15 april 2011

Nu när det illröda/grisrosa har börjat lägga sig en aning så inser man att man är precis lika blek som man var innan. Skit oxå. Vi har iaf köpt solskyddsmedel nu och jag har smort in mig som en galning idag..

Denna dag började med en löptur på strandpromenaden (fan va duktiga vi är!!). Efter det gick vi hem å bytte om och sen tillbaka ner till standen för att plugga på lite drinkar.. Dock hann vi inte plugga länge innan killarna vi har umgåtts med lite under dom här dagarna kom dit så då snacka vi med dem istället. Dom är 3 killar från Israel och det är riktigt intressant att lära sig om hur det är i andra länder faktiskt. :) När det blev dags för lunch tog vi vesporna å åkte till ett supertrevligt ställe som heter Therme. Åt en sallad och tänkte avsluta med lite glass, dock fick vi in världens tallrik med 5 kulor av olika smaker å massa grädde och annat gott! Synd att vi var så mätta att vi inte ens orkade hälften fast jag och Amelie delade..

Nu ligger jag i lägenheten och har precis duschat. Antar att det blir jag som får laga mat eftersom Amelie ligger död på sin säng.. Konstigt nog är jag pigg.. Är det henne eller mig det är fel på? Hehe =)

Nu ska jag gå å kolla om köttfärsen har tinat upp. Vi har ingen micro så vi tinar den med en värmefläkt. Det gäller att vara kreativ! ;)

Ikväll ska vi möta upp grabbarna å gå till nattklubben Colorado som ska öppna för säsongen ikväll. Hoppas de blir mkt folk där :) Har iaf träffat några andra workers som ska dit. (servitriserna har redan börjat känna igen oss och bjuder oss på gratis drinkar eftersom vi oxå är workers. Perfekt! )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0