Mychy rolä!

Det känns som att det är så mycket roligt som har varit på sistonde så jag har glömt bort allt jag vill skriva om! 

Jag minns i alla fall att i fredags satt jag och Hanna på min uteplats och grillade. Efter en hel del om och men fick vi igång engångsgrillen. Det måste ha sett sjukt roligt ut när vi båda stod på huk och blåste på grillen och grannen helt plötsligt kommer utflygande från sin lägenhet och skriker; Vad faaan är det som luktar och sen kollar in på min sida av staketet. Då var det svårt att hålla sig för skratt vill jag lova! Vi myste som fan när maten väl var gjord i alla fall med skön musik och Corona! Jag skulle jobba dagen efter men vi gick ändå ut en vända senare på kvällen. För en gångs skull gick jag faktiskt hem i tid. Sjukt tråkigt. En rolig sak som hände på kvällen var dock att Emelie ringde och berättade att hon och Patrick har bokat resa ner till Rhodos i sommar!! Jag är så sjukt glad över det så jag har sagt det till typ alla på jobbet osv! 


Under lördagen bestämdes det att jag, Amanda och Madde skulle dra en riktig utgång på kvällen. Både jag och Madde skulle jobba dagen efter men va fasen, löningshelg och Clash of nations... Kom igen! Det blev utgång i Falun på Etage där jag inte varit på 100 år minst! Vi hade sjukt flyt och smet före typ 200 pers i kön, inte vårt fel att dom släppte på när vi bara skulle fråga vad det kostade! ;) Väl inne hade vi askul trots att Jenny m.fl. inte kom in vilket var lite synd. 


Nu minns jag inte mer av vad jag har gjort för roligt mer än att jag har jobbat som vikarie i två dagar och att jag träffade Cissi med magen idag en vända innan jag skulle på bio. Det känns så sjukt att hon ska få barn, det var ju nyss vi kröp runt hos Margareta och lekte med våra hästar hon, jag och Hanna! 

Nu kom jag förresten visst på vad jag mer gjort! Det var ju för tusan personalfest i måndags!! Först åkte vi skidor hela dagen och sen var det en grym after ski med trubadur och hela köret. Det var en asrolig kväll och alla var så glada och taggade. Nu inväntar vi med spänning avslutningsfesten! 



Hosta med en eftersmak av röv

Idag skippade jag min träning. Hade planerat att åka dit hela dagen trots hosta, snörvel och heshet men det blev inte så. Ni vet när man är sjuk så känner man en sjukt äcklig smak i munnen. Den kände jag idag.

Efter ett hostanfall så hade jag den icke ljuvliga smaken i min mun och samtidigt ringde David å fråga om jag ville med på bio, så det fick bli så istället. Vi såg Hunger Games. Sjukt bra film. 

Nu ska jag ut och gå med Hanna. Vi var ute igår med i 1,5 timme å gick. Hur skönt som helst! 

Skar precis av mig en rejäl bit av tummen med osthyveln förövrigt. Fan va äckligt... Tappade verkligen matlusten nu ju! Ovärt. Smörgåsen på bordet känns inte ett dugg lockande!


Jag ser ljuset!

När man börjar se ljuset i tunneln kan man nog inte låta bli att längta lite... Snart är säsongen över och jag får vara ledig lite innan det är dags för sommarsäsongen. Det ska bli sååååå skönt att få vila! Fast jag kommer nog tycka det i två dagar och sen vill jag jobba igen, typiskt mig. Hehe. Men jag börjar bli jävligt trött på alla småpoliser på jobbet som går och vaktar på varann och till och med tar tid på sina kollegor när dom går och käkar. Det är ju för fan ett sjukligt beteende! Det har även blivit ganska dålig stämning på slutet, folk är väl slitna och dessutom har det varit lite grejer som inte har skötts så snyggt av "överheten". Det är synd att det har blivit så för överlag har jag trivts väldigt bra i Romme. Men ingenting kan ju vara perfekt och så är det överallt. 

Förövrigt har jag haft en riktig jävla skitdag. Jobbet sög, folk var otrevliga och träningen gick åt helvete. Började dagen med att bli förolämpad innan jag ens hinner in från parkeringen till uthyrningen och avslutar dagen med ett skott på foten så jag har asont. Nej fyfan såna här dagar borde ha en snabbspolningsknapp som man kunde få använda. 

Idag har jag oerhört kort stubin. 


Drygt!

Just nu är allting jävligt drygt! Gick till Teliabutiken idag för att kolla om dom kunde fixa lite grejer på min telefon, och det slutar med att den skickas på inlämning och jag får veta att jag kan få en ny telefon, men min har gått ner så mycket i värde att jag bara kan få en för 2400 kr (alltså ingen mobil). Jag ooooorkar inte........ Hoppas dom kan laga den bara så får jag skaffa en annan om jag får råd kanske år 2045 eller däomkring...

Kung i baren!

Det är värt att leva fattigt för ett tag om man får vara kung för en dag, som Magnus Uggla sjöng. 

