Beställningar på g

Sitter och kikar runt på diverse kläder, skor och bikinis medans jag väntar på att Sandra ska komma hit så vi kan boka resa till Göteborg, vi ska nämligen dit på personalmöte för oss som ska jobba tillsammans på Solsidan i sommar. Ska bli kul att träffa alla innan vi åker ner och få en liten uppfattning om vilka man ska jobba med! :) 

Sen är det inte helt omöjligt att det bokas en biljett till Rhodos ikväll också. Finns väl ingen orsak att vänta med det kan man tycka. Vore väl snarare smart att boka nu så inte pengarna rinner iväg på något annat onödigt! 

Jag är så glad idag för det är typ 99 % säkert att Hanna och Jonna kommer ner till Rhodos i sommar i två veckor! Båda har fått ledigt så nu är det bara bokningen kvar. Håller tummarna så hårt så dom blir blå att det inte ska dyka upp något annat så det inte går. Boendet har jag också redan fixat åt dem! :) 

Snart ska det bokas en resa till Åre också dit jag ska med massa Rommepeoples! Det kommer bli galet kan jag lova redan nu. 

Nu ska jag fortsätta kika på kläder, hejs! :)


Wake me up when the winter ends...

Det känns som att jag har gått i ide i februari. Har inte tid att träffa någon typ.


Beslutet är taget!

Nu är jag ju ingen makeupartist eller så, men fan vad härligt det är att smink existerar ibland! 

Idag efter jobbet kom Jenny hit och vi provade lite olika maskeradgrejer inför lördag då Slim ska ha fest. Kommer bli farligt! En stund senare trillade Matilda in och henne drog jag med till Leksand på träning. Som jag hade misstänkt kunde hon inte hålla sig utan var med och tränade. Hehe :)

Imorgon ska vi bli bjudna på bowling av jobbet för att vi har jobbat så bra förra veckan. Det känns lite extra roligt att gå till jobbet då när ledningen visar sin uppskattning! Att jag sedan icke kan titulera mig annat än som världens sämsta bowlare är en helt annan sak. Men vad gör man inte för att bjuda på ett skratt? 

Det mest väsentliga idag är ju ändock att jag har ringt och tackat ja till ett av jobben på Rhodos. Jag ska jobba på ett ställe som heter Solsidan i år och jag sitter just nu och spanar in mina blivande arbetskamrater på facebook. Hoppas den här sommaren blir lika bra som förra, med tillägg att jag verkligen hoppas att någon av er godingar hemifrån vill komma och hälsa på! 




Min födelsedag!

I ca 7 minuter till är det bara min dag. Min alldeles egna 21-årsdag. Firade lite med släkten igår och idag har jag fått hurrningar på jobbet och på kvällskvisten kom mamma och pappa hit med presenter och tårta en snabbis.

Hade gärna velat ha lite fest men jag törs inte ha det när jag bor på någon annans kontrakt, plus att jag verkligen inte har tid! Känns jättetråkigt faktiskt men nu är det som det är. Hade ju åtminstonde kunnat stå ut med att nån kompis var här ikväll så man inte behöver sitta ensam på sin födelsedag men aja! Man fyller väl år nästa år igen antar jag! Forever alone som Oskar sa på jobbet en dag när han tyckte jag skulle sortera singelpjäxor. Tänk om han bara visste .. :)

Det är förvånande hur mycket det värmer av alla grattishälsningar man fått idag på facebook och på sms. Det är roligt att se vilka som ger mig en millisekund av sitt liv till mig för att grattulera, samtidigt som man undrar varför vissa skrev och tycker att de lika gärna kunde ha låtit bli. Nu är min födelsedag slut och jag ska krypa ner under täcket. Tack för idag! :) 





Grannsamverkan

Det är tur att man har så trevliga grannar i alla fall. :)



Grannen ovanför som har ölburkar i kassar hängande ut från balkongen och ett upp och nervänt kors i fönstret gillar jag allra mest. Eller...?

Fredagsfint!

Hej mina vänner och hej på er andra nyfikna människor som är här och snokar! 

