Turist!

Igår var jag en riktig turist! Först åkte vi partybåt och sen gick jag på Ladies Night på GG. Riktigt trevlig dag! :)

Stället jag bor på har däremot gått i konkurs så i 2 dagar har jag gått vant mig vid tanken på att snart bli hemlös. Dock ringde jag ett samtal så det löste sig. Tur man har kontakter! 




Jag och Madde i gamla stan

No. 5

Det känns att man har varit här ett tag när roomie nr 5 flyttar in idag. Dock är det en kille denna gång så det blir spännande hur det ska gå! Men han ska hem på lördag så han hinner nog inte ställa till med alltför stora bekymmer. Min söta lilla Gabbe :)

Idag har jag fått städning också efter en månads tjat. (vi ska få städning varje vecka) Jag var jättelycklig ända tills jag upptäckte att städerskan hade slängt mina chips. Morr!! 

Madde och hennes kompis Emma kom ner igår också! Så idag har vi åkt vattensport och ikväll ska jag ta med dem till gamla stan innan det blir utgång. 

Ååååh jag vill inte att sommaren ska ta slut! Jag vill bara spola tillbaka tiden och leva om sommaren en gång till!





Wakeboard

Idag åkte jag och en killkompis wakeboard! Erkänner att det var lite pirrigt då jag inte har åkt på 2 år, och naturligtvis vill man ju vara bäst. Jag kom i alla fall upp på första försöket och jag ramlade inte en enda gång så jag är sjukt nöjd (för jag var bättre än honom) Haha! Sen att jag förmodligen inte ens kan stå på benen imorgon är det fan värt! ;)


Hej igen!

Nu har snart en hel sommar gått och jag har bara bloggat typ en gång. Det känns lite väl överambitiöst att försöka återberätta allt som hänt i ett enda blogginlägg så det får komma lite allt eftersom.

Just nu ligger jag utslagen i sängen och letar efter flygresor hem, vilket hade varit betydligt lättare om det fanns några. Dessutom har jag så svårt att bestämma mig för när jag vill åka. Å ena sidan har dom flesta workersen åkt hem eller kommer åka inom en mycket snar framtid så det kommer inte vara så kul att stanna, å andra sidan vill jag inte hem för då måste jag bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv och det är ett beslut som jag gärna vill fly undan ett tag till. Ena dagen vill jag flytta till Stockholm, andra dagen lockar en säsong i Sälen sjukt mycket. Fan att man inte kan göra allt på samma gång! 



Jag ooch en kollega på Paradiso när Steve Angello spelade i onsdags.

RSS 2.0