Grekland denna sommaren.

Jag sparar gärna ditt Cv för framtida behov!

Mvh
Robert


ÅÅåhh va besviken jag blev :'( Det andra jobbet är så gott som omöjligt att få så de kommer bli att jag får åka ner å chansa. Alltså de kommer säkert bli kul och förhoppningsvis gå bra men ändåååå! De är så himla surt! Tänk om jag hade sökt en vecka tidigare, då hade jag säkert fått det! ÅÅååååååååhh! Fattar ni vad jag menar med berg och dalbana nu? Igår var jag såå hoppfull och nu är jag slagen till backen igen.

De är så sjukt påfrestande att söka söka söka och bara få nej hela tiden. Det kan inte hjälpas att man känner sig ganska världelös till slut när man aldrig duger. Jag vet ju att många andra har samma problem men det är faktiskt ganska svårt att tänka på det när man inte får de där jobbet man så gärna ville ha. Imorgon hoppas jag på ett berg!

Livet är en berg och dalbana

När jag la mig igår var jag lite irriterad måste jag medge. Drömde oroligt under natten å va i ett sånt där mitt emellan tillstånd när jag vaknade. Typ; hur dagen blir beror på om det händer något bra eller dåligt inom den närmsta halvtimmen.

Satt mig vid datorn när jag skulle käka frukost och då skriver Amelie att hon har blivit kallad till intervju för jobben vi har sökt i Grekland. Skitkul för henne men sååå ruttet att inte jag hade fått någon kallelse.. Vet inte va de är med mig nu för tiden men är de nå motgångar så blir jag helt gråtfärdig direkt. De va som att allt vi hade planerat bara gick åt helvete på nå vis, men till slut tog jag mig i kragen och försökte tänka positivt och vad jag skulle göra med situationen.

Jag ringde morsan å hörde ifall hon tyckte jag va dum i huvudet ifall jag åker ner å chansar å letar jobb i typ en månad å de tyckte hon inte så då kändes det genast mycket bättre och jag blev lite pepp igen. Tänkte även ringa å höra om man får a-kassa fast man är utomlands å söker jobb men SJÄLVKLART var inte människan som jag ville snacka med där! Ni som känner mig förstår hur frustrerand jag kände mig då. Jag vill ju veta NU! Inte imorgon! :P Men aja kan väl inte annat än vänta.

Sen ringde jag ett av ställerna vi har sökt jobb på, Jack´s, för att höra hur läget var om det var kört. Killen jag snacka med va astrevlig och det var inte alls kört, de hade inte gått igenom allt än. Han fråga lite saker å sa att han uppskattade att jag hade ringt och att han skulle göra en notis på mitt cv för det. Kändes helt underbart att höra och när vi la på var jag sååå glad! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att jag får jobbet! Ringde även det andra stället senare och dom hade inte heller gått igenom allt än så än är det inte kört. Hoppet är det sista som lämnar människan!


Luuurad!

Jag har blivit lurad na na na..
Känner mig sjukt lurad å dålig som människa just nu om folk tkr de är okej att göra så utan att bry sig ett skit. Suck





Kan inte sova

Duktigt!

Idag har jag gått runt till massa butiker här i Falun å lämnat mitt CV. Gick riktigt bra och folk var mycket trevligare än jag hade förväntat mig. Hade nog varit inställd på att bli avvisad direkt men så var icke fallet :) På ett ställe stod jag å pratade med ägaren i säkert 10 min så där hoppas jag lite extra att jag har fått in en fot ;) 20 st CV:n är iaf utlämnade nu och imorgon ska jag åka till Borlänge och lämna några oxå. Har inte så många kvar så jag lär dit igen nån dag å lämna mer.

Känns som det snart inte finns nå mer jobb kvar att söka så de va då själva fan om man inte ska få napp snart!! :@

Fick nyss veta att träningen ikväll är inställd. Lite drygt känner jag att det vart.. Vad ska jag nu göra med all ledig tid?? :P Gillar inte spontan ledighet! Hehe jodå men brorsan hade ingen träning idag så han skulle dra till Blge med nåra polare så jag blir ensam, å är de nånting jag inte gillar är det att vara ensam! Usch!

På tal om honom så kan han inte äta saker som "knurpar" i munnen.. Hahaha jag höll på att skratta ihjäl mig när vi skulle äta tacopaj och hans ansikte plötsligt blev helt skrynkligt å han frågade; Vad är det som knurpar!?!?! när han tuggade på en bit paprika.. Hahahaha!


RSS 2.0