Nu har jag gett mig själv en deadline för att bestämma om det blir Rhodos eller inte. På måndag har jag sagt att X ska ringa mig och då ska jag säga ja eller nej. Jag väljer att inte säga vilken ställe detta gäller förän det är spikat. Vill inte riskera att det ska läcka ut innan det är bestämt så det blir nå skit. Vill själv berätta för de inblandade (chefer osv). Men jag kan i alla fall avslöja för er att beslutet i stort sett har varit taget hela tiden. Jag har inte sökt ett enda sommarjobb här hemma, och jag tror att jag ska lyssna på mig själv och åka då. Trivs jag inte så kommer jag hem eller åker till ett nytt ställe, jävligt enkelt. Känner väl lite att det är bäst att tacka ja och händer det något, ja men då tar jag det då, istället för att sumpa den här chansen. Jag vet att det finns fler som vill ha jobbet men att jag har förtur så varför inte ta tillvara på en sån chans? Har även chans att få lite mer ansvar och det skulle vara jättekul att få ett sånt förtroende! :) Väntar just nu på Sandra som ska med till Rhodos (oooom jag nu ska... ). Har fixat jobb till henne med på samma ställe som mig och vi ska troligtvis bo ihop så det blir nice! :)

Idag har det varit en mycket trevlig dag. Fördelen med att det är så in i helvetes mycket folk är att det inte finns några skidor kvar att skruva inför morgondagen så vi har lite dötid mitt på dagen, så jag, Isabelle och Jenny tog tillfället i akt och gav oss ut i backen istället för att sitta inne å dega! Vi vågade oss på att testa telemark men det sög för det var jättesvårt så efter två åk bytte vi till vanliga skidor, åkte lite och sen satt vi oss uppe vid toppstugan och fikade och solade. Hur mysig dag som helst! :) Nackdelen är ju att all skruvning måste ske efter inlämningen och det är därför det blir så sena dagar hela tiden, men det går bra när man vet att det bara är för en kort period. 



Telemark is the shit! Not. 



Sola är mer vår grej :)

Långa dagar!

Det börja bli långa dagar nu. Klockan 8 infann jag mig på jobbet i morse och klockan kvart över 7 ikväll var jag hemma igen. Galet. 10,5 timme skrapades ihop och längre dagar blir det förmodligen framöver. Men jag klagar absolut inte. Jag är glad för varje korvöre jag får jobba ihop! :) Mockarutorna vi bakade igår var mycket uppskattade och av två fulla långpannor fick jag inte med mig en smula hem, så tyvärr kan jag inte bjuda er på det om ni kommer och hälsar på mig. Dock har jag ju hemmagjorda bullar i frysen som ni gärna kan få hjälpa mig äta upp. Välkomna välkomna! :)




Såhär såg hela golvet ut efter inlämningen idag för alla pjäxor fick inte plats på torkarna, trots att vi minst 2 gånger under inlämningen plockade av och ställde tillbaka det som hade suttit längst. Så efter inlämningen och efter vi hade skruvat klart alla listor var det bara att börja plocka pjäxor igen. Evighetsgöra!

Har ni sett den nya Maraboureklamen? Det kan vara den styggaste reklamen jag någonsin sett! Hur tänkte dom? För att se den klicka här

Alla <3 dag

Imorgon ska jag och Jenny bjuda våra chefer och arbetskamrater på detta. Måste ju vara världens bästa anställda typ! ;) Haha, måste bara berätta.. När vi var och handlade skulle vi köpa kaffe så vi åkte till Statoil där både jag och Jenny köpte kaffe för första gången i hela vårat liv. Vi var tvugna att få hjälp för vi tyckte kaffet såg så konstigt ut, pinsamt! Haha! Men lugn nu, kaffet var inte till för att drickas, det skulle hamna i glassyren! Än har jag inte blivit så gammal att jag dricker kaffe! :)



Det är så vi jobbar



Bowling med hjälmar och vattenflaskor



Det är viktigt att ha rätt storlek på din pjäxa!!



Kafferast.



After work!



Det är viktigt att läsa på schemat när man börjar och vilka dagar man jobbar!



Det är viktigt att veta vad man hyr ut för grejer så vi var tvugna att ha pulkarace.



Den här veckan ska jag vara ledig.



Duell! (Kim befinner sig dock utom kamerans räckvidd)



Fint väder och mycket folk.



Vilopaus.


Duktigt!

Jag sitter och laddar hem låtar till en ny skiva som jag ska bränna eftersom min dumma cd är inbygd i instrumentpanelen så jag kan därför inte koppla min telefon till den. Måste bara säga att det är helt otroligt vad bra skivor jag alltid bränner, borde söka jobb som DJ! ;)

Jag har ju en fördel för jag lever

Den här fredagen blev en fredag i stillhetens tecken men ack så trevlig! Brorsan kom hit och vi började med att åka och köpa pizza. Har blivit lite utav en standard när vi ses vilket inte är så överdrivet ofta tyvärr.

Vet inte om jag har berättat om det förut, men när jag gillar en film så kan jag se den hur många gånger som helst och jag föreslår till alla jag umgås med att vi ska se just den filmen. Ibland blir jag så störd på mig själv för jag tjatar ju liksom ut det som är bra så fort då, men det är lika varje gång och jag tycks aldrig lära mig. I alla fall åkte naturligtvis filmen Warrior på, för tredje gången, medans vi käka. Lika bra fortfarande! 

