28 Januari 2010

Jag måste sluta gå runt å vara så hatisk hela tiden. De är fan inte bra, de är bara jobbigt å dessutom gör det mig på dåligt humör. Undra om man kan träna bort att inte störa sig på allt och alla hela tiden? Och inte hata sånt som folk gör mot en som är dumt som fan? Jag vet inte? Men jag vet att som jag lever nu är verkligen ingen idealisk tillvaro, för varken mig själv eller någon annan.

27 Januari 2010

Idag åkte jag å Sara till Granberget å åkte snowboard efter skolan för dom hade kvällsöppet. De var grymt kul å härligt att åka och jag blir ytterst förvånad om de inte blir fler gånger! :)

Sen träffade jag Mattias på affärn och det tyckte jag va himla trevligt!

Nu ska jag avsluta denna braiga kväll med te, pepparkakor och Robinson! :) Tänk att man kan ha bra dagar oxå, helt amazing!

 

 


Seems like just yesterday, you were a part of me 
I used to stand so tall, I used to be so strong 
Your arms around me tight, everything it felt so right 
Unbreakable, like nothing could go wrong 

Now I can't breathe, no I can't sleep
I’m barely hanging on 
I'm so broken up deep inside 

I told you everything, opened up and let you in 
You made me feel alright, for once in my life 

But no, I don’t cry on the outside anymore... 

26 Januari 2010

Det spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll

Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll


25 Januari 2010

Jag vill än en gång bara poängtera hur mycket jag hatar facebook.

Och jag hatar att jag är så sjukt beroende av det... Det är fan inte bara att sluta gå in... En bra jämförelse skulle jag kunna tänka mig är en rökare som vill sluta röka, men inte kan. Personen i fråga hatar säkert sina cigaretter, men kan inte låta bli att köpa dem iaf.

FAST man vet hur dåligt man kommer att må efteråt. Och FAST man egentligen inte vill.

Och åter igen, det dummaste är ju att man ser saker som man själv inte väljer att man vill se, t.ex. statusuppdateringar! Eller om en vän har kommenterat något så ser man ju de med oavsett om man är vän med den andre parten eller ej.

All the times that I've cried
Keeping all the things I knew inside
It's hard, but it's harder to ignore it

If they were right I'd agree
But it's them they know, not me
Now there's a way and I know
That i have to go away
I know I have to go

22 Januari 2010

Det som jag levde för försvann,
men jag överlevde för att jag trots allt 
fortsatte att leva för det ett tag,
och nu när jag inte har något annat att leva för
så är jag även villig att dö för det.


20 Januari 2010

Jag hatar facebook för man ser tammefan allt som man inte ska se!! Fast man inte kollar så slängs de i ens ansikte ändå på ett eller annat sätt!!

Å de är sjukt hur ont de gör i mig att se att vissa av mina vänner (???) gillar vissa statusuppdateringar...
Jag skulle aldrig "gilla" piiiiiiiiiiiiiiiiips statusuppdateringar!! :S :O Av RESPEKT för DIG! :S

Jag ska fan flytta till Grönland å bo i en iglo tills jag dör å mobiler/datorer/tv mm ska jag slänga så långt åt helvete jag bara kan!


How many of us out there
feel the pain of losing
what was once there?


Jävlar va jag sugs långt ner i detta skit träsk nu! Mer och mer för varje dag...

When I leave for the night, I aint coming back

Öööh.. skulle jag inte sluta lyssna på låtar som gör mig ledsen??
Gud jag är så ironisk mot alla och även mig själv...

Nu har jag uppdaterat 100 gånger för mitt humör svänger värre än en båt mitt i havet gungar under en storm.

Idag har jag iaf pratat med Barbro. Kan nog inte poängtera nog många gånger vilken underbar människa det är. Gosh I love you!

Sen förlåt till de som hör mitt tjat varje dag. Ska försöka sluta!
Vill ju inte framstå som bitter lixom! Haha!

Sen vill jag säga en till sak. Jag skriver INTE här för att folk ska tycka synd om mig, utan för jag tycker de är najs å skriva på datorn å drygt att skriva med en penna! :P Och sen är de upp till var och om ni läser eller inte tycker jag. Vill även tillägga att jag skriver för mig egen skull, för att få ur mig allt jag måste ha ur mig innan jag spricker och dör.

18 Januari 2010

Hej min vän!

Sagt och gjort, jag ringde för att boka tid hos "hjärnskrynklaren" idag. Fick en tid, men dock inte förän om 3-4 veckor!! :S Asså de finns ju andra så länge men de skulle va så smidigt om de va här i Leksand lixom.. Well, tog den tiden så länge så får vi se hur jag gör och känner för sen.

