livet

Hej mina vänner!

Förlåt för min dåliga uppdatering! Vill ju så gärna skriva men så fort jag trycker upp sidan och ska börja skriva så blir det bara helt tomt i skallen å man undrar; vart faan ska jag börja!

Livet vi lever här är så sjukt. Det är inte likt något annat jag nånsin har varit med om. Så totalt olikt det man har hemma, och för att inte tala om livet jag levde i USA. Människorna, maten, omgivningen, ja precis allt är annorlunda mot hur det är hemma. Och det är faktiskt riktigt härligt! Man åker ju inte utomlands för att komma hem lixom. :)

Jag har träffat på jättemånga härliga människor redan nu och jag är mycket glad och tacksam för att vi drog ner så tidigt så man hinner lära känna folk på riktigt innan alla turister kommer osv.

Parentes: fick precis ett sms av Kajsa; "kom till Toxic, jag är ledig!" Och kom på mig själv med att tänka; ååh, fan va tidigt att gå ut redan nu... (klockan är 12) Förstår ni vad jag menar med att det är ett galet liv vi lever?

Dom andra har börjat jobba så det är bara jag som är ledig, men det gör mig ingenting. En dag i mitt liv just nu kan se ut såhär:
12-13: vi vaknar, steker smörgås eller går iväg å käkar frukost någonstans
13-14: drar till stranden eller poolen om det är fint väder
18: går hem, tar en powernap eller bara vilar lite
20: käkar
22: Amelie går till jobbet och jag går till Kringlan (ett internetcafé) å sitter där å lallar ett tag
00: powernap
01-02: känner mig som en zombie men går upp iaf, gör mig i ordning och knallar iväg mot Dream eller Toxic där folket jag umgås med jobbar
03: blir itvingad en drink eller shot av någon dryg kille trots mina försök att säga; nejtack, jag ska ta det lungt ikväll
05: Toxic stänger och alla workers drar vidare till antingen Colorado eller gayklubben Berlin.
07: knallar på vingliga ben hemåt och stupar i säng

Låter kanske som en lek bara vilket det på sätt och vis är, men det är inte bara en dans på rosor. Blir faktiskt väldigt drygt i längden. Konstant trött och man känner sig halvfull hela tiden typ. Hade man levt på detta sättet i Sverige så hade jag fan dött. Men jag kan inte säga annat än att jag trivs! Det är drygt men det är kul och sååå värt det! Är så jävla glad att jag åkte hit. När jag än kommer hem och hur det än går på jobbet så kommer jag alltid ha med mig detta i bagaget att jag faktiskt vågade åka!

På tal om jobb så kanske det är lite oklart för en del vad jag ska jobba med? Jag ska iaf vara servitris på nattklubben El Corazon. Att jobba som servitris på en nattklubb innebär att man går å tar beställningar av folk och sedan ger dem sina drinkar å tar betalt av dem, men även att man ska socialisera sig med sina gäster. Få dem att trivas och vilja komma tillbaka, om det sedan är genom att prata med dem eller låta dem ta bodyshots från min mage har inte så stor betydelse.

Nu har ni fått en liten inblick av mitt liv här på Rhodos! Kommer säkerligen fler glimtar framöver men kom ihåg; "what happens in Rhodos stays in Rhodos." ;) Alla smaskiga detaljer behåller vi workers för oss själva ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0