Blev dock en paus mitt i för jag hade fått för mig att vi skulle gå på bio och på egen hand bestämt att vi skulle se En gång i Phuket. Som jag misstänkte var Jonas inte alltför imponerad. När vi satt inne och väntade på att filmen ska börja fäller han kommentaren; "Hoppas jag inte träffar nån jag känner så jag måste berätta vilken film vi ska se. Så jävla gay.." Skitkul att det 2 minuter senare kom en kille som han var tvungen att berätta för, hahaha! 

Men skratta bäst som skratta sist, jag vet en Jonas Ohlsson som satt och skrattade filmen igenom! Och vi garvade så vi vek oss dubbla när vi var påväg till bilen och gick och samtidigt härmade dem i filmen. Ja nu har vi väl fått bevisat en gång för alla att storasyster alltid har rätt?





Igår var förresten Frida här en vända och det var hur trevligt som helst!! :)




Up where we belong

Igår skrev jag ju att det alltid är Biggest Looser när jag ska äta. Jag tänkte att jag lyckas väl sätta mig vid tvn samma tid jämt då. Idag när jag skulle käka frukost tar jag på tvn och vad ser jag? BIGGEST LOOSER! Det är verkligen på riktigt någon som vill mig något. Det här är inte roligt längre!

En annan sak som inte är så kul är att vara uppe med tuppen när jag är ledig pga att jag ska till tandläkaren och uträtta andra tråkiga ärenden. Men sånt är livet. Skadeglädjen är i alla fall enorm över att Hanna för andra gången ska upp klockan 7 när hon är ledig imorgon för hon har tvättid då. Hahahahha!


Vem försöker säga mig något?

Det slår aldrig fel! Varenda eviga gång jag sätter mig vid tvn för att käka så är det biggest looser på. Ikväll kan jag i alla fall äta med gott samvete för jag ska strax åka på träning!






Midsommar i Grekland! Jordgubbstårta och annan svensk mat, mums! Om ni bara visste hur uppskattat det var att få det, och då hade vi bara vart nere i drygt 2 månader! :)

Rhodos kanske?

Är erbjuden jobb på två olika ställen i Rhodos. Ett på mitt gamla som jag trivdes jättebra på och ett på ett annat ställe som oxå låter asnice och ett plus i kanten där- bättre lön och boende tillsammans med någon. Som det ser ut nu har jag ju ingen att åka ner med så det skulle va nice att ha en rumskamrat. Hyran är dessutom på 1500 per skalleper och månad, alltså billigare än det var sist. Det finns ett tredje ställe som jag är lite sugen på och jag tror jag ska söka där med, men dit är det många många hundra som söker och det känns lite svårt att få där. Dock har jag ju varit där förra säsongen och har lite kontakter så jag har ju absolut fördel mot vilken färsking som helst! :) Hmm svårt att välja! Och jag har ju inte ens bestämt om jag ska ner än...  :) Men nästan.... ;)



Underbara lediga dag!!!

SOM jag har längtat efter att ha en ledig dag! Armar, rygg och fötter värker värre än på en 80-åring och jag är så trött så jag kan knappt hålla mig vaken ens när vi spelar match. Tack snälla Romme för en ledig dag! Bästa som har hänt på länge! Förra tisdagen när jag sist var ledig så flyttade jag ju hela dagen, samtidigt som jag var dunderförkyld och hade feber så det blev inte mycket till vila den dagen direkt. 

Nu är jag i alla fall en Borlängebo! Trodde aldrig att det skulle ske men nu sitter jag här i min ganska mysiga lägenhet i hagalund. Igår kom Pär och Johan hit och vi käkade tacos och såg världens bästa film Warrior. Typiskt mig att jag blev så taggad på att börja boxas att jag var tvungen maila till Borlänges boxningsklubb å höra om jag fick komma dit och prova. Haha!





Idag blev jag väckt av Hanna som tyckte jag skulle följa med till Kupolen en vända så det gjorde jag, trots att jag hade bestämt att jag skulle ligga i sängen hela dagen. Man får väl offra sig för laget så att säga! Vi fjantade runt som vanligt, köpte smink och testade parfymer. Hittade ett snyggt linne som vi båda köpte men bäst av allt, vi hittade på ett varglinne som vi tog på oss, fotade och sedan postade på facebook med texten "rädda vargen!" Enbart för att provosera! Hahahaha så himla roligt och typiskt oss! Hahahaha!


Ikväll ska jag först till jobbet och åka pulka med mina arbetskamrater en sväng och sen bär det av till Leksand för att kolla på hockey och träffa Emma som jag inte sett på år och dar. Kul! :)

RSS 2.0