12 April 2011

Halloj!

Ligger i sängen i våran lägenhet och softar. Känns som att det var en hel evighet sen vi lämnade Sverige! Kanske beror på att vi har hunnit med en hel del fast klockan bara är halv 4. Allting funkade jättebra med flyg osv, och vi hade till och med sån tur att det var medvind så flygningen blev en timme kortare! Helt perfekt enligt oss eftersom vi då fick en timme på oss att fräsha upp oss lite, byta kläder och piggna till lite innan Manolis skulle komma å hämta oss på flygplatsen. :)

Han kom på utsatt tid men eftersom vi va klara lite innan hann vi gå ut å sätta oss en stund i den strålande solen. Är inte hysteriskt varmt men sitter man i solen kan man sitta i shorts och linne utan problem så länge det inte blåser. Värmer på ganska bra på skinnet faktiskt. Härligt att äntligen få lite sol på sin vinterbleka kropp!!

Manolis körde oss till ett ställe som heter Kringlan där vår hyresvärd Jonas väntade. Han visade oss till lägenheten och jag blev positivt överraskad! Är inte värdens största men den har sin charm ändå. Vi har även en liten ballkong och som en "liten gård" vi delar med typ 8 andra workers som ska bo här :) Kommer nog bli asbra.

Efter vi hade dumpat grejerna gick vi för att äta eftersom vi var helt utsvultna. Vi insåg dock efter typ 5 minuter att vi inte hade en aning om vart vi var eftersom det är smala gator och gränder överallt här. Vi lyckades dock hitta en trevlig restaurang och delade på en pizza där och satt och hade det allmänt bra. Sedan blev det dags för hemgång, vilket resulterade i ca 20 minuters förvirrat letande fram och tillbaka på gatorna eftersom vi inte för vårt liv kunde hitta hem. Hahaha! Till slut lyckades vi dock hitta rätt dörr så nu ligger vi helt utslagna på sängen. Blir nog en liten powernap inann det är dags att gå å handla lite osv. :)

---------------------------------------------------------

Fyfan va vi går vilse hela tiden.. helt sjukt.. vi kollar ut riktmärken som vi ska komma ihåg men lik förbannat har glömt när vi ska hem. ojojoj hur ska detta gå?? :D

Vi vägrar ha långbyxor oxå fast det blåser iskallt.. hehe. Kommer va förkyld som ett as imorgon eftersom jag hade ont i halsen redan när vi åkte från Sverige. Aja, shit happens!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0