Vart tar tiden vägen?

Nu är ännu en kväll till ända och jag har inte gjort ett dugg ikväll sen jag kom hem vid 8. Fattar inte hur 3-4 timmar kan rinna iväg så snabbt! Jag har liksom värmt mat, tagit en snabbdusch på 5 min och.... Ingenting mer! Inte ens sett på tv! Fattar ingenting.

Har inte haft ork att blogga heller för jag jobbar så mycket. Men jag har hunnit fylla 22, blivit firad, bokat resa till Sthlm och Dubai, biljetter till Magnus Betnér, betalat skulder, åkt skoter på min lediga dag, fått ett nytt jobb och säkerligen mer för andra oväsentliga saker men för mig viktiga.

God natt! :)


Nattuggla

Jag borde verkligen skaffa nattjobb! Är som mest produktiv då verkligen! Får alltid för mig att städa, gå ut å springa, laga mat och andra briljanta idéer när klockan har passerat långt över läggdags. Nu klockan 1 står jag och testar frisyrer för morgondagen så jag slipper gå upp tidigt å göra det då. Undra vad jag lider av för sjukdom?


Fredagsmys vafan är de?

Hej mina vänner! Är precis hemma från veckans andra 11 timmarspass (11,5 igår....) lagom trött och mör i hela kroppen men det ska väl kännas att man lever antar jag. Hade nästan dödat för en massage nu...

Åkte till Willys efter jobbet för att handla och spanar in världens erbjudande, 2 kg ost för 25 spänn!! Och jag behövde köpa ost idag dessutom. Meeeeeen ni som känner mig vet att jag sällan har tur och idag var inget undantag. När jag hade betalt så såg jag att erbjudandet bara gällde om man hade gjort nåt på internet. Blev sur, lämnade tillbaka osten och åkte till ICA och köpte en ny. När jag kom hem hade jag så jävla ont i magen så jag la mig på golvet. Då såg jag direkt vart jag hade missat med dammsugaren. drygt. Ljuva fredag var hälsad.


RSS 2.0