Det råkade bli så att jag stannade kvar på tåget till Stockholm istället för att gå av i Katrineholm och byta till ett tåg hem. Det är sånt som händer och jag tycker att jag lika gärna kunde ta en sväng dit när jag ändå är ute och åker, hehe! Det passade dessutom bra att Amelie ska firas ikväll! :)

Igår åkte jag och Sandra som sagt ner till Göteborg för att träffa crewet inför sommaren 2012. Alla verkade vara sjukt härliga människor och man blir så himla taggad på att åka ner till Rhodos när Ribba berättar om alla sina planer. Allt känns jättebra just nu och jag längtar jättemycket tills jag får åka ner! Det känns spännande att vara ansvarig också, det är ju ändå ett litet kliv på karriärsstegen även om det inte är superstort kanske. Men för mig känns det stort och det är det som är huvudsaken! Jag ser med skräckblandad förtjusning fram emot utmaningen och har gett mig fan på att jag ska klara detta med bravur! 

Nu ska jag paniksova lite innan vi är framme i Stockholm för jag är sjukt trött sen igår. Blev inte så mycket sömn. Upp tidigt på morgonen, sen kväll och sedan upp tidigt idag igen. Men det är det värt! Bilder från Göteborg kommer senare, hej så länge!

Dagens citat:

Någon som jag inte kommer ihåg just nu vem det var: Jaha, när var det du skulle till Göteborg då Sara?
Jag: Igår.
Personen: Ehh jaha...?
Jag: Haha ojdå jag menar imorgon..!

Telefonen har ringt non stop sedan jag kom hem från träningen och jag har inte hunnit packa ett skit. Allt är precis som det brukar.

Har du någon gång sett en leende joggare?

Varje gång jag springer uppför dom där jääävla trapporna på fysen tänker jag Rhodos Rhodos Rhodos.... Det där med att gömma sig i vassen är inte riktigt min grej.



Jag bara undrar

På mitt jobb träffar jag väldigt många människor varje dag. Ungdomar, barn och vuxna. Flickor och pojkar, svenskar och utlänningar. En återkommande fråga jag ställer mig är varför utomeuropeiska barn är så fruktansvärt högljudda och skrikiga. Jag har många utländska vänner så detta är inte en fråga om rasim eller något liknande, jag bara undrar vad som gör att så många barn från andra länder måste skrika när dom pratar med sina kompisar eller hävda sig på andra för oss andra mycket störande sätt. Konstigt.

Idag har det varit superlugnt på jobbet så jag fick åka hem redan 16,15. Gud så skönt att komma hem när det fortfarande är ljust! Man får så mycket extra energi då! Just nu väntar jag på Jonna. Vi ska gå på Kupolen lite och sen åka hem till mig och mysa. 

Jag fick även ett mycket trevligt samtal idag från vikariecentrum. Redan imorgon ska jag få komma på introduktion och det är dessutom i Mockfjärd och jag får betalt för det också, gud så trevligt! Så nu ska barnhataren Sara (bara Frida som fattar.. ;) ) bli förskolefröken! Spännande att se vilka hyss jag kan lära ut! ;)

Per Morberg

Jag sitter och kollar på Per Morberg när han lagat mat. Han är snuskig, äcklig, sullig och sjuk i huvudet. Och samtidigt är han så jävla bra. Så naturlig och så duktig och så härlig. Vilken fantastisk människa! Jag vill också vara duktig på att laga mat. Inte bara kunna basics utan kunna laga mat så det ser sådär sjukt snyggt ut att man inte törs äta det typ. Det tycker jag skulle vara en cool egenskap att besitta! 

Just nu inväntar jag Hanna. Vi ska ut på en promenad. Det blir nog trevligt och skönt att få lite frisk luft. På 10 dagar har jag bara varit ledig en dag så det behövs! Imorgon är jag ledig igen och då ska jag åka till Björbo och pussa mina katter, byta bil med morsan och träffa Frida. Det blir en trevlig ledig dag! :)


Dökött och finmat

Ikväll ska jag, Emelie, Hanna å massa mer på releaseparty för Dökött. Det känns nästan lite skämmit att säga att man ska dit. Ett jäkla plojband från skogen liksom, samtidigt som jag vet att vi kommer ha så jävla kul. Massa björbofolk som kommer totalspåra! Ja det kommer bli kul! Inte så kul att jag jobbar imorgon men den smällen får jag ta för jag vill verkligen umgås med mina vänner så mycket jag kan innan jag ska iväg!

Just nu inväntar jag Jenny och Emelie. Jag ska bjuda Jenny på en riktig gourmetmiddag a la stuvade makaroner med köttbullar. Kanske lite skillnad från i veckan när jag fick den lysande idén att grilla men vem bryr sig? :) 


The Notebook

Jag har precis kollat på filmen The Notebook och då var det tur att ingen var här för det rann stora krokodiltårar nerför mina kinder då! Och jag är ju sån som inte gråter när folk är med. När jag, Pär och Johan såg på Warrior så skyllde jag till exempel på löken vi hade ätit till tacosen. ;)



Märkligt hur man kan leva sig in i filmer. Man tror verkligen att man är dom i filmen och att man har varit med om exakt samma sak fast det i de flesta fall inte alls stämmer! Men det är ju det som gör en film bra - att man kan relatera till sig själv och därför lever sig in i filmen mer.

Citat från Hanna!

"Tänk att man alltid ska ha nån att hata!" Hahahaha de lät så styggt när hon sa det! Och hon är så upprörd så hon har öppnat dörren typ 20 gånger på en minut å slängt ur sig någon kommentar som hon har hunnit fundera ut. Hahahhaa så kul! 

Har en riktigt trevlig hemmakväll tillsammans med Hanna. Vi har unnat oss god mat å massa godis. Det är så jävla skönt att bara vara hemma ibland! :)

RSS 2.0