Idag har vi bokat våran resa till Mallis. :)) Borde vara huur glad som hellst men som vanligt är jag tom på känslor, fast de ska ju bli roligt såklart och jag vill ju gärna åka! Men sååååååååå jävla röta att vissa människor ska åka samma dag! :O Hur jävla röta är inte de?? Å jag kan svära på mitt liv att vi kommer å ses där på Arlanda!! Å tyvärr, om vi gör de kommer hela min semester va förstörd :'( Kommer gå med sån där "ögonbindel" man har när man ska sova ändå tills vi har checkat in å satt oss på planet, för resan ska faaaan inte bli förstörd! :(
En sak som jag också har tänkt på ang. detta med resan.. Jag har blivit sååå jävla personlighetsförändrad.. Förut hade jag typ varit halvt hysterisk å velat ha superkoll på allt å dubbelkollat exakt allt osv... Nu har jag inte ens brytt mig om vilken land vi ska till! Å visst, jag har kollat på olika resmål lite löst sådär, men har inte brytt mig ett dugg vart vi ska åka egentligen, bara jag får komma iväg och härifrån är jag så jävla nöjd! Jag blir nästan lite rädd för mig själv.. Ska jag förlora helt den jag är? Jag känner mig inte som mig själv längre. Jag bor i någon annans kropp typ å är kompis med Sara Ohlsson fast nu har jag inte träffat henne på flera år, så känns de typ! :S

Annars då? Hm ja.. träningen gick käpprätt åt helvete. En timmes totalkatastrof. Suck.
Har nyss käkat en macka å sitter å sörplar på lite blåbärssoppa nu. Om man läser bara den sista meningen skulle man kunna tro att life is good, inte sant? x] Så skrattretande! Haha!


17 Januari 2010

I'm surrounded by 
a million people 
but I still feel all alone

And I feel just like I'm living someone else's life
It's like I just stepped outside myself

Another winter day has come
And gone away

I'm surrounded by 
a million people
but I still feel alone

Imorgon ska jag ringa å beställa tid hos en kurator/psykolog. Igen. Det här är fjärde människan jag ska till.
Om de här inte funkar vet jag inte vad jag ska ta mig till...



14 Januari 2010

Ibland undrar jag om jag har så mycket känslor inom mig att jag inte känner något alls till slut... att jag blir så avtrubbad lixom så att man bara stänger av.
Ett annat alternativ är att jag inte har några känslor alls eftersom jag vissa dagar inte ens kan känna lite sorg eller lite glädje. Visst, jag har ändå kommit så pass långt att jag skrattar åt vissa saker, men jag minns faktiskt inte när jag senast var sådär sprängfull av lycka att jag bara ville sjunga å dansa å säga till hela världen: kolla vad lycklig jag är!! Jag menar inte att man måste känna så extremt starka känslor heller, men det var oxå oerhört länge sedan jag var glad en hel dag, och detta är oerhört påfrestande tycker jag. Konstigt nog är sorg eller ilska den enda känslan som jag brukar känna riktigt starkt när det väl visar sig en känsla, men för det mesta är jag helt likgiltig bara.

Sen har jag upptäckt att jag är sjukt bra på att "glömma jobbiga saker snabbt" = det kan ha hänt något som gör mig så ledsen att jag är alldeles utom mig av sorg, och jag kan vara alldeles hysterisk hur länge som hellst, sen helt plötsligt så bara tvärslutar jag att vara ledsen å sen 5 minuter senare är jag redo att gå ut och festa eller va med nån eller gå på stan eller vad som hellst. Och då är det sjuukt jobbiga saker som har hänt när de blir så, för konstigt nog så är dom här små sakerna man kan bli ledsen över något som håller i sig längre. Det kan jag gå runt å bära på en hel dag, medan det som verkligen är något hemskt de har jag så himla lätt att tränga undan, för de är så hemskt att det kan inte ha hänt på riktigt tänker jag. Bra eller dåligt? Vet ej.

Anyway, kul att träffa dig idag Mattias. Jag tycker om att träffa dig. När du är dig själv är du en satans bra människa som jag är sjukt stolt över att känna och att jag har varit tillsammans med.
Massa kramar å pussar på dig. Du är min bästa vän, föralltid.


11 Januari 2010

Det kan inte vara bra att gå runt och vara så arg hela tiden som jag är. Så snälla sluta reta mig så jag inte behöver bli så störd på er hela tiden tack!




No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby


:( ?

6 Januari 2010

Det är lite sjukt en sak... Man tror man är ensam i hela världen om att känna som man gör och må som man gör, men ändå är det sjukt många låttexter som passar in ordagrant på hur man känner eller vad man sa till varandra..

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still


You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you


You're gonna find someone new
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
I adore you
and I love you


Sun will shine for you
'Cause I adore you
You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you


Ja ni kan ju gissa vem som är vem. Sista jävla gången jag lyssnar på en låt som gör mig såhär sjukt ledsen.

2 Januari 2010

Ska jag börja året med att va så jävla skitärlig som ni aldrig har hört!?

FYFAAAAAAAAAAAAN vad jag känner mig sviken av DIG. En vuxen jävla människa! Och jag vet nu beter jag mig som en barnunge å jag borde säga detta till människan och det kanske jag ska nån gång när de passar.

Men iaf; fy fan va jag känner mig sviken/dum & bortgjord!
Du har betytt/betyder sååå jävla mycket för mig men du SKITER TOTALT I MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har försökt å försökt men jag får inte ett skit tillbaka!!!!

Å fyyyy faaaaan va taskigt av dig att skita i mig för att Mattias har en annan jävla tjej nu!!!!

Är så sjukt jävla ledsen så jag döööör och jag tror inte du fattar hur jävla ont i mig de gör!!!















Jag har fått jobb i Kläppen. Bra.

RSS 2.0